Dupi abdi tiasa blog ngeunaan roti?

Brownberry 12 Gandum Roti

Abdi henteu acan kaleungitan akal.

Nyaan, kuring henteu acan.

Salami mangtaun-taun, panginten sababaraha bulan, kuring mikir ngeunaan ngablog ngeunaan roti. Éta sanés ngan ukur roti ... éta roti anu paling endah anu saur kuring kantos tuang. Abdi henteu ngabodor. Di supermarket dimana aya 300 jinis roti dina rak, roti ieu henteu menonjol.

.Ta Brownberry 12 sisikian.

Campuran khusus 12 séréal dipanggang kana roti anu lezat kalayan manpaat tina séréal sareng henteu aya lemak trans. - tina situs wéb

Éta bahkan henteu caket kana ngajelaskeunana. Éta lemes ... tapi ku sakedik sakedik siki sakumpulan sisikian didinya. Éta henteu lemes sapertos éta cimata atanapi iteuk atanapi naon, sanaos. Roti bakar sareng sakedik mantega sareng éta raoseun. Éta coklat sok rada ... luar kerak, bagian jero lemes sareng lezat. Unggal ngegel gaduh rasa anyar. Mmmmm.

Kadang-kadang kuring ngajantenkeun sandwich anu hébat ... kalkun, orok, salad, tomat ... sareng saatos abdi tuang, kuring kesel yén bahan-bahan sanésna nyerep rasa roti.

Upami anjeun mendakan mésér roti ieu, ati-ati! Aya impostor "12 Grain" anu sanés dina rak. Aranjeunna bahkan ngarangkep dirina sami ... tapi aranjeunna ngabandungan! Émut gambarna, émut nami, mésér roti. Percanten ka abdi.

Upami anjeun kaganggu ku tulisan ieu, punten pangapunten. Aranjeunna henteu mayar kuring (sanaos kuring nampi roti). Kuring badé balik kana kontén normal kuring… tapi kanggo ayeuna, kuring badé ngempelkeun roti Brownberry 12 Grain… dipanggang ... kalayan mantega.

9 Komentar

  1. 1

    Hmm, On Influence and Automation - blog pamasaran sareng téknologi; Pasang jejer Brownberry 12 Gandum Roti. Yep kedah satuju sareng Sean, kaleungitan akal anjeun anu leres.

    Dina catetan anu sanés, sanaos kuring henteu kantos nyobian roti khusus éta, bagian tina alesan kuring gaduh mesin roti, sareng saleresna nganggo éta. Kuring ngadamel roti oatmeal madu hartosna nganggo gandum baja, ogé hébat sareng rupa-rupa kerak pizza.

    Oh bugger, abdi hilap ngarobih tambihan, sareng ayeuna sigana teu ngantep kuring ngirim koméntar ieu, sabab éta nyarios yén kuring parantos ngeposkeunana.

  2. 2
  3. 3
  4. 4

    … Hmm, naha anjeun kantos nyobian roti anu diraosan ku tangan seger ti toko roti di Jerman beulah kidul?
    Atanapi baguette anu seger sareng haneut di kampung Perancis anu alit?
    Anjeun moal pernah némpél roti anu dibungkus plastik janten industri.

  5. 5
  6. 6

    LOL… .Kuring resep pisan. Abdi nuju nyobian nyobian resep anu saé pikeun 12 roti sisikian. Abdi henteu acan tiasa mendakan anu hébat di dieu di Nebraska. Saatos ngadatangan Kanada saminggu ka pengker sareng nyobaan 12 roti sisikian Dempster ... urang ngaraos resep pisan. Janten… .lamun saha waé anu mendakan resepna, punten wartoskeun ka kuring. Hatur nuhun! Nina

  7. 7
  8. 8

    Roti Gandum Brownberry 12 - Upami anjeun tingali sakitar paket roti ayeuna, unggal fitur mérekna, Dinas Pertanian AS? Piramida Pitunjuk Makanan.

    Paket anu henteu disebatkeun nyaéta roti anu langkung saé pikeun anjeun tibatan anu sanés. Atanapi aranjeunna henteu ngajelaskeun yén genep dugi ka sabelas porsi anu disarankeun leutik: ngan ukur 1/2 gelas pasta atanapi béas atanapi salembar roti anu saderhana. Anjeun nganggo opat porsi dina ngan hiji bagel ti Dunkin? Donat.

  9. 9

    "DouglasKarr.com didukung ku WordPress sareng Brownberry 12 Gandum roti" 😀

    Éta bakal ngaguruh, leres 🙂

    Doug, anjeun tiasa nyerat naon waé, kalebet roti (sanés kuring tiasa mésér jinis khusus ieu ti tempat kuring cicing ;-) … Kuring resep tulisan ieu…

    Teraskeun tulisan anu saé! 🙂

    (Pertama kali nganjang ka blog anjeun)

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.