Chili Piper: Aplikasi Penjadwalan Otomatis pikeun Konversi Kalungguhan Inbound

Rapat Acara pipir Acara Otomatis

Kuring nyobian masihan artos anjeun - naha anjeun ngahajakeun pisan?

Ieu parasaan umum di seueur pembeli B2B. Ieu taun 2020 - naha urang masih kénéh nyéépkeun waktos pembeli urang (sareng urang sorangan) ku seueur prosés kuno?

Rapat kedah sababaraha detik pikeun dipesen, sanés dinten. 

Kajadian kedahna pikeun paguneman anu bermakna, sanés nyeri sirah logistik. 

Surélék kedah diwaler sababaraha menit, henteu leungit dina koropak anjeun. 

Unggal interaksi sapanjang perjalanan pembeli kedah henteu aya gesekan. 

Tapi aranjeunna henteu. 

Chili Piper ngagaduhan misi pikeun ngajantenkeun mésér (sareng ngajual) langkung kirang nyeri. Kami ngarepkeun pikeun nyiptakeun deui sistem aksi anu dianggo ku tim penghasilan - pikeun ngajadikeun otomatis sadayana anu anjeun bencong ngeunaan rapat, acara, sareng email - sahingga anjeun tiasa nyéépkeun waktos langkung seueur pikeun nyandak tindakan. 

Hasilna langkung produktivitas, tingkat konvérsi langkung luhur, sareng penawaran anu langkung caket. 

Ayeuna urang gaduh tilu lini produk:

  • Rapat cabé
  • Kajadian cabé
  • Koropak Cabe

Rapat cabé

Rapat Cabe nyayogikeun industri paling gancang, solusi paling komprehensif pikeun sacara otomatis ngajadwalkeun sareng ngalirkeun rapat dina unggal tahapan siklus hirup pelanggan. 

Jadwalkeun Demo sareng Chili Piper

Skénario 1: Ngajadwalkeun kalayan inbound

  • masalah: Nalika prospek nyuhungkeun démo dina halaman wéb aranjeunna aranjeunna parantos 60% ngalangkungan prosés mésér sareng siap pikeun ngobrol. Tapi waktos réspon rata-rata 48 jam. Ku harita prospek anjeun parantos ngalih ka pesaing anjeun atanapi hilap kana masalahna sadayana. Éta sababna 60% paménta rapat asup moal pernah dipesen. 
  • leyuran: Concierge - alat penjadwalan inbound kalebet dina Rapat Cabe. Concierge mangrupikeun penjadwal online anu gampang ngagabung sareng formulir wéb anjeun. Sakali formulir dikintunkeun, Concierge cocog kalungguhan, arahkeun ka rep penjualan anu leres, sareng ningalikeun penjadwal diri saderhana pikeun prospek anjeun pikeun mesen waktos - sadayana dina sababaraha detik.

Skénario 2: Penjadwalan pribadi liwat email 

  • masalah: Ngajadwalkeun rapat liwat email mangrupikeun prosés anu matak pikasieuneun, nyandak sababaraha email deui-sareng-balik pikeun mastikeun waktos. Nambahkeun sababaraha jalma kana persamaan ngajantenkeun ampir teu mungkin. Pangpangna, butuh sababaraha dinten pikeun mesen hiji waktos. Paling parah, undangan anjeun nyerah sareng rapat henteu kantos kajantenan. 
  • leyuran: Instan Booker - rapat seueur jalma, dipesen ku email dina hiji klik. Instan Booker mangrupikeun penyuluhan penjadwal online (sayogi dina G Suite sareng Outlook) anu reps dianggo pikeun buku rapat gancang ku email. Upami anjeun kedah koordinasi rapat, kantun sakedik waktos rapat anu sayogi sareng lebetkeun kana email ka hiji atanapi sababaraha urang. Saha waé panarima tiasa pencét salah sahiji waktos anu disarankeun sareng sadayana parantos dipesen. Hiji klik teras éta waé. 

