Publikasi Chartbeat: Real-Time Web Analytics

Dursasana grafis

Pikeun situs anu sering nyebarkeun sareng damel pikeun ngala lalu lintas langsung ngalangkungan data trending, platform statistik real-time sapertos Chartbeat tiasa ngabantosan nyayogikeun wawasan anu dibutuhkeun ku bisnis anjeun.

chartbeat-publisher-dashboard

Kauntungan konci pikeun Penerbit Chartbeat kalebet

  • Nyaho carita yén pamiarsa anjeun bakti waktos sareng perhatosanna ngarah anjeun tiasa nyusun strategi pikeun anjeun Dursasana tinggi eusi.
  • Ningali persis dimana perhatian pemirsa anjeun tetes, Sangkan anjeun tiasa adaptasi eusi sareng ngajaga pamaca anjeun dina halaman anjeun.
  • Ngidentipikasi jinis eusi anu parantos kabuktosan pang populerna ngalangkungan saham média sosial.
  • Nempo wawasan pidéo anu ngalangkungan dimimitian maén dasar - tingali eusi video naon anu dicekel ku pemirsa anjeun perhatian.
  • ngukur Waktos Dursasana ngabantosan anjeun ngalacak kontén naon anu paling dipikaresep pikeun ngawangun pemirsa anu balik.

Chartbeat parantos ngawangun sét produk anu ngabantosan sadayana tim anjeun ngartos kumaha pemirsa ngalaman sadaya kontén anjeun. Tim anjeun tiasa nyetél, ngabagi, sareng ngukur tujuan, ngagunakeun métrik dumasar-kualitas anu sami.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.