Daptar Daptar pikeun Mbangun sareng Mésér Aplikasi Ponsel Anjeun

Aplikasi Mobile

Pangguna aplikasi sélulér sering aktipitas, maca sababaraha tulisan, ngadangukeun podcast, ningali pidéo, sareng berinteraksi sareng pangguna sanés. Éta henteu gampang pikeun ngembangkeun pangalaman mobile anu tiasa dianggo, sanaos!

Daptar Mariksa 10 Léngkah pikeun Ngawangun & Masarkeun Aplikasi anu Suksés wincik tentang tindakan anu perlu - step-by-step tina konsép aplikasi pikeun diluncurkeun - pikeun ngabantosan aplikasi pikeun ngahontal poténsial lengkepna. Dilayanan salaku modél bisnis pikeun pamekar sareng pangarep-arep kreatif, infographic diwangun ku catetan pondasi sareng titik-titik operasi ogé tip pikeun kasuksesan umum.

Daptar Dhaptar Aplikasi Mobile kalebet:

  1. Stratégi Aplikasi Mobile - nami, platform sareng kumaha anjeun hoyong ngahasilkeun pendapatan ku éta.
  2. Analisis kalapa - saha anu aya di luar sana, naon anu aranjeunna lakukeun sareng henteu dilakukeun anu tiasa ngabédakeun aplikasi mobile anjeun?
  3. Situs Setup - dimana anjeun bakal ngamajukeun aplikasi, tombol tempat pikeun pangguna sélulér, atanapi ngalebetkeun inpormasi meta anu nembongkeun aplikasi anjeun?
  4. Ngawangun Aplikasi Anjeun - kumaha anjeun tiasa ngaoptimalkeun desain pikeun pangguna sareng alat sareng ngahijikeunana sacara sosial?
  5. Tés Pamaké Aplikasi Seluler - ngaleupaskeun versi béta ngalangkungan alat sapertos Lampir pikeun ngaidentipikasi bug, nyungkeun eupan balik, sareng niténan panggunaan aplikasi anjeun.
  6. Optimasi App Store - Potret layar sareng kontén anu anjeun nyayogikeun di toko aplikasi tiasa ngadamel bédana ageung naha jalma-jalma unduh éta.
  7. Kreatif Marketing - Pidéo, trailer, gambar sareng infografis naon anu anjeun tiasa nyebarkeun anu ngamajukeun aplikasi mobile anjeun?
  8. Kegiatan Média Sosial - Kuring panginten nembé nganuhunkeun promosi ieu sareng ngahijikeun sareng bahan kreatif, tapi anjeun kedah sering ngabagi kamampuan aplikasi dina sosial ... dimana anjeun bakal ngajemput seueur pangguna.
  9. Pencét Kit - Kaluaran pers, tangkepan layar, profil perusahaan sareng daptar situs anu ditargétkeun kanggo nyarios yén aplikasi anjeun parantos sumping!
  10. Anggaran Marketing - Anjeun kagungan anggaran pangembangan… naon anggaran pamasaran pikeun aplikasi anjeun?

Ieu mangrupikeun daptar cek anu saé tapi dua léngkah PUSAT anu leungit:

  • Harita App - Nyungkeun ulasan tina pangguna aplikasi sélulér anjeun sanés ngan ukur bakal ngabantosan anjeun ngaoptimalkeun sareng ningkatkeun vérsi salajengna tina aplikasi anjeun, éta ogé bakal ningkat aplikasi anu saé pikeun puncak réngking aplikasi mobile.
  • Performance App - Mantau kinerja aplikasi anjeun ngalangkungan App Annie, SensorTower, atawa AppFigures pikeun ngawas pangkat, persaingan, monetisasi, sareng ulasan anjeun konci pikeun ningkatkeun kinerja aplikasi sélulér anjeun.

10-hambalan-Daptar pariksa-to-ngawangun-pasar-mobile-aktip

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.