Tantangan Usaha & Kasempetan Kalayan Pandemi COVID-19

COVID-19 Tantangan sareng Kasempetan dina Usaha

Salami sababaraha taun, kuring parantos nyatakeun yén parobihan mangrupikeun hiji-hijina konstanta anu kedah raoseun ku para pemasar. Parobihan téknologi, medium, sareng saluran tambahan sadayana organisasi anu neken pikeun nyaluyukeun sareng paménta konsumén sareng bisnis.

Dina taun-taun ayeuna, perusahaan ogé dipaksa janten langkung transparan sareng manusa dina usahana. Konsumén sareng usaha ngamimitian ngalakukeun usaha pikeun saluyu sareng kapercayaan filantropi sareng étika. Dimana organisasi biasana misahkeun yayasan na tina operasina, ayeuna anu diarepkeun nyaéta tujuan organisasi nyaéta kamajuan masarakat urang ogé miara lingkungan urang.

Tapi pandemi sareng lockdowns anu aya hubunganana parantos maksa transformasi anu teu disangka-sangka anu urang henteu kantos ngarepkeun. Konsumén anu sakali-kali malu pikeun ngadopsi e-commerce ngiringan kana éta. Tempat-tempat sosial sapertos tempat acara, réstoran, sareng bioskop bioskop dieureunkeun operasi - seueur anu kapaksa ditutup sadayana.

COVID-19 Distribusi Usaha

Aya sababaraha industri anu henteu kaganggu ayeuna ku pandemi, jarak sosial, sareng pergeseran paripolah konsumen & bisnis. Kuring sacara pribadi nyaksian sababaraha ayun ageung sareng konsumén sareng kolega:

  • Kolega di industri baja ningali kondomén sareng gudang eceran sareng ecommerce ngadorong sadayana pertumbuhan pesenanana.
  • Kolega di industri sakola kedah ngajalankeun sadaya penjualanna langsung ka konsumén nalika sakola ngalih ka online.
  • Réréncangan dina industri perumahan komérsial kedah berebutan ngararancang rohangan na supados langkung akomodatif kana jadwal padamelan anu fléksibel dimana para padamel ayeuna dipersilkeun damel ti bumi.
  • Sababaraha kolega di industri réstoran ditutup kamar makan sareng ngalih kana penjualan sareng pangiriman waé.
  • Réréncangan kedah mendesain ulang spana pikeun tamu tunggal ngan ukur meresihan windows di antara klien. Kami ngembangkeun solusi e-commerce sareng penjadwalan lengkep sareng ngagagas pamasaran langsung, pamasaran email sareng strategi milarian lokal - hal anu henteu diperyogikeun anjeunna sateuacanna kusabab seueur usaha kecap-kecap.
  • Kolega di industri pamutahiran bumi parantos ningali harga naékna para padamel sareng padamel anu peryogi langkung seueur gajih kusabab paménta pikeun ningkatkeun bumi (tempat ayeuna urang cicing jeung damel) nuju seueur diinvestkeun dina.

Malah agénsi énggal kuring kedah ngamajukeun total penjualan sareng pamasaran na. Taun kamari, urang damel pisan dina ngabantosan bisnis sacara digital ngarobih pangalaman pelangganna. Taun ayeuna, éta sadayana ngeunaan otomatisasi internal, épisiénsi, sareng akurasi data pikeun ngirangan beban padamel karyawan anu teu acan dibereskeun.

Infographic ieu ti mobile360, panyadia SMS anu meujeuhna pikeun usaha alit, sedeng, sareng ageung ngawincik pangaruh pandemi sareng konci dina ngamimitian, wirausaha, sareng bisnis sacara rinci pisan.

Pangaruh Ékonomi Negatip COVID-19

  • Langkung ti 70% startup kedah nungtut kontrak padamelan full-time saprak mimiti pandemi.
  • Langkung 40% tina startup ngan gaduh cekap artos kanggo hiji dugi ka tilu bulan operasi.
  • GDP parantos ngontrak 5.2% dina 2020, ngajantenkeun resesi global anu paling jero dina sababaraha dasawarsa.

