Channable: tuang produk anjeun pikeun ngabandingkeun situs web, apiliasi, pasar, sareng jaringan iklan

Manajemén Eupan Saluran

Ngahontal pamiarsa dimana aranjeunna ayana mangrupikeun salah sahiji kasempetan anu paling hébat tina sagala strategi pamasaran digital. Naha anjeun ngajual produk atanapi jasa, medarkeun tulisan, sindikasi podcast, atanapi ngabagi pidéo - panempatan obyék-obyék éta dimana aya aktipitas, pemirsa anu relevan kritis pikeun kasuksésan bisnis anjeun. Kusabab kitu ampir unggal platform ngagaduhan antarbeungeut pangguna sareng antar muka anu tiasa dibaca ku mesin.

Ningali deui dina taun ieu, lockdowns ngancik ritel sareng ecommerce tibalik. Rob Van Nuenen, CEO ahli Channable sareng e-commerce, nyayogikeun sudut pandang ieu ngeunaan gangguan:

  1. Bata sareng mortir muka toko upami aranjeunna henteu ngagaduhan ayana online sateuacanna. Reuwasna kumaha gancangna toko anu langkung alit muncul sareng saha anu bogana - anu nembe nganggur atanapi anu nganggurkeun padamel damel toko pikeun produk anu dipénta supados aranjeunna tetep mayar gaji.
  2. Toko online nyaéta ngagedekeun saluran di mana aranjeunna ngajual - global
  3. COVID mangrupikeun telepon hudang jual sosial - sareng ayeuna dianggap saluran anu diperyogikeun 
  4. Saluran online sapertos Google anu KUNCI dina ngadukung masarakat lokal ku ngajaga pembeli lokal

Platform na, Salin, mangrupikeun platform e-commerce global terkemuka anu memberdayakeun para pamasar digital, mérek, sareng pangecér online pikeun ngungkulan tantangan sareng kasempetan ieu.

Naon Ari Eupan Produk?

Eupan produk mangrupikeun file digital anu ngandung rangkay data inpormatif pikeun sababaraha produk. Eupan produk tiasa dianggo pikeun sindikasi data sacara real-time tina platform e-commerce atanapi inventaris anjeun sacara éksternal ka sistem anu sanés - kalebet manajemén afiliasi, platform pamasaran email, média sosial, platform e-niaga, sareng / atanapi platform manajemén iklan.

naon manajemén eupan

Salin: Ngajual Produk Anjeun Kamana waé

Salin nawarkeun alat online pikeun agénsi pamasaran sareng pangecér online pikeun ngirim produk atanapi jasa na ka sababaraha tempat pasar, mesin perbandingan, sareng platform apiliasi. Kalayan Channable, usaha tiasa sacara gampang nyaring, ngalengkepan, sareng ngaoptimalkeun inpormasi produkna pikeun ngahontal hasil anu langkung saé. Platform teras ngirimkeun inpormasi anu dioptimalkeun kana saluran ékspor anu dipikahoyong ku aranjeunna (mis. Amazon, Shopping.com, atanapi Google).

Fitur Manajemén Pakan Saluran Kalebet

  • Kategorisasi produk gampang  - Alat manajemén eupan ngamungkinkeun anjeun ngatur produk anjeun pikeun cocog sareng kategori saluran ékspor. Kalayan Channable, anjeun tiasa langsung ngahasilkeun kategori ku ngamangpaatkeun katégori pinter pikeun sababaraha platform iklan anu paling populér. Prosés ieu tiasa nyata nyepetkeun sét feed anyar, ngamaksimalkeun pisibilitas anjeun kana saluran, sareng ningkatkeun jangkauan anjeun.
  • Aturan kuat upami-teras-teras - Biasana, anjeun peryogi pangembang pikeun ngapdet eupan produk anjeun. Kalayan dukungan alat manajemén feed, gampang upami-teras-aturan ngamungkinkeun anjeun 'kode' nyalira. Aturan ieu ogé bakal dilarapkeun kana produk anyar anu ditambihan di toko online anjeun. Anjeun persis tiasa ngatur aliran produk pikeun tiap kanal ékspor sareng ngarobih inpormasi dina waktos anu sami. Alat manajemén eupan anu saé bakal nyayogikeun anjeun eupan balik instan saatos unggal aturan dilarapkeun kana katalog produk anjeun.
  • Eupan data anu berkualitas - Ékspor eupan data anu saé kualitas sampurna, séhat teras bakal ningkatkeun pisibilitas online anjeun. Sacara umum, anjeun kedah nyocogkeun 'bidang' anu ngandung inpormasi produk dina feed impor anjeun kana 'bidang' anu diperlukeun tina umpan ékspor anu dipikahoyong. Alat manajemén eupan terang sadayana spésifikasi feed pikeun saluran terintegrasi sareng tetep mutahir sareng parobahan sareng pembaruan.
  • Kadaharan & API - Sacara manual mastikeun yén inpormasi produk anu diekspor, sapertos saham, tetep akurat tiasa nyandak seueur waktos anjeun. Sababaraha pasar nawiskeun koneksi API ka toko online anjeun anu ngaktipkeun silih tukeur inpormasi kontinyu antara dua platform. Alat manajemén feed tiasa ngimpor data feed anjeun dina interval anu teratur pikeun mastikeun yén daptar produk anjeun sareng inpormasi backend anjeun disingkronkeun sareng saluran ékspor anjeun.

Channable ayeuna diimpor tina Lightspeed, Shopify, ecManager, Magento, CCVShop, Divide. Ayeuna, WooCommerce, Mijnwebwinkel, inRiver, PrestaShop, Shopware, BigCommerce, sareng seueur deui. Nawaran saluran leuwih ti 2500 jaba perbandingan harga, jaringan afiliasi, sareng pasar pikeun diékspor.

Ngadaptarkeun Pikeun Channable

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.