CELUM sateuacanna Manajemén Aset Digital

celum

Kami parantos nyerat ngeunaan tujuan Digital asset Manajemén sistem sareng kamampuanna pikeun ngamankeun mérek sareng olahtalatah, nyayogikeun mesin anu tiasa dipilarian pikeun milarian kontén, ogé mangrupikeun cara ngarobah jinis média pikeun dianggo ngalangkungan saluran anu béda. Pemasar canggih bahkan ngamanpaatkeun sistem pikeun ngawas penjualan sareng alignment pamasaran ogé efektivitas penjualan.

Sedengkeun seueur sistem DAM anu sanésna nyaéta sistem file anu dimulyakeun anu henteu leres-leres ningkatkeun prosés, CELUM parantos diwangun janten hub sentral pikeun kontén. Éta tiasa meta saolah-olah anjeun ERP, CRM, PIM atanapi sistem manajemen eusi wéb sareng ngamungkinkeun orkestasi kontén langsung ka seueur saluran.

Platform ngamungkinkeun merek pikeun ngarancang halaman login nyalira, dasbor sareng ruang kerja - tiasa ditingali ku pangguna internal sareng éksternal. Profil antarbeungeut anu béda dikelola kalayan desain standar, anu tiasa disaluyukeun pikeun grup pangguna anu sanés nganggo Aplikasi Konfigurasi Konfigurasi (CMA).

CELUM Merek

CELUM geus ngarilis a manajer slide anyar pikeun office.connect na PowerPoint®. Sistem tiasa langsung ngalebetkeun slide ti hiji atanapi sababaraha presentasi kana presentasi anu ayeuna. Sababaraha slide ti bédana presentasi tiasa sacara sakaligus dipilih sareng dilebetkeun kana presentasi. Pangguna ngagaduhan wawasan kana sadaya parobihan anu dilakukeun dina édisi anu diédit sareng aksés kana presentasi anu dileupaskeun tiasa dibatesan.

CELUM PowerPoint Slide Manager

Fitur Manajemén Aset Digital CELUM:

  • Gampang unggah sareng milarian - Unggah kalayan gampang - tunggal, angkatan atanapi unggah terpadu pinuh. Milarian aset anjeun ngalangkungan widget pamilarian anu tiasa diperpanjang.
  • Alur kerja kreatif - Otomatiskeun sareng lacak prosés kreatif kalayan tugas sareng kontrol versi.
  • Ukur suksés - Tingali naon kontén anu parantos dilakukeun kalayan hadé dina saluran na - adaptasi stratégi ku analisa likes sareng bagi eusi khusus.
  • Manajemén hak otomatis - Atur panggunaan hak, ngajagaan lisénsi, sareng pastikeun nyalahgunakeun dideteksi sareng dicegah.
  • Ngumpulkeun sareng nganteurkeun - Nyiptakeun sareng nganteurkeun koléksi pikeun rupa-rupa pamirsa kalayan dijagaan pikeun mayungan kontén sénsitip.
  • Atur jinis file naon waé - Atur jinis file naon waé sareng kéngingkeun kamampuan sapertos metadata ékstraksi, konversi sareng web dioptimalkeun sawangan pikeun langkung ti 200 format file.
  • Kirimkeun kana sistem anu sanés - Naon waé eusi pikeun sistem naon waé - dioptimalkeun pikeun jaringan sareng alat pangiriman kontén anu béda. CELUM tiasa diintegrasikeun kana sistem naon waé via API anu kuat na.
  • Aksés Kontrol - Salah sahiji sistem kontrol hak aksés anu paling dinamis dina industri manajemén kontén. Idin disetir pusaka ngamungkinkeun prosés persetujuan rumit kalayan gampang unrivaled.
  • Média sosial sareng eusi - Integrasi sareng ngukur kasuksesan

Unduh CELUM's Whitepaper: Naha Usaha anjeun Nungtut DAM

 

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.