Naha Endor Selebriti mangrupikeun Pilihan Pamasaran Anu Maksimal?

dukungan selebritis

Selebritis Endorsement parantos ditingali salaku pilihan anu dimungkinkeun pikeun perusahaan pikeun ngamajukeun produkna. Seueur perusahaan yakin yén produkna aya hubunganana sareng selebritis populér bakal ngabantosan penjualan. Pamakéna siga anu henteu yakin kana pangaruhna ku 51% nyatakeun yén dukungan selebritis ngajantenkeun henteu aya bédana dina kaputusan pamesaranana.

Sedengkeun ROI dina seueur téhnik pamasaran tiasa kaukur - ROI dina dukungan selebritis tiasa langkung sesah kanggo ngitung. Aya seueur kauntungan poténsial anu aya hubunganana sareng dukungan selebritis tapi aya ogé seueur pitfalls poténsial anu kedah diawasi sacara saksama.

Jebakan ieu diciptakeun nalika anjeun ngandelkeun ukur kana hiji selebriti pikeun ngamajukeun produk anjeun. Reputasi perusahaan anjeun berpotensi aya dina panangan hiji jalma anu citra na tiasa robih sapeuting akibat tina skandal selebritis. Naha éta leres-leres patut ngajalankeun résiko ieu?

Salaku hasil tina ieu, kasuksésan dukungan selebritis beda-beda pisan sareng saleresna mangrupikeun kasus tina sababaraha padamel sareng anu sanés henteu. Pentingna milih selebriti anu cocog penting pikeun ngirangan résiko publisitas négatip pikeun perusahaan anjeun. Perlu diémutan yén résiko anu aya hubunganana sareng dukungan selebritis moal pernah tiasa dibatalkeun deui, sareng ngaréaksikeun kana pangaruh négatip tina dukungan selebritis kedah diurus sacara ati-ati.

Infographic ieu ti Asup Rama Rama Toronto nyayogikeun anjeun statistik ngeunaan kumaha pangaruh pangaruh selebritis anu leres pisan, ogé carita-carita di balik dukungan selebritis anu suksés sareng henteu hasil sapanjang taun.

Penjualan dukungan selebriti sareng Pangaruh Pemasaran

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.