Persuasif Unignorable relevan Émut

catvertising

PURRfect. Lucu teuing sareng aslina teu kabagean. Kudos ka tim di John St., lembaga anu berbakat di luar Kanada Kanada, pikeun ieu teu kawéntar video dina catvertising!

Tetep dina luhur bentang iklan anu kantos robih, john st. parantos muka divisi pidio ucing munggaran di dunya. Kalayan produksi, syuting sareng pembibitan sadayana di-bumi. Tanya ka diri anjeun, naon anu tiasa dilakukeun video ucing pikeun bisnis anjeun?

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.