Maksimalkeun Kasuksésan Pikeun Ngaronjatkeun Hasil

ganti beureum

ngarobahTripp Babbitt's blog sareng buletin dina Pamikiran Sistem Anyar parantos leres pisan tumuh ka kuring.

Kusabab pendak sareng Tripp dina acara nyarios régional, anjeunna parantos nyebarkeun seueur kanyaho sareng pangalaman na sareng kuring langsung, dina buletin na, sareng dina blogna.

Salah sahiji alesan kuring pikir kuring resep pisan nyerat sareng pelajaran na nyaéta Tripp ganas nganalisis bisnis sareng sering mendakan yén ukuran sareng tujuan henteu pernah sajalan sareng masalah anu saleresna.

Case in point mangrupikeun perusahaan anu ngukur jumlah telepon dukungan pelanggan sareng ngahargaan tim pelanggan na dumasar kana volume telepon anu aranjeunna tiasa béréskeun. Sakumaha Tripp ngajelaskeun, perusahaan henteu nganalisis naha aranjeunna nampi telepon sareng naon biaya tim layanan palanggan sakumaha dibandingkeun sareng menerkeun masalah akar anu nyababkeun nelepon di tempat munggaran.

Masalah sareng gejala na dibagi antara dua departemén anu henteu pernah damel saling sareng henteu ngagaduhan tujuan umum. Henteu aya manpaatna pikeun ngalereskeun masalah aslina kumargi masalah anu disababkeun ngan saukur dipasrahkeun ka departemen salajengna.

Kanggo sababaraha waktos kuring janten pangacara mendakan naon anu tiasa dianggo sareng nyetél éta, daripada konséntrasi kana naon anu henteu jalan.

Aya loba pamimpin kawéntar sareng sistem bisnis anu percanten sabalikna ... aranjeunna bakal nyaritakeun yén lamun anjeun 99% suksés, anjeun kedah ngupayakeun ningkatkeun 1% anu terakhir. Mangrupikeun prosés anu teu matak hanjelu sareng ngantepkeun karyawan anu dipecat sareng frustasi.

Kuring yakin pamimpin, perusahaan sareng strategi anu suksés ngamaksimalkeun kasuksésan tibatan nyobian ngirangan kagagalan:

  • Dina média sosial, kuring parantos janten pangacara pikeun ngaktipkeun sareng nguatkeun perusahaan nganggo média sosial daripada nerapkeun aturan sareng wates.
  • Dina blogging, kuring nyobian mastikeun eusi anu kuring nyerat ngeunaan sadayana maca anu ngadorong pikeun nyobaan téknologi anyar tibatan ngajauhanana.
  • Salaku pamimpin, kuring yakin kana cocog bakat karyawan kana kabutuhan organisasi tinimbang nyoba maksa pagawé kana posisi kagagalan anu pasti. Upami anjeun gaduh rengkuh, tong nyarios éta sanés palu anu saé. Buka palu upami éta anu anjeun peryogikeun.
  • Dina pamasaran online, penting pikeun anjeun teraskeun ngarobih naon anu tiasa dianggo kalayan pamasaran online anjeun tibatan nyobaan ngalereskeun anu henteu pernah dianggo. Tangtosna anjeun kedah ékspérimén nalika aya kasempetan, tapi dorong pemirsa anjeun ka arah kasuksésan tibatan nyobian ngan saukur nyingkahan kagagalan.
  • Komo salaku kolot, kuring mendakan metode ieu jauh langkung séhat. Upami murangkalih kuring resep kana Matémat (anu aranjeunna resep) tapi henteu resep kana Studi Sosial, kuring henteu ngajantenkeun aranjeunna maca buku sajarah unggal wengi ... Kuring ngadorong aranjeunna langkung seueur dina Matematika. (Kuring memang nungtut peunteun anu pantes pikeun sadaya mata pelajaran, sanaos). Duanana murangkalih kuring ngagaduhan peunteun anu hébat… sareng putra abdi ayeuna murid anu terhormat di IUPUI, dina Matematika sareng Fisika.

Kuring bahkan maca di Sparkpeople, situs pikeun urang anu kaleuwihan beurat sareng milari séhat, éta studi anyar parantos nunjukkeun yén jalma-jalma latihan pikeun 10 menit sapoé gaduh kasuksésan langkung seueur tibatan anu dianggo 90 menit anu parantos ditangtoskeun. Latihan anu langkung pondok nyayogikeun parasaan kahontal (tinimbang kasangsaraan) sareng jalma-jalma langkung dipikaresep tetep sareng rutinitas éta.

2 Komentar

  1. 1

    Doug,

    Lucuna anjeun nulis ngeunaan ieu dinten, sabab ngan kamari kuring papanggih jeung Carla jeung Anna of Ignite HR Consulting sarta aranjeunna ngabahas program latihan aranjeunna administer disebut "Kakuatan" nu disada complimentary kana pos ieu. Anu kuring pikahoyong nyaéta yén program Strengths - tinimbang milarian kalemahan - ngabantosan unggal jalma pikeun ngaidentipikasi kaunggulanna, nyaéta naon anu aranjeunna saé sareng naon anu aranjeunna gairah, ku kituna aranjeunna tiasa ngalakukeun langkung seueur pikeun kapentingan organisasi. jeung karaharjaan sorangan.

    Nya kitu, kalawan umur kuring geus narékahan pikeun nempatkeun leuwih tanaga kuring kana eta hal kuring duanana alus tur mikaresep, sabab: a) aya ngan jadi loba jam dina sapoe (jeung dina kahirupan), jadi naha henteu coba nyieun. hadé naon kuring bisa; b) aya leuwih ti cukup yén kuring kudu ngalakukeun nu kuring goréng atawa teu ngarasakeun; jeung c) éta empowering ngawangun kasuksésan dina kasuksésan (paduli naha aranjeunna sukses badag atawa leutik, sabab kuring nyokot naon bisa kuring meunang. :)).

    Wilujeng siang, sobat.

    Curt

  2. 2

    Fokus kana positip sareng naon anu anjeun pikahoyong. Abdi sanés desainer wéb sareng sanaos kuring nyobian kuring moal pernah nyobian ngawasaan éta. Aya batur kaluar aya anu handap jalan bakal ngalakukeun pakasaban hadé lajeng kuring jeung ngalakukeun eta kalawan kirang frustasi. Abdi kedah difokuskeun naon anu dianggo pikeun kuring sareng naon anu kuring saé sareng janten langkung saé dina hal éta.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.