Naha kuring tiasa kéngingkeun artos abdi, Wikipedia?

wikipedia

Abdi sanés kontributor ageung Wikipedia. Nanging, kapungkur kuring parantos nyumbang artos ka yayasan sareng nyumbang kontén kana situsna. Abdi bogoh Wikipedia ... Kuring nganggo éta sadaya waktos sareng sering rujukan kana blog kuring. Wikipedia ogé ngabantosan kuring - ngahasilkeun sababaraha hits pikeun situs abdi JEUNG Wikipedia ningkat pangkat situs kuring sacara umum ngaliwatan tautan deui ka kuring.

Kumargi pandangan ieu, ieu henteu acan pernah masihan situasi? Kuring parantos masihan artos sareng kontén Wikipedia. Salaku imbalanna, aranjeunna parantos masihan kuring ningkat peringkat mesin pencari sareng hit langsung.

ayeuna Wikipedia is nambahan nofollow kana sadaya tautan luar. Éta dasarna ngetrokan referrer konci pisan kana blog kuring, janten henteu ragu kuring bakal kaleungitan panempatan mesin pencari kusabab kaputusanana.

Sigana mah éta moal ngaganggu kuring kecuali kami duanana parantos nguntungkeun tina hubungan bisnis urang kapungkur. Wikipedia ngan ukur ngagaduhan mesin pencari anu hadé kusabab:

  • Jalma-jalma nyumbang eusi
  • Jalma anu ngaitkeun kana kontén éta

Janten, ieu patarosan $ 10. Naha urang sadayana tiasa ngasilkeun artos, Wikipedia? Anjeun ngarobih hubungan bisnis ka sadaya kontributor anjeun tanpa naroskeun heula ka aranjeunna. Meureun anjeun henteu patut, deui.

Ka pamiarsa mah kalungguhan sababaraha dinten ka pengker, anjeun bakal bagja terang yén anjeun BISA ningkatkeun peringkat anjeun ku mairan ku tautan deui kana halaman wéb anjeun. Abdi parantos cacad nofollow dina blog kuring. Janten komentar jauh! Nyayogikeun sababaraha eusi anu saé sareng nguntungkeun manpaatna!

15 Komentar

  1. 1

    Naha anjeun ningali Kampanye Andy Beal pikeun ngajantenkeun jalma "nofollow" tautan na ka Wikipedia? Sigana ngan adil.

    I don’t understand the logic behind this latest move by Wikipedia. The whole point of the links on Wikipedia pages is to reference the sites that the articles source their content from. If the sites referenced can’t be trusted enough to have normal links, why should they be trusted as references for an article? I can understand adding “nofollow” to new links until they undergo some sort of review, but adding it permanently to all outgoing links just seems wrong.

  2. 2
  3. 3

    Sakabeh masalah nofollow pikaresepeun pisan. Ku henteu ngagaduhan tag nofollow anjeun ngamajukeun mairan, tapi ogé ngamajukeun spamming (sareng ngajantenkeun spam anu kénging ku langkung épéktip). Kuring parantos mendakan Akismet cukup épéktip pikeun kuring satuju kana naon anu anjeun lakukeun sanaos ...

    Sedengkeun pikeun Wikipedia- ngan ukur maénkeun pangacara sétan- kuring henteu yakin yén sadayana ningali éta salaku hubungan anu masihan / nyandak, dina hartos kauangan. Leres, bursa inpormasi, tapi ngadamel tina jasa gratis sapertos éta pasti ngahasilkeun masarakat anu guligah. Upami anjeun nambihan kontén anu saé sareng tautan anu saluyu, éta kedahna saé, tapi sabaraha spammers anu dicegah ku Wikipedia nambihan tag nofollow éta? Tambih Deui, artos anu anjeun sumbangkeun biasana pikeun ngadukung situs anu anjeun anggo kanggo inpormasi, sanés najong; )

  4. 4

    Anjeun gaduh titik anu saé, tapi kuring henteu terang naon statistikna pikeun antara donatur sareng pamilik halaman wéb anu aya tautan dina wikipedia. Abdi anggap éta handap, tapi éta tetep titik anu saé, tapi henteu salah sahiji anu aranjeunna jaga - kumargi inti tina kaputusan anyar ieu nyaéta nyingkirkeun promosi diri (kuring anggap anjeun nambihan tautan anjeun nyalira ka wikipedia?)

  5. 5
  6. 6

    Patanyaanna leres naon anu anjeun nyumbang ka Wikipedia? Éta pikeun nyayogikeun backlinks kana blog anjeun atanapi éta pikeun ngabantosan ngawangun énsiklopédia? Upami anjeun ngajawab yén sumbangan anjeun dipulangkeun, Wikipedia tiasa ngabantah anu terakhir. Aranjeunna henteu ngagaduhan kawajiban pikeun ngabantosan peringkat mesin pencari anjeun, sanaos éta mangrupikeun bonus anu saé.

    Éra pisan yén panyalahgunaan sistem parantos nyababkeun nofollow dilaksanakeun, tapi éta henteu ngaleungitkeun tujuan Wikipedia.

  7. 7

    Anu mimiti, hatur nuhun kanggo nyoplokkeun nofollow tina blog anjeun. Kuring parantos ngalakukeun hal anu sami pikeun kuring.

    Ku nambihan nofollow kana Wikipedia, aranjeunna henteu ngungkulan masalah tapi ngan ukur gejalana.

  8. 8

    You raise an interesting question. I wonder if Wikipedia intentionally chose to implement this functionality after they got the donations. I guess they took the money and ran.

  9. 9
  10. 10

    Kuring gaduh perasaan yén tautan nofollow antukna (aranjeunna panginten parantos aya) nyumbang kana peringkat mesin pencari anjeun.

    Ngan pikirkeun naon tautan nofollow: Éta mangrupikeun tautan gratis anu paling henteu bias, teu dibantah sareng PR-sarakah dina Net. Mesin pencari naon dina pikiran anu leres anu bakal nganggurkeun inpormasi tambahan ieu dina pentingna halaman wéb.

    Kuring yakin Google gaduh pangkat nofollow rahasia pikeun halaman wéb 🙂

  11. 11
  12. 12

    Ngarobih henteu nuturkeun mangrupikeun léngkah anu nyasabkeun pisan pikeun wiki pikeun nyandak sareng kuring yakin yén aranjeunna sangsara dina hal nyiptakeun eusi salaku hasilna. Di sisi sanésna henteu sadayana goréng, anjeun masih tiasa kéngingkeun patalimarga tina tautan anjeun.

  13. 13

    I jumped into the blog game fairly recently, when wikipedia had already implemented the nofollow thing, so I missed that boat. I must say though, that I linked to an article on one of my blogs from a wikipedia page and it is still a large contributer of traffic.

    • 14

      OK I am trying to get this follow/no follow concept down, and now I get it! Are you saying you submitted an article to Wiki with your link on it, google won’t follow it, but humans will? In an organic sense, that makes sense, in that we want to be valued by humans! They are de-valueing the robots, and elevating the value of humans!

  14. 15

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.