Canva: Kickstart sareng Kolaborasi Project Desain Salajengna

Tinjauan kanva

Babaturan anu saé Chris Reed tina Matak Jaring Anu Langkung ageung pesen kuring naroskeun naha kuring parantos masihan Canva cobian sareng anjeunna ngawartosan yén kuring resep éta. Anjeunna leres pisan ... Kuring ngaco sareng éta sababaraha jam parantos wengi.

Kuring resep pisan Illustrator sareng parantos mangpaatkeun mangtaun-taun - tapi kuring ditantang desain. Kuring yakin yén kuring terang desain anu saé nalika ningali, tapi kuring sering ngalaman waktos anu sesah pikeun nyandak pikiran kuring. Éta salah sahiji alesan kunaon kuring resep pisan ka mitra desain urang - aranjeunna master dina ngupingkeun sareng ngahasilkeun naon anu kuring pikirkeun. Éta gaib. Tapi kuring nyimpang.

Daripada anu has mimitian-ku-kosong-halaman platform dimana kuring sering neuteup kosong atanapi ngotéktak Internét pikeun ideu, Canva nyandak anjeun ngalangkungan desain sareng prosés inspirasi anu sanés anu ngajentrekeun. Canva nyandak ngaluarkeun halaman kosong sareng nyayogikeun anjeun sapin ton ideu pikeun nerapkeun desain anjeun salajengna. Henteu kedah milarian bagan ukuranana, éta dikonpigurasikeun ku panutup podcast, gambar média sosial, presentasi, poster, sampul Facebook, gambar Facebook Ad, pos Facebook, gambar Facebook App, grafik blog, dokumén, kartu, pos Twitter, uleman, kartu nama, lulugu Twitter, pos pinterest, brosur perumahan, sampul Google+, sampul Kindle, sareng kolase poto. Kalebet dina tata perenahna bahkan sababaraha elemen infographic anu saé!

layon-kanva

Anjeun tiasa unggah gambar anjeun nyalira, sambungkeun sareng Facebook sareng nganggo gambar-gambar éta, atanapi anjeun tiasa mésér tina pilihan langkung ti 1,000,000 gambar saham tanpa royalti tina alat pamilarian internal anu mantep. Ngan ukur sababaraha menit kuring ngawangun gambar lulugu Facebook pikeun halaman pribadi kuring.

kanva-facebook-perenah

Ngahijikeun Canva sareng Platform anjeun

Canva parantos mekar janten cukup platform ayeuna sareng nawiskeun Tombol Canva pikeun ngahijikeun alatna kana platform anjeun. Teu langkung hariwang ngeunaan ngawangun pakakas anjeun nyalira pikeun ngédit desain ... kantun nambihan tombol sareng sakedik integrasi, anjeun siap angkat!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.