Cardlytics: Pamasaran Anu Dihubungkeun Kartu Bank

kardiskis

Kamampuh anjeun pikeun sasaran konsumén dumasar kana géografi sareng sajarah pameseran teras-teras ningkat. Lembaga kauangan ayeuna tiasa muka gerbang pikeun hadiah, program kasatiaan sareng nawaran langsung dipésér nganggo kartu bank anjeun. Pamasaran Anu Dihubungkeun sareng Kartu (CLM) nyaéta nalika para pemasar ngahontal konsumén langsung ngalangkungan pernyataan bank online na. Nyatana, Bank of America parantos ngagunakeun Cardlytic kana kakawasaan BankAmeriDeals.

Pikeun pangiklan, Cardlytics nganteurkeun sasaran dina skala, harga mayar-kanggo-pagelaran sareng pangukuran anu tepat

  • Target pelanggan dumasar kana kalakuanana: lokasi, frekuensi, total méakkeun.
  • Ngadamel kampanye anu disayogikeun ka grup konsumén khusus.
  • Pangukuran Palanggan: perjalanan konsumen tambihan, penjualan, paripolah pasca-beuli.
  • Pangiklan mayar ngan ukur pikeun hasilna: diukur penjualan nambahan.

Pikeun Konsumén, Cardlytic nganteurkeun pangalaman anu dipersonalisasi anu gampang sareng pikaresepeun

  • Pamakéna ningali iklan anu dipersonalisasi dumasar kana pamésér anu kapengker.
  • Konsumén milih iklan sareng hadiah langsung dimuat dina kartu debit atanapi kiridit.
  • Pamakéna ngan saukur balanja sareng mayar nganggo kartu.
  • Konsumén ngasilkeun kas deui dikredit kana rekeningna.

pangiklan-bagan

Perbankan online ayeuna nyumbang 53% tina transaksi perbankan sareng Cardlytics ngadorong ampir $ 512MM dina belanja ritel dina Q2 2013!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.