CampaignAlyzer: Lacak sareng Ngajalankeun Kampanye Analytics

kampanjer

Nalika kuring nuju siap-siap ngajar kursus ngeunaan Ngukur Média Sosial kalayan Web Analytics minggu ieu, sakedik latihan éta - deui - nyayogikeun hadirin sareng inpormasi anu aranjeunna peryogikeun ngeunaan kumaha leres tag kampanye na nganggo wéb analytics alat sapertos Google Analytics. Kuring ampir sok ngarujuk langsung ka Pembina URL pikeun Google Analytics - tapi leres-leres ngait kuring kumaha lumayan pakakasna pikeun sacara umum analytics strategi.

Kampanye sanés ngan saukur panginten saatos nyayogikeun tautan pikeun ngamajukeun kontén, tawaran atanapi acara. Anjeun kedah ngarencanakeun naon anu bakal aya tag anjeun, pastikeun anjeun henteu gaduh duplikasi, sareng tiasa ngawas kalayan gampang. Éta ngan ukur pendapat kuring, tapi nalika anjeun lebet kana Google Analytics sareng angkat ka Bagian Kampanye, anjeun kedah disayogikeun antar muka anu saé pisan di ditu anu nembongkeun kampanye anjeun sareng ngamungkinkeun anjeun nambihan langkung seueur kampanye.

Éta ngan naon CampaignAlyzer parantos kahontal. CampaignAlyzer ngajantenkeun gampang tagging kampanye. Butuh hiji menit pikeun nyetél kampanye énggal, sareng anjeun tiasa ngamimitian nyetir patalimarga anu aya hubunganana sareng halaman wéb anjeun kalayan cara anu épisién. Éta solusi tagging kampanye agnostik vendor - damel sareng Google Analytics, Webtrends atanapi Adobe SiteCatalyst (Omniture).

Fitur CampaignAlyzer:

  • Aksés Gampil - CampaignAlyzer mangrupikeun aplikasi basis wéb anu bertindak salaku platform Repository Pusat dimana organisasi tiasa nyimpen nilai kampanye pamasaranna dina hiji basis data. Ku cara ieu, agénsi pamasaran sareng pemasar digital di saluareun organisasi tiasa kolaborasi dina méré tag kampanye online sareng offline anu sanés, sareng mastikeun konsistensi dina méré tag kampanye.
  • Laporan Saluran - CampaignAlyzer mastikeun konsistén tagging ku nyayogikeun modél méré tag "kumaha" pikeun pangguna aplikasi. Pangguna kalayan gampang tiasa ngarujuk nilai-nilai sareng kampanye sateuacanna salaku pituduh ka hareup. CampaignAlyzer ogé mastikeun laporan saluran bersih ku ngawatesan pangguna kana medium anu tos ditangtoskeun pikeun méré tag. Ngan ukur pangurus anu ngagaduhan aksés pikeun nyaluyukeun daptar saluran / mediums.
  • Aksés dumasar-peran - CampaignAlyzer ngamungkinkeun pamilik akun sareng pangurus pikeun gampang nyetél sababaraha pangguna anu dipilih ku rencana sareng masihan aranjeunna hak aksés aksés anu dipikahoyong. Pangguna boh 1) pangurus anu aksés pinuh kana sadaya kampanye sareng setélan akun 2) éditor anu tiasa nambihan, ngahapus sareng ngédit kampanye 3) atanapi pangguna ngan ukur maca anu ngan saukur tiasa ningali laporan.
  • Annotations - Kalayan CampaignAlyzer, pangguna tiasa nyatet kampanye pikeun rujukan ka hareup sareng netelakeun patarosan ngeunaan kampanye. Anotasi disimpen dina database kami, janten aya aksés kabuka pikeun sadaya inpormasi pang anyarna ngeunaan kampanye naon waé.
  • Kasus URL anu ditandai - Parameter kampanye tiasa sumping dina campuran kasus luhur sareng handap kusabab konvensi penamaan tagging anu teu saluyu. Ieu tiasa nyababkeun kunjungan disebarkeun ngalangkungan éntri anu béda dina laporan sumber patalimarga, anu ngajantenkeun analisis langkung sesah. CampaignAlyzer nyayogikeun pilihan pikeun maksa sadaya parameter kampanye pikeun nurunkeun kasus, ngahijikeun éntri sareng ngadamel langkung gampang ngalaporkeun sareng nganalisis.
  • Manajemén Kampanye seueur - Fitur canggih ieu khususna mangpaat pikeun manajemén kampanye ageung. Kalayan manajemén kampanye ageung, anjeun tiasa sacara gampil ngalihkeun kampanye anu didamel nganggo program sanés, sapertos Microsoft Excel atanapi Google Docs, sareng impor kana CampaignAlyzer.
  • Data Ékspor - Organisasi panginten hoyong ngabagi kampanye sareng URL anu ditandaan sareng agénsi pamasaran pihak katilu, tanpa masihan aksés ka alat éta. CampaignAlyzer ngajawab masalah ieu ku nyayogikeun platform pikeun ngekspor kampanye kana Excel, CSV sareng tab file anu dibatesan.
  • Modél Atribusi - Sababaraha organisasi langkung milih atribut konvérsi online na kana kampanye anu pangpayunna, tibatan anu pang anyarna. Google Analytics, sacara standar, atribut konversi kana kampanye pang anyarna. CampaignAlyzer nyayogikeun pilihan pikeun ngalacak panggunaan ku modél mana waé. Upami model pelacakan touch-kahiji langkung disayogikeun, CampaignAlyzer bakal nambihan parameter pamundut "utm_nooverride = 1" ka tungtung sadaya URL anu tag.
  • URL Shortener - CampaignAlyzer ngamangpaatkeun layanan pemendekan URL Google [goo.gl] pikeun gampang ngabagi sareng nyebarkeun URL di média sosial sareng saluran pamasaran sanés. Ladénan ieu nyayogikeun pilihan tina ngagunakeun vérsi pondok tina URL tujuan anu ditandaan.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.