Celtra: ngajadikeun otomatis prosés Desain Kreatif Iklan

Platform manajemén Kreatif Celtra

Numutkeun ka Forrester Consulting, atas nami Celtra, 70% pemasar méakkeun langkung seueur waktos nyiptakeun eusi iklan digital tibatan aranjeunna resep. Tapi réspondén nyatet yén ngajadikeun otomatis produksi kréatip bakal aya pangaruh utama salami lima taun ka hareup dina desain kréatip iklan, kalayan paling mangaruhan:

  • Volume kampanye iklan (84%)
  • Ngaronjatkeun efisiensi prosés / alur kerja (83%)
  • Ningkatkeun patalina kréatip (82%)
  • Ngaronjatkeun kualitas kréatip (79%)

Naon Platform Manajemén Kreatif?

Platform manajemén kréatip (CMP) ngagabungkeun rupa-rupa alat pariwara tampilan anu dimangpaatkeun ku pamasaran sareng iklan profesional kana hiji kohesif, platform basis awan. Alat-alat ieu kalebet pembina desain iklan sanggup ngajantenkeun kreatif dinamis dina jumlah seueur, penerbitan lintas-kanal, sareng kumpulan data sareng analisis pamasaran. 

G2, Platform Manajemén Kreatif

Celtra

Celtra nyaeta Platform Manajemén Kreatif (CMP) pikeun nyiptakeun, kolaborasi, sareng skala iklan digital anjeun. Tim kréatip, média, pamasaran, sareng agénsi ngagaduhan hiji tempat pikeun skala kampanye sareng kreatif dinamis tina toolkit global dugi ka média lokal. Hasilna, merek tiasa nyéépkeun waktos produksi sareng ngirangan kasalahan. 

Di peuntas dewan, kami parantos ningali pamasaran sareng tim kreatif bajoang nalika mendesain, ngahasilkeun, sareng ngaluncurkeun kampanye pamasaran dina skala. Pamasar sareng tim Operasi Kreatif aktip milari parangkat lunak pikeun ningkatkeun efisiensi prosés, alur kerja, skala sareng kaitan kaluaranana.

Mihael Mikek, Pendiri & Kapala Eksekutif Celtra

Sedengkeun mérek merjuangkeun nyumponan kabutuhan kreatif pamasaran sareng pariwara dinten ieu, data ogé ngungkabkeun sababaraha solusi anu sacara aktif bakal ngeusian lolongkrang dina prosés anu ayeuna sareng ngaladénan daérah anu tetep teu katutup ku pendekatan anu aya. Nalika mikiran kamampuan anu paling bakal ngadukung nyiptakeun sareng skala eusi iklan digital, réspondén dipikahoyong:

  • Platform anu cohesive pikeun ngalacak produksi, operasi, sareng kinerja (42%)
  • Eusi kréatip anu adaptasi dumasar kana data (35%)
  • Metrik internal / tés (33%)
  • Sebaran kreatif hiji-klik dina platform sareng saluran (32%)
  • Alur kerja tungtung-ka-tungtung pikeun kréatip digital multichannel (30%)

Fitur Key Celtra Kalebet:

  • Ngadamelna - Kreatif kaluaran anu dirancang sacara dinamis sareng data-driven. Platform na dumasar-awan pikeun produksi kreatif real-time. Pembina iklan kreatif anu dinamis sareng pembina pidéo ngagaduhan pangalaman anu pituin sareng interaktif. Ngawangun sareng manajemén témplat kalayan fitur jaminan kualitas (QA) diwangun.
  • Ngatur éta - Kengingkeun kontrol pinuh pikeun produksi digital sareng prosés operasi anjeun ngalangkungan platform berbasis awan anu terpusat. Alat kolaborasi visual sareng setelan sareng pratinjau kalebet kanggo prosés desain iklan. Portabilitas aset kréatip sayogi pikeun produk sareng pormat. Distribusi sayogi dina média sareng platform sosial kalayan manajemén alur kerja kampanye anu tiasa diukur sareng integrasi platform lengkep kana tumpukan tech ad.
  • Ukur éta - Ngagabungkeun data kreatif ngalangkungan saluran pikeun nyandak data kinerja ka tim kreatif sareng nyayogikeun data kréatip pikeun tim média. Platform na ngagaduhan standar tampilan sareng video métrik, pembina laporan sareng visualisasi via dasbor. Aya ogé ékspor masif atanapi ngalaporkeun API pikeun ngahijikeun hasil kinerja.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.