Skenario 3: Ngajadwalkeun nelepon handoff lead 

  • masalah: Ngajadwalkeun rapat handoff (aka. Serah terima, kualifikasi, jst.) Mangrupikeun prosés bulak-balik. Titik handoff has antara SDR sareng AE (atanapi AE kana CSM) nyaéta rapat anu dipesen. Tapi aturan distribusi kalungguhan nyababkeun éta nangtang pikeun repsés pikeun rapat buku gancang sareng meryogikeun spreadsheets manual. Ieu nyababkeun tunda sareng no-show, tapi ogé nambihan résiko distribusi kalungguhan anu teu adil, masalah kinerja, sareng moral anu goréng. 
  • leyuran: Instan Booker - rapat pasrah buku ti mana waé dina detik. Ekstensi 'Booking Instan' kami ngahijikeun sareng Salesforce, Gmail, Outlook, Salesloft, sareng seueur deui, janten reps tiasa mesen rapat ti mana waé dina sababaraha detik. Anjog sacara otomatis dialirkeun ka anu leres sehingga wali tiasa mesen rapat handoff dina kalénder anu leres, unggal waktos, tanpa kedah milarian spreadsheets. 

Nyuhungkeun Demo Chili Piper

Kajadian cabé

Kalayan Kajadian Cabe, gampang pikeun pemasar acara pikeun mastikeun pemesanan rapat pra-acara anu lancar pikeun perwakilan penjualan, atribusi anu akurat sareng otomatis tina kasempetan anu dihasilkeun dina acara-acara khusus éta, sareng manajemén lokasi anu lancar tina parobahan penjadwalan detik terakhir sareng kasadiaan kamar.

Skénario 1: Rapat Acara Pra-Pesanan

Pesen hiji Acara sareng Chili Piper

  • masalah: Anjog kana hiji acara, kaseueuran repetisi penjualan kedah sacara manual ngajadwalkeun rapatna. Ieu hartosna email bulak-balik sareng prospek nyobian koordinasi almenak sareng ruang rapat. Sacara sadayana, ieu nyiptakeun seueur nyeri sirah sareng kabingungan pikeun rep, palanggan, sareng manajer acara - pamuter penting anu kedah ngatur kapasitas kamar rapat sareng terang naon rapat anu kajantenan, iraha. Sakabéh prosés ieu biasana dikokolakeun dina spreadsheet.
  • leyuran: Kalayan Kajadian Cabé, unggal rep ngagaduhan tautan pesenan anu unik anu tiasa aranjeunna bagikeun sareng prospek sateuacan acara - ngajantenkeun penjadwalan sareng koordinasi kamar mangrupikeun prosés hiji-klik. Rapat anu dipesen ogé ditambihan kana Kalénder Check-In - Kalénder terpusat anu dianggo ku manajer acara pikeun ngalacak unggal rapat anu lumangsung di lantai acara.

Skenario 2: Ngalaporkeun Rapat Acara sareng ROI

Ngalaporkeun Acara sareng Acara Chili ku Chili Piper

  • masalah: Manajer Acara (ogé Pamasar Acara) berjuang sareng ngalacak rapat acara di Salesforce sareng ngabuktikeun acara ROI. Nyukcruk unggal rapat dina konperénsi mangrupikeun prosés anu manual pikeun pangurus acara. Aranjeunna kedah ngudag perwakilan penjualan, ngatur sababaraha kalénder, sareng ngalacak sagala rupa dina spreadsheet. Aya ogé prosés manual pikeun nambihan unggal rapat kana kampanye acara di Salesforce anu peryogi waktos. Tapi éta sadayana diperyogikeun pikeun ngabuktoskeun ROI. 
  • leyuran: Kajadian Cabe ngahiji sacara mulus sareng Salesforce, janten unggal rapat anu dipesen sacara otomatis dilacak dina kampanye acara. Kalénder Check-in kami ogé ngajantenkeun gampang pikeun manajer acara nyukcruk acara-acara sareng memperbarui kahadiran rapat di Salesforce. Ieu ngajantenkeun langkung gampang ngalaporkeun acara ROI sareng nempatkeun fokus aranjeunna dina ngajalankeun acara anu hadé.  

