Gorobag Guru: Automasi Marketing pikeun Ecommerce

Gorobag Guru - Automation Marketing Cart Cart

Hanjakal platform e-commerce henteu ngajantenkeun pamasaran janten prioritas. Upami anjeun ngagaduhan toko online, anjeun leres-leres moal bakal ngahontal poténsi pendapatan pinuh anjeun kecuali anjeun tiasa kéngingkeun palanggan énggal sareng ngamaksimalkeun poténsi pendapatan konsumén ayeuna.

Untungna, aya hiji jenis platform otomatisasi pamasaran anu hébat di dieu anu nyayogikeun sadaya alat anu diperyogikeun pikeun otomatis sasaran palanggan dimana aranjeunna paling dipikaresep muka, pencét, sareng mésér. Salah sahiji platform sapertos kitu Gorobag Guru. Gorobag Guru nawiskeun unggal fitur anu diperyogikeun pikeun maksimalkeun pangasilan tina unggal palanggan anu anjeun candak kalayan konsisten, kampanye pamasaran anu dipersonalisasi.

Kampanye Email Winback Ecommerce kalayan Kode diskon

Gorobag Fitur Guru sareng Mangpaat Kalebet

gerobak kampanye pamasaran guru

  • Aliran Kerja Automation Marketing E-commerce - Alur kerja Otomatis Guru Carts mastikeun yén anjeun ngudag unggal kalungguhan sareng ngarobih unggal jual. Ngan dina sababaraha klik anjeun tiasa ngadamel sareng ngarobih kampanyeu kanggo kasadaran, tinimbangan, sareng tahap perawatan saatos tina perjalanan palanggan, teras kantun pencét peluncuran sareng platformna ngurus sésana.

Aliran Kerja Automation Marketing E-commerce

  • Kampanye Marketing Multichannel Ecommerce - Kampanye pamasaran multichannel sacara otomatis nargétkeun palanggan dimana aranjeunna paling dipikaresep muka, pencét, sareng mésér. Gorobag Guru ngajantenkeun gampang ngagabungkeun email, SMS, sareng Facebook Messenger kana hiji kampanye anu kohesif pikeun maksimalkeun pungsi pangunjung.

Kampanye Marketing Multichannel Ecommerce

  • Dashboard Performance Ecommerce - Nganalisis ROI tina kampanye anjeun sareng lacak kamekaran bisnis anjeun dina dasbor e-padagang anjeun. Gorobag Guru nyayogikeun anjeun wawasan anu relevan kana paréntah, kampanye, kagiatan halaman wéb, sareng sanés-sanésna supados anjeun tiasa nyandak kaputusan anu hadé sareng numuhkkeun bisnis anjeun.

Dashboard Performance Ecommerce

  • Bagéan Palanggan Ecommerce - Otomatis ngadaptarkeun palanggan kana daptar audién anu aya hubunganana sareng smart-segmentation.

gerobak guru pamisah e-commerce

  • Dihasilkeun Integrasi Codeless Ecommerce Platform - Atur pamasaran pikeun sababaraha toko e-commerce tina hiji akun Carts Guru kalebet Prestashop, Magento, WooCommerce, sareng sababaraha toko Shopify.

Coba Gorobag Guru Gratis

Panyingkepan: Abdi a Gorobag Guru apiliasi

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.