Corong Marketing Ngarobih?

pamasaran jualan corong

Sakumaha urang terang, penjualan sareng pamasaran teras-terasan robih. Ku alatan éta, jualan na funnels pamasaran nu ngarobah. Bari urang bisa henteu resep eta, urang kudu adaptasi.

RainToday.com nembé ngaluarkeun tulisan on topik ieu pisan, featuring kami pisan sorangan sponsor automation pamasaran, Katuhu Dina Interactive. Troy Burk, CEO sarta pangadeg, ngajadikeun sababaraha titik alus. Tapi aya hiji wawasan anu pikasieuneun pikeun pemasar:

pamasaran jualan corongNumutkeun Forrester Panalungtikan, ampir satengah sadaya marketers B2B nyebutkeun aranjeunna nutup kirang ti 4% tina kabeh ngawujud marketing-generate. Salajengna, kirang ti 25% sadaya pendapatan disababkeun ku pamasaran.

Salaku pamasar, éta mangrupikeun papanggihan anu pikasieuneun. Pikirkeun hal - éta tugas urang nyiptakeun ngawujud sareng ngamumule aranjeunna. Upami urang ngan ukur ngarobih 4%, maka ekséksi tingkat c kami sigana henteu senang ku kami sareng henteu daék méakkeun anggaran pikeun usaha urang. Sanaos statistik ieu, ieu saleresna sanés masalahna pisan.

Kami diperyogikeun pikeun naon waé sareng sadaya organisasi. Nyatana, sedengkeun sakitar 75% panghasilan asalna tina jual-jual sareng rujukan, kaseueuran anggaran pamasaran bade nyiptakeun sareng ngamumule kalungguhan anyar dina corong pamasaran. Kami giat! Sareng diperyogikeun.

Masalah umum dina dunya digital ayeuna nyaéta ngajajarkeun penjualan sareng pamasaran. Sacara tradisional, ieu parantos dua departemén misah. Henteu paduli upami aranjeunna atanapi henteu aya dina jaman anu anyar, penting pikeun rencana pamasaran sareng rencana penjualan bertepatan sareng gaduh prosés formal dina tempatna supados hands-off lancar sareng tepat waktu. Otomatisasi pamasaran mangrupikeun cara pikeun ngalakukeun ieu. Penjualan ngirimkeun pamasaran alamat email kalungguhan anyar, pamasaran nambihan kana sistem, sistem otomatisasi pamasaran nyiptakeun sareng ngalacak profil palanggan, sareng kadua pihak ayeuna "terang" ngeunaan naon anu dilakukeun ku prospek sareng nalika aranjeunna ngalakukeun éta. Éta henteu salawasna alur kerja, tapi éta pasti mangrupikeun landasan pikeun naon anu tiasa janten peta jalan suksés pikeun nutup langkung seueur pikeun pamasaran.

Tujuan tina corong marketing na corong jualan bisa jadi béda, tapi nu nelepon-to-aksi na lifecycle pamasaran anu sarupa, ti sudut pandang digital. Naha henteu damel babarengan?

Pamasaran sareng penjualan sami-sami penting pisan pikeun pamasaran siklus hirup - hayu urang lirénkeun tarung sareng mimitian damel salaku hiji.

4 Komentar

  1. 1

    Ieu pasti hiji masalah Kuring geus ngalaman ogé. Ieu teu merta yén aya sagala cinta leungit antara marketing na jualan, tapi anu kami boga prioritas béda. Pamasaran (di dunya kuring) nyaéta ngeunaan métrik sareng ROI (panginten produk anu kedah teras ngabuktikeun nilai urang), padahal penjualan langkung paduli kana interaksi hiji-hiji sareng nutup unggal klien sakaligus.

    Pegatkeun panggedéna kami ngan saukur nyukcruk corong sadayana dugi ka prosés nutup penjualan. Kuring tiasa ngalacak kalungguhan anu urang bawa, tapi urang kedah ngandelkeun staf penjualan pikeun log sareng ngalacak pangasilan anu saluyu, anu henteu teras-terasan masalahna. Ngagabungkeun nu ku kanyataan yén di industri urang (jasa fee kacida luhurna, lolobana), ngawujud urang bisa datang dina ti sagala Jumlah ratusan némpél, sarta bener nailing turun ROI on sagala aktivitas nu tangtu tiasa tangguh.

    • 2

      Hatur nuhun nu komentar, Tyler! Kuring satuju sareng koméntar anjeun ngeunaan prioritas anu béda. Éta leres pisan. Tapi kuring pikir nu lamun urang duanana nyadar yén usaha urang anu bisa dipake arah tujuan anu sarua ku cara ngalakukeun kagiatan béda, teras urang tiasa align prioritas urang dina cara hadé (jeung Fedi ganjaran!).

      Sajauh ROI mana, abdi geus salawasna panginten ieu hésé pikeun nangtukeun ROI keur jualan atawa pamasaran salaku sakabeh. Aya kagiatan anu kami ngalakukeun nu teu bisa boga "tag harga" dina éta. Pasti, wakil penjualan tiasa gaduh kopi sareng prospek poténsial sareng aranjeunna nembé diklik, sareng éta nalika prospek éta mutuskeun aranjeunna hoyong damel sareng perusahaan éta. Tapi artos teu lumangsung dugi 2 bulan engké alatan faktor internal atanapi éksternal lianna. Dina dunya "sababaraha touch titik", urang teu terang lamun urang dijieun hiji dampak. kagiatan nu kudu boga ROI? Ieu kabeh pisan samar tur teuas pikeun nangtukeun.

      • 3

        Abdi pasti satuju. Ieu teu hiji masalah gampang tackle. Pendekatan kuring nyaéta dasarna ngalakukeun analisa statistik ti luhur corong anjeun sareng nangtoskeun jinis kagiatan naon anu paling berharga pikeun anjeun.

        Ku kituna, misalna lamun disebutkeun yen 2% tina lalulintas organik dina situs anjeun submits nu menta info leuwih lengkep, sarta anu 2%, 30% ahirna ngarobah kana jualan, sarta maranéhanana jualan totaled $ 100k, mangka anjeun bisa ngalakukeun hiji analisis kana estimasi nilai unggal pangunjung organik anyar anu anjeun hasilkeun - intina ROI dihijikeun langsung kana waktos / usaha SEO anjeun.

        Anjeun leres yén sababaraha titik toél nyusahkeun, sanaos. Oh - percanten ka abdi - kuring terang sadayana ngeunaan éta. Tapi, Jigana urang kudu sahanteuna mibanda ukuran perkiraan dina urutan ngaoptimalkeun prosés urang, ngaoptimalkeun dollar kami, sarta ngaoptimalkeun waktos urang. (Misalna, kuduna urang méakkeun 10 leuwih jam per bulan dipake dina SEO -? Ogé ngidinan katingal di ongkos versus balik).

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.