Tweet Endorsement Selebritis Di dieu!

Screen Shot 2014 10 18 at PMN 11.48.39

Naha dukungan selebritis tiasa dianggo? Leres, aranjeunna leres. Upami teu kitu, urang moal ningali pariwara sareng selebriti unggal dinten, henteu? Kasepakatan dukungan Catherine Zeta-Jones sareng T-Mobile dikabarkan hargana 20 Juta. Salajengna, penjualan nasional T-Mobile ucul 25% salami kampanye. Dukungan selebriti ayeuna ogé aya dina Twitter!

Naha iklan selebritis tiasa dianggo?

Iklan selebriti dianggo dina 3 tingkatan anu béda:
kendra-on-twitter.png

  1. familiarity - urang ningali ratusan iklan unggal dinten, janten kamampuan ngabedakeun iklan mangrupikeun konci sareng selebriti tiasa nyayogikeun éta. Catherine Zeta-Jones pasti ngajantenkeun jalma-jalma merhatoskeun sakedik perhatian tibatan lalaki Verizon!
  2. Émulasi - kami masarakat anu didorong (deet) sareng impian kabeungharan sareng kamashuran mangaruhan urang. Ningali batur anu urang ngarepkeun janten resep atanapi katarik nyaéta taktik iklan anu kuat. Teu diragukeun yén Ashton Kutcher sareng Oprah Winfrey (ngahuleng) ngadamel jutaan pangguna énggal ka Twitter ... ayeuna aranjeunna tiasa ngahasilkeun artos!
  3. Reputabilitas - diaku salaku bisnis anu reputable mangrupikeun konci pikeun pertumbuhan bisnis. Adat istiadat jarang ngalakukeun bisnis sareng bisnis anu sanés kajabi aranjeunna percanten yén bisnisna sah. Dukungan selebritis pasti tiasa nyepetkeun waktos anu diperlukeun pikeun bisnis anjeun pikeun ditingali sakumaha terhormat.

Kalayan peluncuran Tweets disponsoran, anjeun tiasa mésér tweet anu disponsoran ngalangkungan sistem Izea. Henteu aya lulucon di dieu - anjeun tiasa kéngingkeun sadayana ti Kim Kardashian dugi ka Bob Vila! Kuring parantos daptar dinten ayeuna sareng ngagaduhan harga anu luar biasa tina $ 25 per tweet. Kuring anggap éta henteu kunanaon ... nunjukkeun yén harga tag Kendra seueur teuing kanggo dipublikasikeun dina situs! (Kuring henteu yakin Kendra bakal nyetir penjualan kuring e-Buku or ningkatkeun patalimarga kana blog) ... Kuring nyimpang.

Kumaha Cara Ngadukung tweet anu disponsoran

One comment

  1. 1

    Pikiran anu pikaresepeun DK. Ngan panginten Abdi nyebatkeun sababaraha panilitian anu narik ati anu ngadukung dukungan selebritis. Kaseueuran latar teoritis asalna tina tulisan mani ngeunaan pujukan manusa anu diterbitkeun ku Richard Petty sareng John Cacioppo dina Model Elaboration Likelihood na. Klaim aranjeunna nyaéta aya dua rute utami kana pérsuasi méntal, séntral sareng periferal (panginten parantos mekar salaku mékanisme méntal pikeun meungpeuk inpormasi seueur teuing). Pusat mangrupikeun argumen anu langkung logis sareng diolah ku sumber daya pikiran salengkepna bari periferal mangrupikeun cara pikiran pikeun ngajantenkeun "nganalisa" penilaian anu rupa-rupa. Anu paling pikaresepeun nyaéta faktor anu nangtoskeun kumaha urang masihan penilaian kana inpormasi anu diolah periféri paling ditangtukeun ku daya tarik manusa anu cetek pisan - sapertos umur, daya tarik séks, status selebritis, atanapi kauntungan pribadi. Barang anu narik pisan, sareng aya seueur panilitian deui upami anjeun atanapi pamiarsa hoyong ningali.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.