Kartunis dina Wéb

ngagambarBiasana kuring henteu ngalakukeun ieu. Nanging, ngan saukur aya sababaraha kasempetan anu kuring raos teuing kapaksa ngajaga jebakan ageung kuring. (Réréncangan sareng rerencangan kuring bakal nyarioskeun yén éta kajantenan langkung seueur tibatan anu kuring hoyong ngaku). Kieu yeuh ...

Tadi wengi nalika kuring nganggo baju situs abdi sareng tambihan Blaugh, kuring lega pisan nalika mendakan. Kuring leres-leres mendakan Blaugh ku ngalakukeun sababaraha Googling pikeun kartun blog. Situs abdi peryogi humor ... leres, diluar banter anu lucu kuring ... janten panginten kartun anu sering dirobih tiasa janten tambahan anu saé.

Bayangkeun pikasieuneun nalika hasil Google kuring muncul kieu:
http://www.corporatecartooning.com/

Abdi bakalan nempatkeun sawangan sakedik dina blog kuring, tapi saur kuring dina gambarna mangrupikeun hak cipta. Punten didatangan ... sahenteuna pikeun pendak sareng Smaugy, Kantor Eél. Abdi henteu ngadamel ieu.

Kuring moal nyarios deui. Abdi badé bobo ayeuna. Wilujeng wengi.

2 Komentar

  1. 1
  2. 2

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.