Naha ChaCha langkung pinter tibatan Google?

Sapertos seueur jalmi, kuring nganggap enteng kakuatan ChaCha. Seueur jalma panginten yén ChaCha parantos janten percobaan gélo. Jalma-jalma parantos olohok ngeunaan pitunjuk ChaCha anu ngan ukur milarian barang di Google sareng ngaréspon kalayan éta.

Gawe bareng raket sareng Scott Jones sareng ChaCha parantos gancang-gancang, nangtang, senang ... sareng nguntungkeun. ChaCha nuju méngkol ... sareng jalma-jalma mimiti merhatoskeun. Bulan hareup di ChaCha bakal langkung pikabungaheun tibatan anu terakhir ... ieu kuring janji anjeun!

Naon anu parantos dikumpulkeun ChaCha mangrupikeun salah sahiji basis data tanya jawab paling gancang sareng paling lengkep dina Internét. Sababaraha patarosan parantos ditaroskeun ratusan atanapi rébuan kali ... sareng ChaCha henteu kedah deui mastikeun pamundutna, aranjeunna ngan saukur tiasa nyayogikeunana.

Angka na lumayan endah ... langkung ti sajuta permintaan diwaler sapoé. Langkung 4.5 juta paménta guyon Chuck Norris nyalira! Henteu sadayana pikaresepeun sareng gim. ChaCha gaduh jawaban real-time dina naon anu lumangsung di Haiti, Kumaha badag nyaéta alam semesta, atanapi waleran praktis sapertos kumaha kaluar permén karét tina rambut anjeun atanapi alamatna atanapi nomer telepon kanggo perusahaan.

ChaCha.com terus berkembang dina patalimarga ogé - henteu ngan ukur tina pamundut langsung tapi tina mesin pencari nyalira. Malah Google parantos merhatoskeun kumaha jawaban ChaCha anu saé - pertumbuhan mesin pencari terus ningkat. Situs ayeuna janten halaman wéb Indiana pangageungna pikeun patalimarga sareng parantos ngaleungitkeun seueur kakasih média sosial di Silicon Valley.

Tanya ChaCha patarosan trivia sareng anjeun panginten anjeun bakal kéngingkeun réspon anu saé ogé! Coba sorangan ku ngirim patarosan ka 242242 atanapi nelepon 1-800-224-2242 (242242 mantra ChaCha). Atanapi anjeun tiasa ngetés widget anyar anu kuring bina dina sidebar kuring. (Catetan: Masih aya sababaraha beberesih anu kedah dilakukeun - sapertos terang naha IE kadang-kadang henteu resep!).

tren chachaSedengkeun Google parantos ngempelkeun database anu saindéks ogé tina dimana mendakan jawaban dina Internét, ChaCha leres-leres mendakan jawaban na. Éta henteu gampang dilakukeun. Nalika databésna janten langkung ageung sareng jumlah pangguna tina sistem naék, anjeun bakal perhatoskeun kualitas réspon ogé berkembang. Éta henteu sampurna - tapi ChaCha mangrupikeun alat anu, nalika dianggo leres, tiasa janten asét anu dipiboga!

ChaCha ogé ngagaduhan wawasan kana tren (kénca nyaéta dasbor kuring ogé parantos ngawangun). Tren Twitter nyaéta anu diomongkeun ku jalma, tren Google nyaéta anu dicobaan ku jalma ... sareng ChaCha ngagaduhan patarosan anu pasti anu ditaroskeun ku jalma. Éta inpormasi anu cukup berharga - hal anu ChaCha ogé mimiti sadar. Tangtosna éta panginten mangrupikeun hal anu dipikaharti ku Jones et Investor sapanjang waktos.

Panyingkepan lengkep: ChaCha mangrupikeun klien konci kuring.

4 Komentar

  1. 1

    Kuring pasti underestimated Cha-Cha nalika aranjeunna mimiti dimimitian. Nanging, saurna, aranjeunna gaduh cara pikeun angkat. Kuring ngarti yén aranjeunna ngagaduhan seueur # patarosan anu ditaroskeun ku aranjeunna, tapi masalah anu kuring tepang kadang éta sanés jawaban anu leres sareng éta henteu deui paguneman sareng jalma anu nyata. Éta ngan ukur masihan anjeun naon anu aranjeunna pikir mangrupikeun jawaban anu pangsaéna sanaos sanés anu anjeun naroskeun.

    contona:
    P: Naha langkung seueur hujan nabrak kaca mobil anjeun upami anjeun nyetir langkung gancang atanapi langkung laun:
    A ti ChaCha: Nyetir langkung gancang bakal ningkatkeun laju tetesan hujan ngalawan kendaraan anjeun sareng gaduh kakuatan anu langkung ageung pikeun ngaleungitkeun kokotor.

    Henteu persis naon anu kuring naroskeun, sareng sigana henteu ngajaga kontéks paguneman janten tuturkeun patarosan ieu henteu ngagaduhan kontéks naon waé.

    Sanajan kitu, aranjeunna nuju ngalakukeun pakasaban alus sakabéh, aranjeunna ngan boga sababaraha pagawean pikeun ngalakukeun dina algoritma maranéhanana sarta bisa jadi kudu mawa deui sababaraha touch manusa kana eta.

  2. 2

    Hatur nuhun kana komentar Blake!

    ChaCha terus gawé bareng Panungtun sarta ngakuan yén interaksi manusa masih diperlukeun dina persamaan. Seringna, conto anu kuring tingali dimana ChaCha henteu masihan jawaban anu kualitasna sanés patarosan anu kualitasna. Henteu ngalanggar anjeun, tangtosna, tapi naha éta leres-leres patarosan anu anjeun badé naroskeun ka ChaCha? Atanapi anjeun ngan ukur ningali nalika anjeun nyetir. *TEU NYAHO*

    Naha anjeun naroskeun ka Google patarosan anu sami? Kuring ningali hasil kalawan Kumaha pikeun nyingkahan Moose dina tabrakan! Sahenteuna ChaCha caket!

    Kuring yakin titik amis ChaCha nyaéta patarosan sareng jawaban anu terbatas anu urang henteu tiasa mendakan dina mesin pencari.

  3. 3

    "Angka-angka éta luar biasa? leuwih sajuta requests diwaler sapoé. Langkung ti 4.5 juta pamundut guyonan Chuck Norris nyalira! ”

    4.5 juta sadayana atanapi éta 4.5 juta tina 1 juta per dinten? 😉

  4. 4

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.