Lambaran Gaya Cascading

Desain CSSKuring kajantenan hébat kalungguhan dinten ieu di Attackr.com anu nyarios pikeun ngabersihkeun CSS anjeun. Lambaran Gaya Cascading mangrupikeun kaunggulan anu luar biasa pikeun ngaoptimalkeun sareng ngararancang halaman wéb anjeun sabab misahkeun lapisan visual situs anjeun tina HTML anu asli atanapi kode anu aya di tukangeun situs anjeun. Lembar gaya dibaca ku peramban, janten kuring yakin yén aya kaunggulan anu ageung pikeun halaman wéb anu lalu lintas tinggi, kumargi ngolah sadaya visual halaman anjeun diséépkeun kana peramban sanés sérver.

CSS ogé ngamungkinkeun anjeun ngalaksanakeun parobihan visual 'langsung' kana situs anjeun tanpa ngarobih HTML atanapi file back-end anjeun. Janten… ngarobih antarbeungeut pangguna anjeun henteu kedah ngawangun deui aplikasi anjeun, anjeun ngan saukur masang file CSS anu énggal. CSS 2 bahkan ngaléngkah deui… nawiskeun langkung seueur paningkatan visual, kalebet parobahan tékstual anu saleresna.

Alat anu kuring anggo ayeuna nyaéta CSSTidy. Kuring ngaunduh vérsi aplikasi, anu ngagaduhan antar-paréntah paréntah. Éta henteu ngan ukur ngirangan ukuran file abdi, tapi ogé ngatur lambaran gaya kuring supados saderhana pisan dibaca. Éta aplikasi sakedik saé pisan! Ogé, aya pérsi online ayeuna upami anjeun teu hoyong ngaunduh aplikasi.

Sumber sanésna:

Punten tambihan sumber daya anjeun ogé! Abdi resep pisan kana kamajuan CSS, ogé dukungan pangotéktak. Kuring terang yén Firefox ngadukung CSS2, tapi kuring henteu kantos nguping seueur dukungan IE7 pikeun CSS2.

One comment

  1. 1

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.