Peran Anyar Kapala Téhnologi Pimpinan Marketing

lulugu perwira téknologi pamasaran

Kuring sering resep kana ideu Kapala Penghasilan anu ngajantenkeun pamasaran sareng penjualan janten hiji departemén anu kohesif. Nalika kuring yakin yén masih ngagaduhan jasa, éta Kapala Téknologi Marketing Officer kamungkinan ogé dipikaresep. Nalika urang damel sareng seueur perusahaan ageung, aya korélasi langsung antara henteu sanggup perusahaan pikeun gancang ngadopsi metodologi anyar sareng ngajaga agility sareng jurusan téknologi na. Kasalahan nyaéta antara résiko sareng pahala. Jurusan IT ngatur résiko. Departemen pamasaran ngatur pahala.

Peran ieu tina Kapala Téknologi Marketing Officer ieu kalam ku Biru Kai. Sanaos kuring henteu yakin aya jalma anu ngagaduhan judul anu saleresna, pasti aya seueur eksekutif pamasaran anu nganggo duanana topi. Ku mastikeun yén hiji jalma tanggung jawab pikeun résiko sareng pahala, anjeun ngagaduhan jalma anu gerak gancang-gancang bari mastikeun téknologi duanana aman sareng dipercaya.

Konci pikeun sudut pandang infographic nyaéta éta automation pamasaran nyaéta akuntansi pikeun pangsa langkung ageung tina méakkeun IT sareng jawab saham anu langkung ageung sareng ageung tina pendapatan. Kusabab ieu, peryogi sumber daya khusus anu ngartos kumaha milih téknologi pamasaran.

Peran AnyarPatugas Téknologi Pemasaran 50364ceff2443

3 Komentar

  1. 1

    Jigana anjeun katuhu dina duit, Douglas. Urang kadang poho yén bagian "inpormasi" tina "Teknologi Inpormasi" kanggo tujuan pamasaran - pikeun kéngingkeun efisiensi sareng, pamustunganana pikeun ngajual langkung seueur produk sareng jasa. Garisna kabur sareng urang sadayana kedah akur. 😉

  2. 2

    CMTO sigana sarupa jeung hacker tumuwuh kalayan tanggung jawab lega on branding, olahtalatah, sarta manajemén (asumsina tumuwuhna fokus utama pamasaran). Kuring panasaran kumaha gancangna CMTO mindahkeun sareng naha aranjeunna nyandak kaputusan anu didorong ku data. Kuring geus datang di sakuliah loba CMOs hébat anu ngaku pamasaran data disetir tapi masih difokuskeun metrics kasombongan jeung teu nyaho salah sahiji supir konci maranéhanana tumuwuhna.

  3. 3

    palatih
    Outlet,

    Handbags nu dijieun ku désainer kawentar pisan pikabitaeun pikeun
    awéwé poé ieu.

    Outlet Palatih
    Online

    Mibanda kantong anu selebritis kasohor pasti ngajadikeun awéwé ngarasa
    percaya diri.

    palatih
    Outlet 2012,

    Awéwé manggihan éta irresistible kasampak stylish tur seksi.

    palatih
    Outlet,

    Éta ogé dipikawanoh pikeun desain elegan.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.