Naha Anjeun Kedah Ningkatkeun Gesek Kartu Anjeun ka EMV

kartu kiridit emv

Nalika di IRCE, kuring kedah linggih sareng Intuit's SVP of Payments and Commerce Solutions, Eric Dunn. Éta mangrupikeun pandangan anu muka kana kamekaran Intuit di pasar ritel sareng ecommerce. Nyatana, seueur jalma henteu sadar tapi langkung seueur artos ngalir ngalangkungan Intuit tibatan PayPal nalika ngeunaan perdagangan online (upami anjeun kalebet jasa pamayaran).

Intuit neraskeun narékahan pikeun janten solusi tungtung-ka-tungtung pikeun bisnis ecommerce atanapi ritel dimana pamilik tiasa gaduh wawasan real-time kana kauanganna. Kalebet dina ieu mangrupikeun tawaran kalapa pikeun pamrosésan pamayaran. Pikeun ngabantosan usaha leutik numuwuhkeun ayana e-commerce, QuickBooks Online geus partnered kalawan BigCommerce.com jeung Shopify pikeun ngamungkinkeun SMB gampang ngajual online, di lokasi ritel na dimana waé di antawisna.

Pergeseran kana Kartu Kredit EMV

Perusahaan kartu kiridit ngadamel transisi ka kartu kiridit diaktipkeun chip ku 1 Oktober 2015, katelah kartu EMV. EMV singkatan tina Europay, MasterCard, sareng Visa, pamekar standar. Pergeseran ieu hartosna sadayana kartu palanggan anjeun bakal ngagaduhan chip tertanam anu bakal dibaca béda tibatan ngamangpaatkeun strip magnét.

Téknologi EMV dikembangkeun pikeun ngabantosan merangan gampangna kartu strip magnét anu tiasa diduplikasi. Kusabab ngenalkeun kartu EMV-chipped kana pasar na, panipuan kartu kiridit nyanghareupan parantos aya turun 72%. Pamayaran EMV tiasa dilakukeun nganggo chip tertanam atanapi sacara nirkabel ngalangkungan terminal anu ngadukung teu aya hubungan Pamayaran EMV.

Naon anu anjeun teu sadar éta pergeseran ka EMV ogé sacara signifikan mindahkeun tanggung jawab pangecér sareng saha waé anu nampi kartu kiridit ngalangkungan kartu swiper. Ieu tinjauan tina Intuit:

Tanggung jawab EMV

Anjeun tiasa baca langkung seueur ngeunaan EMV sareng naha anjeun kedah ngarencanakeun hijrah ka ieu pamiarsa énggal dina situs Intuit. Dumasar kana pergeseran tanggung jawab EMV, Intuit QuickBooks ogé ngaleupaskeun a maca EMV anyar. Kartu EMV didesain kanggo dilebetkeun kana pamaca sareng tetep dina tempatna sapanjang transaksi.

Nyoko Usaha Leutik Téhnologi EMV

Intuit surveyed boga usaha leutik pikeun meunangkeun sudut pandang aranjeunna dina téknologi EMV sareng shift tanggung jawab anu bakal datang:

  • 42% pamilik usaha alit teu acan kantos nguping deadline shift tanggung jawab EMV.
  • 58% usaha alit gaduh transaksi penjualan langkung luhur nalika nasabah mayar nganggo kartu kiridit.
  • 57% réspondén nyebatkeun biaya terminal atanapi pamaca énggal salaku alesan luhur ngajaga aranjeunna tina ngarencanakeun atanapi ningkatkeun kana solusi anu cocog sareng EMV.
  • 85% anu gaduh usaha leutik anu henteu bakal hijrah, atanapi henteu mutuskeun, henteu sadar kana tanggung jawab kauangan sareng hukum anu aranjeunna bakal tanggel waler pikeun ngamimitian dina Oktober.
  • 86% pamilik usaha alit anu henteu bakal hijrah, atanapi henteu mutuskeun, tiasa henteu tiasa nanggung tanggung jawab kauangan sareng hukum tina transaksi kartu curang.

2941

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.