Pidéo Ngasilkeun kalayan Cantaloupe TV

cantaloupe1

Dinten ieu kuring dikenalkeun Cantaloupe TV ku salah sahiji Jo DiGregory, salah sahiji mitra pendiri. Carita di balik Cantaloupe mangrupikeun carita anu matak pikaresepeun sareng matak pantes ditingali. Tim di Cantaloupe ngagaduhan usaha masing-masing kana naon anu aranjeunna nyobian ngahontal, tapi kuring bakal ngibaratkeun kana video anu nyalin fenomena blogging.

Cantaloupe sanés pidéo anu diwangun dina antarbeungeut pangguna anu pikaresepeun atanapi campuran video anu hadé sareng épék. Sabalikna, modél Cantaloupe nyaéta mastikeun yén eusi sareng paguneman mangrupikeun konci - ngawangun kredibilitas sareng 'carita' pikeun ngaitkeun pidéo sareng ngahijikeun jalma deui. Cantaloupe gaduh modél 'videosfir' nyalira.

Situs tiasa diwangun anu agrégat kontén pidéo ('saluran'), ku cara kieu unik tapi pamirsa anu sami tina unggal situs tiasa silih tampilkeun. Cantaloupe ngamajukeun runtuyan tina pidéo, henteu ngan ukur hiji tina pidéo. Deui, tujuanana nyaéta ngajaga pemirsa dina paguneman, henteu ngan ukur nunjukkeun sababaraha produksi berteknologi tinggi anu ngabingungkeun pikiran tibatan ngalibetkeun éta.

Tingali kana Ngartos TV Cantaloupe halaman dina situs aranjeunna. Nalika aranjeunna nempatkeun éta:

Carita ngeunaan anjeun, bisnis sareng industri anjeun.
Cantaloupe ngagunakeun kakuatan pidéo pikeun néwak serendipitous, "sakumaha kajadian" carita ngeunaan anjeun nalika ngagunakeun kakuatan internét pikeun ngalirkeunana…

Eusi tiasa sasar sareng diukur ka pemirsa. 'Pamaca' unggal vidéo tiasa diawasi sareng diukur pikeun ningali naha jalma-jalma nonton sadayana atanapi bailing kaluar mimiti. Éta barang anu hébat. Tim ogé nyandak sababaraha sumber Search Engine pikeun mastikeun yén ngagunakeun téknologi ogé bakal kéngingkeun perhatian anu pantes tina mesin pencari. Upami anjeun hoyong, anjeun tiasa parios sababaraha hal éta Majalah Pidéo ogé.

Cantaloupe TVTéknologi anu luar biasa ogé terjangkau. Kuring salawasna kagum kumaha mahal anjeun nimu jasa ieu online, Cantaloupe gaduh kasempetan pikeun ngarobih bisnis sareng ngajalankeun biaya ieu kana taneuh - tanpa ngorbankeun nanaon. Sakumaha anu dicarioskeun ku Jon, sanés ngeunaan "Kumaha keren tombol Flash puter dina situs, éta ngeunaan pesen na!".

Pastikeun pikeun parios ieu Seri Realitas éta Cantaloupe tuh sorangan, éta bener-bener matak panasaran.

Kuring bakal langkung ngalaan paparan Cantaloupe TV moal lami, kumargi bakal aya Konperénsi Téknologi Indianapolis anu bakal datang anu kuring nyarios anu bakal nganggo téknologi (langkung ti payun dina ieu ... awal Désémber). Cantaloupe TV sapertos seueur usaha anu kuring tingali bertunas di dieu di Indianapolis.

Utas umum sigana nyaéta bisnis Téhnologi Indianapolis ngeunaan ngarengsekeun masalah sareng henteu hariwang ngeunaan haluan. Kami bakal ngantepkeun éta ka dulur-dulur urang di San Jose. Sektor téknologi leres-leres berkembang janten komunitas anu mekar di dieu sareng urang mimitian ngatur diri. Éta saé janten bagian tina éta!

Sedengkeun pikeun namina, Cantaloupe, éta mangrupikeun salah sahiji nami hébat anu nembé kajantenan ... nalika Jon ngagali kana cantaloupe, tangtosna.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.