Ngarobih Mesin Milarian anjeun dina Safari dina Leopard

ménu-safari-searchKuring geus ngagunakeun Safari 4 salami saminggu atanapi langkung. Ngan ukur ayeuna kuring sadar yén kuring henteu tiasa leres-leres ngarobih mesin pencari standar dina Safari. Heug!

Syukur, aya Glims, aplikasi anu ngamungkinkeun anjeun ngatur mesin pencari dina Safari. Anjeun tiasa nambihan, ngaleungitkeun, ngédit sareng ngarobih mesin pencari anu anjeun pikaresep. Éta pisan saderhana pikeun masang sareng ngonpigurasikeun.

Kantun masang plugin na, restart Safari, sareng muka Safari> Preferensi. Dina tab terakhir anjeun bakal mendakan setélan pikeun Glims.

Bing henteu aya dina daptar standar, tapi kuring tiasa nambihanana dina sababaraha menit ku setélan jalur ieu:

http://www.bing.com/search?q=

bing-glim

Kusabab kaseueuran sistem manajemen kontén ngagaduhan kamampuan milarian internal, anjeun ogé tiasa nambihan situs anjeun nyalira. Kuring mendakan milarian situs kuring nyalira sering pikeun tulisan lami anu kuring atos ditulis. Kanyataanna nyaéta blog kuring gaduh mémori anu langkung saé tibatan kuring!

Ieu setélan milarian blog abdi (saluyu sareng sadaya pamasangan WordPress):

https://martech.zone/'s=

wordpress-glim

Upami anjeun frustasi sareng pamilarian standar Safari dikonci sareng Google, pasang Glims. Upami anjeun leres-leres hoyong nyebrang aliran sareng ngairitasi heck kaluar tina Steve Jobs, atur mesin pencari standar anjeun ka Bing. [Seuri jahat]

Kuring resep pelepasan panganyarna Safari sareng ngararasakeun Bing (khususna metodologi milarian gambar sareng pidéo). Ieu ngabungkus duanana janten paket anu saé!

11 Komentar

  1. 1

    Hatur nuhun pikeun pos ieu, ieu téh kahayang kuring hayang. Teu yen abdi hoyong hack Steve Jobs kaluar, tapi hate badag gajih google monster jeung Abdi hoyong pilihan nalika kuring make Safari. nuhun sakali deui.

  2. 2
  3. 4

    hanjakalna henteu tiasa dianggo dina Safari 4.0.x, ngan ukur pilihan anu dipasihkeun ku apel nyaéta Google sareng Yahoo.

    Kalayan 3.2.3 tiasa nganggo mesin pencari anu anjeun tambahkeun ku Glims sanés deui

    • 5

      Sabenerna mah lain kitu. Kuring ngajalankeun Safari 4 sarta Glims tanpa masalah dina Leopard.Sent ti abdi Verizon Wireless BlackBerry
      Ti: Bewara IntenseDebate

  4. 6

    Sanajan ieu ngalakukeun trik, éta overkill lengkep pikeun urang anu ngan hayang ngarobah search engine. Kuring yakin Glims mangrupakeun utilitas rupa, tapi nempatkeun kuring kaluar rada nalika kuring ngabalikan Safari sarta manggihan eta ditambahkeun leuwih fitur ti abdi tiasa cacah.

    Kuring ogé diusahakeun Inquistor tapi ieu teu ngidinan kuring pikeun nambahkeun Bing, ngan Yahoo jeung Google ... najan meunang titik bonus pikeun ngidinan Pilihan versi localized. Anjeun teu boga pamanggih kumaha frustrating éta pikeun nyobaan sarta manggihan hasil Google luyu mun anjeun cicing di nagara non-AS kalawan basa standar Anjeun disetel ka hal dipaké boh Google.com atawa Google localized Anjeun.

  5. 7

    Abdi anyar pikeun Mac, sarta kuring kudu ngomong - Kuring geus fount transisi lolobana rupa. Sanggeus ngomong yén - teu ngidinan pamaké kamampuhan pikeun ngarobah search engine tina pilihan - atawa di pisan sahenteuna - malah leuwih sering dipake tinimbang lokasi search engine maranéhanana nyaéta pangawasan badag. Pasti éta ogé gampang pikeun ngalereskeun - tanpa peryogi jalma pikeun ngaunduh tambihan ngan ukur pikeun kéngingkeun fitur anu leres-leres kedahna aya?

  6. 8

    Pangawasan? Kuring guessing éta hiji perjangjian jeung Google. Kuring satuju sareng Nate…Abdi hoyong anu ngalereskeun masalah ieu–glims mangrupikeun kaleuleuwihan serius, sareng kuring sigana henteu mendakan jalan pikeun mareuman sadayana anu sanés.

  7. 9

    hatur nuhun!!!! komentar kuring di luhur euweuh lumaku. Kuring diperlukeun pikeun competely nutup komputer handap lajeng glims ieu diaktipkeun. aplikasi nice. alexandra.

  8. 10

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.