Nyuhungkeun Demo Chili Piper

Koropak Cabe (ayeuna dina béta swasta)

Pikeun tim panghasilan anu ngagunakeun email pikeun komunikasi sareng prospek sareng konsumén, Koropak Chip Piper nyayogikeun cara anu saderhana, éfisién, sareng terpadu pikeun tim pikeun damel babarengan ku kolaborasi langkung seueur, ngagaduhan pisibilitas kana data nasabah, sareng nyayogikeun pangalaman palanggan anu teu aya gesekan.

Skénario 1: Kolaborasi internal sakitar email

Koropak Koropak Koméntar ku Chili Piper

  • masalah: Surélék internal pabalatak, lieur, sareng sesah diatur. Email leungit, anjeun kedah ngayak ngaliwatan ratusan CC / Teras, sareng anjeun tungtungna ngabahas offline atanapi dina obrolan dimana teu aya anu kontéks sareng teu aya anu tiasa didokumentasikeun.
  • leyuran: Koméntar Koropak - fitur email kolaborasi dina Koropak Chili. Sarupa sareng cara anjeun kolaborasi dina Google Docs, fitur Koméntar Koropak kami ngamungkinkeun anjeun nyorot téks sareng ngamimitian paguneman sareng anggota tim anjeun dina koropak anjeun. Ieu matak ngamudahkeun pikeun ngurilingan anggota tim pikeun eupan balik, bantosan, persetujuan, asah, sareng sanésna deui. 

Skénario 2: Milarian wawasan akun

Milarian Akun nganggo Chili Piper

  • masalah: Pikeun leres-leres terang naon anu kajantenan sareng akun sateuacan anjeun ngawariskeun peryogi milarian damel anu meryogikeun ngalangkungan kagiatan Salesforce, marios kagiatan dina alat Penjualan Dursasana, atanapi ngayak ngaliwatan CC / Teras dina koropak anjeun.
  • leyuran: Akun Intél - fitur intél email di jero Koropak Cabe. Kalayan Koropak Cabe, anjeun gaduh aksés ka riwayat email tim-lega dina akun naon waé. Fitur Kecerdasan Akun kami ngamungkinkeun anjeun gancang ngakses unggal bursa email sareng akun khusus, sadayana tina jero koropak anjeun. Ieu matak ngamudahkeun pikeun ngaraketkeun unggal email kalayan kontéks anu anjeun peryogikeun. 

Nyuhungkeun Demo Chili Piper

Ngeunaan Chili Piper

Diadegkeun dina 2016, Chili Piper dina misi ngadamel rapat sareng email langkung otomatis sareng kolaborasi pikeun bisnis. 

  • Nyebutkeun cabé pipir - Apollo
  • Testimonial Chili Piper - PatientPop
  • Nyebutkeun cabé pipir - Simplus
  • Testimonial Chili Piper - Conga

Chili Piper fokus kana ngajadikeun otomatis prosés kuno dina ngajadwalkeun sareng email anu nyababkeun gesekan anu teu perlu sareng lungsur-langsar dina prosés penjualan - hasilna ningkat tingkat produktivitas sareng konvérsi sapanjang corong. 

Beda sareng cara tradisional manajemén timah inbound, Chili Piper nganggo aturan pinter pikeun cocog sareng ngadistribusikaeun ngawujud ka repetisi anu langsung sacara real-time. Parangkat lunakna ogé ngamungkinkeun perusahaan pikeun ngajadikeun otomatis handoff lead ti SDR ka AE sareng rapat buku tina kampanye pamasaran sareng acara langsung. Kalayan situsna disetél salajengna dina email, Chili Piper nembé ngumumkeun Chili Inbox, koropak kolaborasi pikeun tim pangasilan.

Perusahaan sapertos Square, Twilio, QuickBooks Intuit, Spotify, sareng Forrester nganggo Chili Piper pikeun nyiptakeun pangalaman anu luar biasa pikeun kalungguhanana, sareng salaku imbalanna, ngarobih dua kali lipat dina ngawujud.

Nyuhungkeun Demo Chili Piper

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.