Kasempetan Usaha COVID-19

Sanaos seueur usaha dina kaayaan anu parah, aya sababaraha kasempetan. Éta henteu janten enteng tina pandemik - anu leres-leres pikareueuseun. Nanging, usaha henteu ngan saukur tiasa miceun anduk. Parobihan anu dramatis dina bentang bisnis ieu henteu garing sadayana paménta - éta ngan ukur usaha kedah pangsi tetep hirup.

Sababaraha bisnis ningali kasempetan dina ngarobih kumaha aranjeunna beroperasi:

  • Ngadopsi model amal pikeun nyumbangkeun kabutuhan sareng kauntungan anu diperyogikeun pikeun anu meryogikeun.
  • Operasi pivoting pikeun ngamangpaatkeun hiji padumukan damel ti bumi anu peryogi pangiriman tuangeun sareng suplai.
  • Pivoting pamasaran pikeun mindahkeun paménta ti nyetir kunjungan ritel kana kunjungan digital kalayan penjadwalan online, e-commerce, sareng pilihan pangiriman.
  • Pivoting manufaktur ogé nyayogikeun pasokan sanitasi sareng alat pelindung pribadi.
  • Transformasi ruang terbuka pikeun spasi kalayan aman-jarak sareng swasta, bagian-bagian anu aya hubunganana pikeun ngirangan hubungan sosial.

Nyaho kumaha ngaréspon kaayaan bakal ngaktipkeun perusahaan anjeun ngalangkungan pandemi ieu. Pikeun ngamimitian anjeun, pituduh di handap ieu bakal ngabahas tantangan anu bakal anjeun nyanghareupan atanapi kamungkinan anjeun parantos nyanghareupan sareng kasempetan anu anjeun kedah nimbangkeun.

Wirausaha Ditengah COVID-19: Tantangan sareng Kasempetan

6 Léngkah pikeun Pivot Usaha anjeun

Usaha kedah adaptasi sareng ngadopsi, atanapi upami aranjeunna bakal ditingalkeun. Kami moal balik deui kana operasi sateuacan-2020 sabab bisnis konsumen sareng tingkah laku kantos robih. Ieu 6 léngkah anu disarankeun ku Mobile360 pikeun ngabantosan anjeun naon anu tiasa dilakukeun tim anjeun pikeun ngajaga payuneun tren anu ayeuna:

  1. Kabutuhan Palanggan Panilitian - nyandak beuleum jero kana basa nasabah anjeun. Ngobrol sareng palanggan anu pangsaéna sareng kirimkeun survey kami pikeun ngaidentipikasi kumaha anjeun tiasa ngabantosan palanggan anjeun.
  2. Ngawangun Tenaga Kerja anu Fleksibel - outsourcing sareng kontraktor tiasa janten kasempetan anu pangsaéna pikeun ngirangan tuntutan gaji anu tiasa mangaruhan aliran kas perusahaan anjeun.
  3. Peta Kaluar Ranté Pasokan anjeun - Pertimbangkeun watesan logistik anu disanghareupan ku bisnis anjeun. Kumaha anjeun rencana pikeun ngatur sareng ngerjakeun pangaruhna?
  4. Nyiptakeun Nilai Anu Dibagi - Cicih nawaran anjeun, komunikasi parobihan positip anu dibawa ku organisasi anjeun pikeun komunitasna ogé palanggan anjeun.
  5. Tetep Transparan - ngadopsi strategi komunikasi anu jelas sareng optimis anu ngajamin sadayana hulu, hilir, sareng dina organisasi anjeun ngartos kaayaan bisnis anjeun.
  6. Transformasi digital - ngamaksimalkeun investasi anjeun dina platform digital, otomatisasi, integrasi, sareng analitik pikeun ngaoptimalkeun operasi anjeun. Efisiensi internal ngalangkungan pangalaman palanggan tiasa ngabantosan anjeun pikeun ngungkulan bahkan ningkatkeun kamampuan nalika usaha sareng konsumen sami-sami mindahkeun tingkah paripolahna.

COVID-19 Parobihan dina Usaha

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.