Kumaha Pariksa Réngking Domain anjeun ku Keyword dina Mobile sareng Desktop

20120418 203913

Semrush.comKonci pikeun strategi marketing mesin pencari anu suksés nyaéta ngartos kecap konci anu dianggo ku mesin pencari pikeun mendakan perusahaan anjeun. Anjeun bakal heran kana sabaraha perusahaan anu kuring nyarioskeun anu henteu acan ngalakukeun panilitian konci.

Hasil tina henteu ngalakukeun panilitian dina strategi pamasaran online nyaéta perusahaan perusahaan bakal diidentifikasi pikeun istilah anu henteu aya hubunganana - narik pangunjung anu salah kana halaman wéb atanapi blog anjeun. Google gaduh saderhana alat konci dumasar-search anu nganalisa situs anjeun sareng nyayogikeun eupan balik ngeunaan kecap konci sareng frasa anu dipendakan ... mimiti anu saé pikeun ningali naha anjeun dina jalur anu leres.

Nalika anjeun terus ngawaskeun kecap konci sareng situs anjeun, Google konsol Search nyayogikeun sajarah istilah-istilah anu anjeun parantos mendakan dina mesin pencari, ogé istilah-istilah anu dipilarian ku paluruh kana halaman wéb anjeun.

Heran, sanaos, teu aya alat Google nempatkeun sadayana strategi sadayana dina pakakas komprehensif pikeun perusahaan nganalisis kecap konci, ngabandingkeun kana persaingan, sareng ngalacak rangking mingguan. Éta dimana Semrush asalna kana gambar.

semrush

Semrush mangrupikeun toolet anu mantap pikeun analisis Keyword sareng Search. Ieu daptar pondok fitur:

  • Pendakan situs pesaing sareng kecap konci umum Google
  • Kéngingkeun daptar kecap konci Google pikeun situs mana waé
  • Kéngingkeun daptar kecap konci AdWords pikeun situs mana waé
  • Pariksa halaman badarat pesaing anjeun pikeun pangunjung SE sareng AdWords
  • Nalungtik kecap konci buntut panjang pikeun domain naon waé
  • Kéngingkeun perkiraan patalimarga SE sareng AdWords pikeun domain naon waé
  • Tingali belanja situs pikeun AdWords
  • Kéngingkeun kecap konci anu patali (sareng murah) disumputkeun pikeun ngaoptimalkeun kampanye AdWords anjeun
  • Milarian pangiklan poténsial pikeun situs mana waé
  • Milarian calon pamiarsa lalu lintas pikeun situs anjeun

Sareng ayeuna kalayan diluncurkeun Parobihan algoritma Google pikeun mastikeun hasil pamilarian sélulér ngan ukur gaduh situs anu dioptimalkeun hénpon, Semrush parantos ngaluncurkeun pangimeutan milarian sélulér ogé!

  1. Pikeun mariksa kamahéran mobile halaman wéb, buka Semrush Tinjauan, sareng lebetkeun nami halaman wéb. Di bagian luhur laporan, anjeun bakal aya bewara pamilih anu ngamungkinkeun anjeun ngalih tina data desktop kana data seluler. Pencét ikon anu cocog pikeun ningali mobile analytics data sareng ningalikeun pisibilitas halaman wéb dina alat sélulér.
  2. Widget Performa Seluler nunjukkeun babandingan URL halaman wéb anjeun anu mecenghul di SERPs kalayan labél "ramah-seluler," pikeun anu teu aya.
  3. Grafik Kinerja Milarian nunjukkeun jumlah kecap konci dina halaman wéb pikeun rangking dina 20 hasil teangan organik sareng mayar mobile Google.
  4. Bagan Distribusi Posisi nunjukkeun distribusi kecap konci anu dijantenkeun halaman wéb dina 20 hasil teangan mobile top Google.
  5. Hasilna dikelompokkeun ku friendly-mobile jeung mobile-teu marahmay patokan. Anjeun tiasa ningali kecap konci luhur anjeun.
  6. Anjeun tiasa ogé ningali pesaing luhur anjeun dina milarian sélulér.
  7. Anjeun tiasa ningali data anu sami pikeun hasil pamilarian anu mayar.
  8. Pikeun ningali kumaha halaman wéb dina réngking hasil teangan organik sélulér, buka Semrush → Panilitian Organik → Posisi. Laporan ieu daptar kecap konci anu halaman wéb dina réngking dina 20 hasil teangan mobile luhur Google, sareng posisi domain pikeun masing-masing.
  9. URL anu dilabélan friendly-mobile dina hasil pamilarian bakal dicirian ku ikon telepon sélulér
  10. .

Posisi Milarian Organik nganggo Mobile

Jumlah halaman wéb anu luhur tanpa ikon ieu kedah dianggap salaku peringatan, sabab halaman wéb anjeun tiasa dihukum. Pikeun ngahindarkeun pénalisasi ti Google sareng ningkatkeun pangalaman maluruh pangguna dina halaman wéb anjeun, anjeun kedah ngaoptimalkeun halaman wéb anjeun numutkeun prakték anu ramah-sélulér. Kami nyarankeun desain wéb responsif.

Ihtisar Domain Pilarian Handphone

Ngenalkeun kecap konci anu prospek sareng klien anjeun anggo pikeun mendakan anjeun ngalangkungan mesin pencari penting pisan pikeun kasuksésan anjeun. Ngembangkeun situs wéb anu saé, inpormasi, kelas dunya moal aya gunana upami henteu tiasa dipendakan ku pamilarian anu relevan! Blog abdi saleresna mangrupikeun conto anu saé… Kuring ngembang situs sacara organik sareng teras nambihan kontén sabab kuring pikaresepeun. Ayeuna mah ngawaskeun rangking kata konci dina teras-terasan!

Hasilna nyaéta seueur patalimarga anu aya hubunganana ku kuring parantos diala ngalangkungan peringkat mesin pencari organik. Upami kuring ngaéksekusi analisis kecap konci komprehensif 1,600 tulisan blog anu katukang sareng mastikeun yén kuring ngamangpaatkeun kecap konci éta sacara épéktip, kuring henteu ragu yén kuring bakal mingpin pak dina sababaraha téknologi téknologi pamasaran.

2 Komentar

  1. 1

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.