Chili Piper: Nyiptakeun deui Penjadwalan Tim Kalénder anjeun, Kalénder, sareng Koropak

Penjadwal Penjualan Chili Piper

Pipir cabé mangrupikeun solusi penjadwalan otomatis anu ngamungkinkeun anjeun langsung cocog, rute, sareng rapat penjualan buku kalayan inbound ngabalukarkeun waktos aranjeunna ngarobih dina halaman wéb anjeun.

Kumaha Chili Piper Ngabantosan Tim Penjualan

Henteu aya deui spreadsheet distribusi kalungguhan anu matak lieur, henteu aya deui email sareng suratsora bulak-balik ngan ukur pikeun mesen rapat, sareng teu aya deui kasempetan anu kaleungitan kusabab laun laun.

Fitur cabai pipir Kalebet

Chili Piper nyayogikeun prospek anjeun sareng pangalaman penjadwalan anu langkung saé pikeun unggal jalma anu langkung seueur janten rapat anu mumpuni.

  • Instan sambungkeun sareng inbound lead - Concierge ngamungkinkeun prospek anjeun ngajadwalkeun rapat atanapi ngamimitian langsung nelepon langsung saatos ngalebetkeun formulir wéb. Ucapkeun pamit pikeun kasempetan penjualan anu lasut. Ganda kagancangan anjeun pikeun mingpin ku nyambungkeun reps sareng pembeli mumpuni saatos aranjeunna pencét ngalebetkeun kana formulir wéb anjeun.
  • Rapat buku dimana waé anjeun damel - Kalayan Instan Booker, wakil anjeun tiasa mesen rapat sareng telepon serah dina sababaraha detik tanpa kedah ngalih layar.
  • Pesenan hiji-klik ngalangkungan email - Ngurangan klik sareng ngajadwalkeun rapat langkung gancang. Lebetkeun kasadiaan anjeun langsung dina surélék anjeun sareng ngantepkeun buku prospek ngan ukur hiji klik.
  • Telepon real-time sareng obrolan video - Teu aya indikasi anu langkung saé tina sabab panas ti batur anu siap nyarios ayeuna. Masihan prospek pilihan pikeun ngamimitian telepon langsung atanapi telepon pidéo langsung dina halaman wéb anjeun.
  • Bagikeun rapat ka rep anu leres sacara real-time - Kalayan Routing anu cerdas, rapat sacara otomatis dijadwalkeun sareng anggota anu pas tina tim penjualan anjeun, ngamungkinkeun anjeun ngadistribusikaeun pituduh sacara adil sareng ngaleungitkeun spreadsheet.
  • Kualifikasi, rute, sareng buku dina hiji klik - Routing lead otomatis mastikeun yén prospek mumpuni dijadwalkeun ku rep anu leres sacara real-time. Anggo inpormasi anu dikumpulkeun ngalangkungan formulir wéb anjeun pikeun ngajantenkeun inbound lead sacara real-time sareng arahkeun ka rep penjualan anu leres.
  • Rutin robin buleud - Mastikeun distribusi kalungguhan anu adil ku cara otomatis muter liwat sakumpulan perwakilan penjualan iraha rapat anyar dipesen.
  • Catet unggal interaksi di Salesforce - Chili Piper sacara otomatis log acara kana Salesforce. Sadaya catetan, reschedule, sareng detil rapat dicirian waktos sareng dirékam pikeun ngabantosan anjeun langkung saé ngatur pipa anjeun.
  • Ukur sareng ngaoptimalkeun tingkat konvénsi rapat - Lacak unggal tahapan prosés rapat, kalebet pemesanan, rapat anu diayakeun, acara henteu, jadwal ulang, sareng pembatalan. Ngawangun laporan di Salesforce supados langkung ngartos sareng ngaoptimalkeun konversi kalungguhan anjeun.

Pipir cabé ngagabung sareng pamasaran favorit anjeun sareng parangkat lunak otomasi penjualan - kalebet Salesforce Pardot, Hubspot, Marketo, Salesforce, Eloqua, Twilio, Zapier, Intercom, GoToMeeting, sareng Zoom.

Ngadaptarkeun Chili Piper Gratis

Panyingkepan: Abdi apiliasi pikeun Pipir cabé.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.