Desain Halaman Checkout Praktek Terbaik

parios optimasi halaman

Visual Website Optimizer ngamanpaatkeun data ti payun 150 ngagunakeun studi kasus pikeun némbongan infographic ieu anu pinpoints elemen konci pikeun halaman Checkout suksés. Intina infographic henteu nyayogikeun daptar cek pikeun parantosan; éta pikeun nyayogikeun daptar pikeun uji coba sareng optimalisasi.

68% sadaya pangunjung e-commerce ninggali bagan balanja kalayan 63% tina $ 4 triliun éta tiasa dipulut

Infographic ngalangkungan opat elemen pikeun ngarancang halaman Checkout anu ningkatkeun konvérsi:

  1. Fungsionalitas Halaman Checkout - nyiptakeun akun, formulir prefilling, pilihan pamayaran, pilihan pengiriman, konfirmasi, sareng printability.
  2. Kagunaan Halaman Checkout - validasi formulir, pitunjuk anu jelas, bilah kamajuan, rangkuman, nyingkahan gangguan sareng nyayogikeun perenah anu logis.
  3. Kaamanan Kaca Checkout - pertunjuk validasi kaamanan pihak katilu, validasi kaamanan pamayaran, SSL, sareng sertipikat Validasi ngalegaan, sareng inpormasi kontak.
  4. Desain Kaca Checkout - skéma warna, ukuran gambar, kesederhanaan, jelas panggero-pikeun-aksi, produk anu aya hubunganana, produk anu disarankeun, sareng pilihan produk.

Salami mangtaun-taun, kuring yakin yén upami anjeun mariksa sababaraha situs e-commerce anu paling populér, éta anjeun bakal mendakan sababaraha tata ruang sareng elemen populér anu parantos diuji sareng nyayogikeun pangalaman Checkout anu unggul. VWO henteu nyarankeun uji coba pikeun unggal situs, sanaos, sabab unggal situs nyayogikeun pangalaman anu béda-béda.

Desain Halaman Checkout Praktek Terbaik

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.