Naha ChaCha langkung pinter tibatan Google?

Sapertos seueur jalmi, kuring nganggap enteng kakuatan ChaCha. Seueur jalma panginten yén ChaCha parantos janten percobaan gélo. Jalma-jalma parantos olohok ngeunaan pitunjuk ChaCha anu ngan ukur milarian barang di Google sareng ngaréspon kalayan éta.

Gawe bareng raket sareng Scott Jones sareng ChaCha parantos gancang-gancang, nangtang, senang ... sareng nguntungkeun. ChaCha nuju méngkol ... sareng jalma-jalma mimiti merhatoskeun. Bulan hareup di ChaCha bakal langkung pikabungaheun tibatan anu terakhir ... ieu kuring janji anjeun!

Naon anu parantos dikumpulkeun ChaCha mangrupikeun salah sahiji basis data tanya jawab paling gancang sareng paling lengkep dina Internét. Sababaraha patarosan parantos ditaroskeun ratusan atanapi rébuan kali ... sareng ChaCha henteu kedah deui mastikeun pamundutna, aranjeunna ngan saukur tiasa nyayogikeunana.

Angka na lumayan endah ... langkung ti sajuta permintaan dijawab sapoé. Langkung 4.5 juta paménta guyon Chuck Norris nyalira! Henteu sadayana pikaresepeun sareng gim. ChaCha gaduh jawaban real-time dina naon anu lumangsung di Haiti, Kumaha badag nyaéta alam semesta, atanapi waleran praktis sapertos kumaha kaluar permén karét tina rambut anjeun atanapi alamatna atanapi nomer telepon kanggo perusahaan.

ChaCha.com terus berkembang dina patalimarga ogé - henteu ngan ukur tina pamundut langsung tapi tina mesin pencari nyalira. Malah Google parantos merhatoskeun kumaha jawaban ChaCha anu saé - pertumbuhan mesin pencari terus ningkat. Situs ayeuna janten halaman wéb Indiana pangageungna pikeun patalimarga sareng parantos ngaleungitkeun seueur kakasih média sosial di Silicon Valley.

Tanya ChaCha patarosan trivia sareng anjeun panginten anjeun bakal kéngingkeun réspon anu saé ogé! Coba éta sorangan ku ngirim pertanyaan kana 242242 atanapi nelepon 1-800-224-2242 (242242 mantra ChaCha). Atanapi anjeun tiasa nyobian widget anyar anu kuring bina dina sidebar kuring. (Catetan: Masih aya sababaraha beberesih anu kedah dilakukeun di dinya - sapertos terang naha IE kadang henteu resep éta!).

tren chachaSedengkeun Google parantos ngempelkeun database anu saindéks ogé tina dimana mendakan jawaban dina Internét, ChaCha leres-leres mendakan jawaban na. Éta henteu gampang dilakukeun. Nalika databésna janten langkung ageung sareng jumlah pangguna tina sistem naék, anjeun bakal perhatoskeun kualitas réspon ogé berkembang. Éta henteu sampurna - tapi ChaCha mangrupikeun alat anu, nalika dianggo leres, tiasa janten asét anu dipiboga!

ChaCha ogé ngagaduhan wawasan kana tren (kénca nyaéta dasbor kuring ogé parantos ngawangun). Tren Twitter nyaéta anu diomongkeun ku jalma, tren Google nyaéta anu dicobaan ku jalma ... sareng ChaCha ngagaduhan patarosan anu pasti anu ditaroskeun ku jalma. Éta inpormasi anu cukup berharga - hal anu ChaCha ogé mimiti sadar. Tangtosna éta panginten mangrupikeun hal anu dipikaharti ku Jones et Investor sapanjang waktos.

Panyingkepan lengkep: ChaCha mangrupikeun klien konci kuring.

4 Komentar

  1. 1

    Kuring pasti nganggap enteng Cha-Cha nalika aranjeunna mimiti ngamimitian. Nanging, anu parantos didugikeun, aranjeunna ngagaduhan jalan pikeun jalan. Kuring ngarti yén aranjeunna ngagaduhan # patarosan anu ditanyakeun yén aranjeunna ngan ukur tiasa narik, tapi masalah anu kuring pendakan kadang-kadang éta sanés jawaban anu leres sareng éta sanés paguneman sareng jalma asli. Aranjeunna ngan ukur masihan naon anu aranjeunna pikirkeun jawaban anu pangsaéna sanaos sanés sanés anu anjeun pénta.

    contona:
    T: Naha hujan langkung ageung dina kaca depan anjeun upami anjeun langkung gancang atanapi langkung gancang:
    A ti ChaCha: Nyupiran langkung gancang bakal ningkatkeun laju turunna hujan ngalawan kendaraan anjeun sareng ngagaduhan kakuatan anu langkung ageung pikeun ngaluarkeun kokotor.

    Henteu persis anu kuring naroskeun, sareng sigana henteu ngajaga kontéks paguneman janten naroskeun patarosan ieu henteu ngagaduhan kontéks naon waé.

    Sanaos kitu, aranjeunna nuju ngalakukeun padamelan anu saé sacara umum, aranjeunna ngan ukur gaduh sababaraha padamelan pikeun ngalakukeun algoritma aranjeunna sareng panginten kedah diémutan deui ku manusa.

  2. 2

    Hatur nuhun kana koméntar Blake!

    ChaCha teras damel sareng Pitunjuk sareng ngakuan yén interaksi manusa masih diperyogikeun dina persamaan. Seringna, conto anu kuring tingali dimana ChaCha henteu nyayogikeun waleran kualitas sanés patarosan anu leres-leres kualitas. Teu aya pelanggaran ka anjeun, tangtosna, tapi éta leres-leres patarosan anu anjeun badé naroskeun ka ChaCha? Atanapi anjeun ngan saukur niténan nalika nuju nyetir. * DONT_KNOW *

    Naha anjeun naros ka Google patarosan anu sami? Kuring ningali hasilna sareng Kumaha carana nyingkahan Moose dina tabrakan! Sahenteuna ChaCha caket!

    Kuring yakin titik amis ChaCha nyaéta patarosan kalayan waleran terhingga anu kami henteu tiasa mendakan dina mesin pencari.

  3. 3

    "Angka na lumayan endah? langkung ti sajuta permintaan dijawab sapoé. Langkung 4.5 juta guyon Chuck Norris nyalira nyungkeun! ”

    4.5 juta sacara umum atanapi naha éta 4.5 juta tina 1 juta per dinten? 😉

  4. 4

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.