Cheetah Digital: Kumaha Ngalibetkeun Palanggan Dina Perekonomian Amanah

Cheetah Digital

Konsumén parantos ngawangun témbok pikeun nyalindungkeun diri tina palaku jahat, sareng parantos naékkeun standar pikeun mérek anu aranjeunna ngaluarkeun artos.

Konsumén hoyong mésér ti mérek anu henteu ngan ukur nunjukkeun tanggung jawab sosial, tapi anu ogé ngupingkeun, nyungkeun idin, sareng nyandak privasi aranjeunna sacara serius. Ieu anu disebatna teh ékonomi kapercayaan, Sareng éta mangrupikeun hal anu sadayana kedah dimangpaatkeun ku mérekna.

Nilai Tukeur

Kalayan jalma anu kakeunaan langkung ti 5,000 pesen pamasaran unggal dinten, mérek kedah narékahan pikeun nyiptakeun momen éta sulap anu néwak perhatian sareng ngagampangkeun papancangan langsung sareng konsumén. Tapi kumaha merek ritel tiasa motong pamasaran sora tanpa creepy?

Walerna nyaéta nawiskeun patukeur nilai anu nyata. The tukeur nilai nyaéta dimana para pemasar nawiskeun konsumén pikeun sababaraha hal pikeun perhatian, perhatian, sareng data karesepna. Sareng henteu kedah diskon atanapi hadiah huruf beureum; eusi ekslusif, kudos sosial, rekomendasi anu dipersonalisasi, sareng titik kasatiaan ogé tiasa janten katalis pikeun kumpulan opt-in sareng data diri anu dilaporkeun diri. 

Merek kedah henteu mésér dodgy, data pihak katilu, sareng ngintip ka konsumén, malahan narékahan pikeun hubungan anu langkung jujur, langsung, sareng saling berharga sareng konsumén. Henteu ngan ukur masihan mérek ieu, tapi nyayogikeun tukeur nilai salaku imbalan pikeun data konsumen, papacangan, sareng kasatiaan ngamungkinkeun merek pikeun nyambung langsung sareng konsumén sareng ngajalankeun inisiatif anu langkung dipersonalisasi.

Paradox Privasi

Naon waé pamasar anu saé terang unggulan dina umur konsumen nyaéta ngeunaan nyiptakeun pangalaman mérek anu diluyukeun sareng anu nyarios langsung ka kabutuhan konsumén. Tapi nalika aranjeunna ngaraosan raoseun sareng kaitan anu dicandak ku aktipitas pribadi ieu, konsumén ogé gancang nahan data pribadi sareng nungtut ningkat privasi online. Masalah ieu janten langkung leueur saatos skandal kapercayaan utama sareng pelanggaran data anu nimbulkeun undang-undang sareng panerapan data anu beuki ketat. Tapi data pribadi sareng pamasaran target dituju sacara langsung. 

Janten naon anu dilakukeun marketer? Ieu teh paradoks privasi. Konsumén sakaligus ngaharepkeun privasi sareng pangalaman merek anu disesuaikan. Naha mungkin pikeun nganteurkeun duanana? Jawaban pondokna nyaéta nuhun. Kalayan pendekatan anu seger kana data konsumén, komitmen pikeun kaamanan di unggal tingkatan organisasi, sareng waspada, sikap proaktif kana manajemén résiko, mérek tiasa minuhan ekspektasi konsumén pikeun ngembang transparansi sareng kontrol, bari tetep ngagumbirakeun aranjeunna ku pangalaman pribadi anu dikuatkeun ku data.

Cheetah Digital

Cheetah Digital mangrupikeun panyayogi solusi palanggan cross-kanal pikeun pamasar modéren. Cheetah ngartos mérek ayeuna meryogikeun solusi pikeun nyayogikeun kaamanan, kamampuan lintas-kanal, mékanika bursa nilai, sareng pangalaman anu leres-leres dipiharep ku konsumén.

Mimiti taun ieu, Cheetah Digital éta diakuan pikeun platform kasatiaan na sareng damel sareng Vans. Didukung ku Cheetah Loyalty, Vans nyiptakeun Vans Family, program kasatiaan interaktif sareng intuitif anu dirancang pikeun mikawanoh, ngaganjar, sareng ngarayakeun penggemar pikeun saha aranjeunna sareng naon anu aranjeunna resep dilakukeun. Program ieu mempermudah paguneman dua arah sareng konsumén.

Anggota ngagaduhan aksés kana kontes sareng pangalaman éksklusif, sapatu sareng asesoris khusus, sareng sawangan tina rilis produk anu bakal datang. Salaku tambahan, anggota kéngingkeun poin pikeun balanja sareng terlibat sareng mérekna. Dina waktu kirang ti dua taun, Vans parantos narik langkung ti 10 juta anggota ka Kulawarga Vans di Amérika Serikat sareng anggota program nyéépkeun 60 persén langkung seueur tibatan anu sanés anggota. 

Suite Papacangan Palanggan Cheetah Digital

Suite Kaayaan Pelanggan Digital Cheetah Digital nyiptakeun momen nilai antara konsumén sareng mérek. Éta ngagabungkeun jero sareng lébar tina platform data anu mantep sareng real-time, kamampuan éksékusi lintas-kanal, dina hiji solusi anu dihijikeun. Suite Dursasana Palanggan kalebet:

  • Pangalaman CheetahNganteurkeun pangalaman akuisisi palanggan digital interaktif anu ngamungkinkeun merek pikeun ngumpulkeun data mimiti-sareng nol-pihak, sareng ngamankeun idin anu penting diperyogikeun pikeun ngajalankeun kampanye pamasaran lintas-saluran anu patuh sareng suksés.
  • Olahtalatah Cheetah - Ngaktipkeun para pemasar pikeun nyiptakeun sareng nganteurkeun kampanye pamasaran anu dipersonalisasi anu aya hubunganana sareng sadaya saluran sareng touchpoint.
  • Kasatiaan CheetahNyayogikeun para pemasar alat pikeun nyiptakeun sareng nganteurkeun program kasatiaan unik anu ngahasilkeun hubungan émosional antara mérek sareng konsuménna.
  • Platform Data Dursasana Cheetah - Lapisan data pondasi sareng mesin personalisasi anu ngamungkinkeun para pemasar pikeun ngajalankeun data tina wawasan anu cerdas kana aksi kalayan gancang sareng skala.

Kalayan 3,000 palanggan, 1,300 karyawan, sareng ayana di 13 nagara, Cheetah Digital ngabantosan para pemasar ngirim langkung ti 1 milyar pesen unggal dinten.

Ngobrol sareng Ahli Cheetah Digital

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.