Kumaha Cara Mudah Mariksa, Ngawaskeun, sareng Ngalereskeun Tautan Rusak di WordPress

WordPress Broken Link Checker

Martech Zone parantos ngalangkungan sababaraha kali iterasi ti saprak diluncurkeun taun 2005. Kami parantos ngaganti domain, hijrah kana situs host anyar, sareng mérek deui sababaraha kali.

Ayeuna aya langkung ti 5,000 tulisan di dieu kalayan ampir 10,000 koméntar dina situs éta. Ngajaga situs tetep séhat pikeun pengunjung urang sareng pikeun mesin pencari dina waktos éta parantos janten tangtangan. Salah sahiji tantangan éta nyaéta ngawaskeun sareng menerkeun tautan anu rusak.

Tautan rusak uih - sanés ngan ukur tina pangalaman pangunjung sareng hanjelu henteu ningali média, tiasa maénkeun pidéo, atanapi dikirimkeun ka 404 halaman atanapi domain maot ... tapi aranjeunna ogé ngagambarkeun goréng dina situs anjeun sacara umum sareng tiasa nganyenyeri pamilarian otoritas mesin.

Kumaha Situs Anjeun Ngumpulkeun Tautan Rusak

Kengingkeun link anu rusak cukup umum dina situs. Aya hiji ton cara éta tiasa kajadian - sareng aranjeunna sadayana kedah diawasi sareng dilereskeun:

  • Migrasi ka domain énggal - Upami anjeun hijrah ka domain énggal sareng henteu leres nyetél alihan anjeun sacara dinamis, tautan lami dina halaman sareng tulisan anjeun sigana bakal gagal.
  • Ngamutahirkeun struktur permalink anjeun - Nalika kuring mimitina nyebarkeun situs abdi, kami biasana ngalebetkeun taun, bulan, sareng tanggal dina URL kami. Kuring ngaleungitkeun éta kusabab éta tanggal kontén sareng panginten aya pangaruh ngarugikeun kana réngking halaman éta kusabab mesin pencari sering panginten struktur diréktori salaku pentingna hiji tulisan.
  • Situs éksternal kadaluarsa atanapi henteu Mindahkeun - Kusabab kuring nyerat perkawis alat éksternal sareng milarian sakilo, aya résiko yén usaha-usaha éta bakal ditetepkeun, kaala, atanapi tiasa ngarobih struktur situs nyalira tanpa leres-leres ngarahkeun tautanana.
  • Média dihapus - tautan kana sumber média anu tiasa teu aya deui ngahasilkeun sela dina halaman atanapi pidéo paéh anu kuring kalebet dina halaman sareng postingan.
  • Tautan Koméntar - koméntar tina blog pribadi sareng jasa anu teu aya deui nyebar.

Sedengkeun alat pamilarian biasana ngagaduhan crawler anu ngaidentipikasi masalah ieu dina situs, éta henteu matak langkung gampang pikeun ngaidentipikasi tautan atanapi média anu aya kasalahan sareng lebet sareng ngalereskeunana. Sababaraha alat ngalakukeun padamelan anu pikasieuneun tina nuturkeun alihan anu sah ogé.

Untungna, jalma-jalma di WPMU jeung ngatur WP - dua firma dukungan WordPress anu luar biasa - ngembangkeun plugin WordPress gratis anu hébat anu tiasa dianggo pikeun ngingetkeun anjeun sareng masihan anjeun alat manajemén pikeun ngapdet tautan sareng média anu rusak.

WordPress Broken Link Checker

nu Broken Link Checker plugin dikembangkeun kalayan saé sareng gampang dianggo, mariksa tautan internal, éksternal, sareng média anjeun bari henteu intensif teuing sumberdaya (anu penting pisan). Aya hiji ton pilihan setélan anu tiasa ngabantosan anjeun ogé - tina sakalian aranjeunna kedah parios, sakalian mariksa unggal tautan, jinis média naon anu kedah diparios, sareng saha ogé anu kedah waspada.

setélan pamariksaan rusak

Anjeun bahkan tiasa nyambung kana Youtube API pikeun mastikeun daptar puter sareng pidéo Youtube. Ieu mangrupikeun fitur unik anu leres-leres sono pisan crawlers.

Hasilna mangrupikeun dasbor anu gampang dianggo tina sadaya tautan anjeun, tautan rusak, tautan sareng peringatan, sareng alihan. Dasbor bahkan nyayogikeun inpormasi naha éta halaman, postingan, koméntar, atanapi jinis eusi sanés anu numbu ditancebkeun. Pangalusna sadaya, anjeun tiasa ngalereskeun tautan éta di ditu!

rusak link Checker

Ieu mangrupikeun plugin anu luar biasa sareng anu wajib dipikagaduh pikeun unggal situs WordPress anu hoyong nyayogikeun pangalaman pangguna anu unggul sareng ngaoptimalkeun situsna pikeun hasil pamilarian anu maksimal. Kusabab éta, kami parantos nambihan kana daptar kami plugins WordPress pangsaéna!

WordPress Broken Link Checker Plugins WordPress Pangsaéna pikeun Usaha

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.