Kuatkeun Pamasaran Online Anjeun nganggo CDNify

kinerja cdnify

Urang sadayana parantos aya teu acan. Ngerjakeun kampanye pamasaran klien anjeun, ngalaksanakeun jam-jaman edan sareng seueur tugas sapertos anu pangsaéna. Nyobian anu pangsaéna pikeun mastikeun yén sadayana aya dina kaayaan, sahingga kaayaan lancar sakumaha mungkin nalika anjeun hirup. Kuring pasti aya di dinya sareng kuring kaleungitan jumlah jam anu kuring laksanakeun lumpat siga jelema gélo. Tapi pikagumbiraeun mangrupikeun bagian ageung tina kunaon anjeun dilakukeun kusabab anjeun ngaluncurkeun sareng anjeun tiasa ningali sadaya kerja keras mimiti kabayar.

Jalma-jalma ngiringan kontén sareng ngabagi na. Kasadaran pikeun merk klien anjeun beuki ningkat sareng anu anjeun kedah lakukeun nyaéta linggih sareng nonton yén kagiatan média sosial janten konversi halaman wéb. Waktos pikeun muka bir.

Tapi teras, sapertos anjeun muka botol anu kadua, hal anu paling parah anu kajadian! Halaman wéb anjeun grinds liren dina kaayaan lalu lintas. Dina titik ieu teu seueur anu tiasa anjeun laksanakeun kecuali anjeun parantos ngagaduhan cadangan di tempat (kecuali kamungkinan muka éta bir kadua).

Salaku Manajer Marketing Digital kuring ngan ukur kedah terang kampanyeu kuring badé ngajantenkeun konvérsi. Kuring henteu ngagaduhan waktos (atanapi kanyaho téknis upami kuring jujur) pikeun mikirkeun naha tujuan anu urang kirimkeun palanggan poténsial bakal tahan kana arus lalu lintas.

Sareng éta dimana CDNify bisa ngabantosan anjeun.

CDNify mangrupikeun Startup I damel pikeun salaku CMO, diadegkeun ku James Mulvany. Cara anu pangsaéna pikeun ngajelaskeun James nyaéta panemu. Anjeunna mangrupikeun jalma anu ngartos kumaha nyandak hal-hal anu rumit sareng ngajantenkeun aranjeunna gampang berinteraksi. Sareng éta naon anu dilakukeun CDNify. Butuh hal anu sering frustasi pikeun dilakukeun sareng disederhanakeun.

Upami anjeun kantos nyobian ngalaksanakeun a jaringan pangiriman eusi (CDN) sateuacanna, anjeun bakal terang éta sanés hal anu paling gampang pikeun bageur. Pendekatan di industri nyaéta 'hiji ukuran cocog sareng sadayana', anu mangrupikeun cara anu pasti pikeun ninggalkeun diri tina saku sareng mayar jasa anu anjeun henteu kedah. Ieu mangrupikeun hal anu urang nyobian robih.

CDNify mangrupikeun jaringan pangiriman kontén anu ngajantenkeun gampang pisan pikeun ngajalankeun CDN sareng ngajalankeun. Éta gancang pikeun ngamimitian sareng anu paling saé, butuh eusi anjeun sareng dikirimkeun ka pemirsa langkung gancang - anu hartosna anjeun henteu kedah hariwang ngeunaan hal-hal anu rumit sareng tiasa fokus dina nganteurkeun kampanye anu endah.

Ku ngagunakeun CDNify anjeun tiasa ngucapkeun wilujeung ka pakuat kampanye kampanye ngetrok situs anjeun offline. Kusabab kami CDN 'federasi' kami tiasa nyebarkeun kontén anjeun ka jaringan awan kami, ngirangan waktos beban sareng mastikeun situs anjeun tiasa dugi ka lonjakan patalimarga. Ieu ogé ngajantenkeun langkung terjangkau sareng hartosna anjeun ngan mayar data anu anjeun anggo.

Kauntungan utama pikeun janten federasi nyaéta urang tiasa ngaluncatan antara jaringan awan anu sanés, ngamungkinkeun urang pikeun gancang nganteurkeun eusi anjeun dumasar kana lokasi pamirsa anjeun. Ieu nyayogikeun pangalaman anu langkung gancang sareng langkung pikaresepeun pikeun aranjeunna sareng ngabantosan anjeun pikeun maksimalkeun pungsi hasil kampanye ku cara ngarobah bola panon kana klik.

Urang ayeuna gaduh 40 POP sadunya sareng urang nuju ngembangkeun jaringan ieu sepanjang waktos. Kami ogé nuju ngagarap sajumlah integrasi pikeun ngajantenkeun usaha pamasaran anjeun langkung gampang sanaos platform naon anu anjeun ngiringan kampanye éta.

Anjeun tiasa ngadaptarkeun sidang gratis dua minggu ayeuna di www.cdnify.com sareng urang bakal siap ngabantosan anjeun ngamimitian.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.