Investasi Murah dina Audio bakalan Ningkatkeun Dursasana Pidéo

Depositphotos 24528473 s

Salah sahiji alesan kunaon urang ngamimitian séri pidéo ieu nyaéta nunjukkeun kumaha gampangna pikeun ngarékam sareng nyebarkeun pidéo pikeun ngabantosan strategi pemasaran anjeun sadayana. Buka Mac atanapi PC modern ayeuna sareng aya kaméra internal sareng mikropon siap pikeun ngarékam pidéo 1 menit salajengna. Hurungkeun program rékaman internal sareng anjeun bakal angkat! Aya hiji masalah alit.

Mikropon anu datang sacara internal leres pisan pikareueuseun. Naha anjeun terang yén jalma-jalma bakal lirén nonton pidéo anu hadé kalayan audio anu pikareueuseun…. sareng nonton video kalayan pidéo anu saé kualitasna tapi audio anu saé? Audio mangrupikeun konci pikeun papacangan pidéo. Sareng anjeun henteu kedah ngadamel investasi ageung pikeun alat audio. Abdi hoyong ngabuktoskeunna ku ngarékam pidéo ieu.

Kami ngagaleuh a mikropon lavalier murah di Amazon… Hargana $ 60 plus pengiriman sareng penanganan. Anjeun bakal nguping sakedik keresek ti dinya sareng éta rada handap, tapi dibandingkeun sareng mikropon internal dina tampilan $ 1,000 Apple Thunderbolt, éta leres-leres wengi sareng siang. Pastikeun pikeun nonton sadayana pidéo pikeun nguping bédana.

Mikropon starter anu hadé nyaéta Audio-Technica AT2005USB Cardioid Dynamic USB / XLR Microphone sareng éta sahandapeun $ 100. Kami nganggo pikeun podcast, rékaman video sareng telepon Skype. Éta portabel sareng gampang dibawa sareng anjeun di jalan.

Upami anjeun leres-leres hoyong kaluar, anjeun tiasa mésér sababaraha Sennheiser EW122PG3-A Kaméra Gunung Wireless Lavalier Mikropon Sistem jeung Ngazum PodTrak P4 Podcast Recorder. Hiji-hijina kakuranganana nyaéta upami anjeun henteu tiasa nyolokkeun mikropon lavalier kana kaméra anjeun, anjeun kedah nganggo perékam Zoom teras masangkeun audio sareng video engké ku parangkat lunak éditan pidéo anjeun. Éta bakal kaluar tina ranah anu gampang, sanaos, anu kontra kana séri ieu.

Bantahan: Kuring ngagunakeun tautan afiliasi kuring sapanjang tulisan ieu pikeun Amazon.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.