Canva: Kickstart sareng Kolaborasi Project Desain Salajengna

Platform Desain Grafis Canva

Babaturan anu saé Chris Reed pesen kuring naroskeun naha kuring parantos masihan Canva cobian sareng anjeunna ngawartosan yén kuring resep éta. Anjeunna leres pisan ... Kuring nguji éta pikeun sababaraha jam sareng leres-leres kagum kana desain profesional anu kuring tiasa hasil dina sababaraha menit!

Abdi resep pisan Illustrator sareng parantos mangpaatkeun mangtaun-taun - tapi kuring nangtang desain. Kuring yakin yén kuring terang desain anu saé nalika ningali éta, tapi kuring sering ngalaman waktos anu sesah pikeun nyandak pikiran kuring kanyataan. Éta salah sahiji alesan kunaon kuring resep pisan ka mitra desain urang - aranjeunna master dina ngupingkeun sareng ngahasilkeun naon anu kuring pikirkeun. Éta gaib. Tapi kuring nyimpang.

Daripada anu has mimitian-ku-kosong-halaman platform dimana kuring sering neuteup kosong atanapi ngotéktak Internét pikeun ideu, Canva nyandak anjeun ngalangkungan desain sareng prosés inspirasi anu sanés anu ngajentrekeun. Canva nyandak ngaluarkeun halaman kosong sareng nyayogikeun anjeun sapin ton ideu pikeun nerapkeun desain anjeun salajengna.

Henteu kedah milarian bagan ukuranana, aranjeunna dikonfigurasikeun ku sampéan podcast, gambar média sosial, presentasi, poster, sampul Facebook, gambar Facebook Ad, pos Facebook, gambar Facebook App, grafik blog, dokumén, kartu, pos Twitter, uleman, kartu nama, lulugu Twitter, pos pinterest, brosur perumahan, sampul Google+, sampul Kindle, sareng kolase poto. Kalebet dina tata perenahna bahkan sababaraha elemen infographic anu saé!

layon-kanva

Anjeun tiasa unggah gambar anjeun nyalira, sambungkeun sareng Facebook sareng nganggo gambar-gambar éta, atanapi anjeun tiasa mésér tina pilihan langkung ti 1,000,000 gambar saham tanpa royalti tina alat pamilarian internal anu mantep. Ngan ukur sababaraha menit kuring ngawangun gambar lulugu Facebook pikeun halaman pribadi kuring.

kanva-facebook-perenah

Ngamimitian Kalayan Canva

Panyingkepan: Abdi nganggo Canva tautan afiliasi dina tulisan ieu.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.