Chirpify: Tambahkeun Konversi kana Pangimeutan Média Sosial Anjeun

logo chirpify1

Chirpify ngamungkinkeun para pemasar ngaktipkeun pemicu anu ngamungkinkeun konsumen pikeun ilubiung sareng mérek tina saluran naon waé dina média sosial. Anjeun tiasa ngaktipkeun pemicu kana paripolah supados pangguna média sosial mésér, lebet promosi, kéngingkeun aksés kana kontén ekslusif, sareng sajabana Ieu conto:

Nalika pangguna nganggo hashtag khusus pikeun milih pesen pamasaran, Chirpify ngaréspon deui langsung atas nami mérek. Aranjeunna ngumpulkeun data (naon waé anu hoyong terang ku brand, umur, email, warna karesep) di-stream kalayan bentuk anu ramah sélulér sareng ngahijikeun éta inpormasi sosial + inpormasi data langsung kana sistem CRM merek.

kumaha-gawéna

Mangrupikeun cara anu saé pikeun ngawangun propil palanggan lengkep sareng diajar naon anu dipikaresep ku para penggemar kana promosi naon dina unggal kanal. Platform réspon langsung dianggo dina Facebook, Twitter sareng Instagram. Ieu conto anu saé deui:

Spalding Entertainment, nganggo Chirpify kanggo promosi di tempat. Di Konser Musim Panas Rascal & Jason Aldean, konsér-konsér ningali Chirpify Actiontags nepi ka Jumbotron, kalayan seruan pikeun aksi: Lebetkeun pikeun Ningkatkeun Korsi! Tweet #Enter #BurnItDownTour.

Platform Chirpify ngupingkeun #actiontags éta, sareng ngaréspon unggal jalma (atas nami seniman) kalayan pesen sareng tautan pikeun nuliskeun kontes. Tautan éta muka bentuk konvérsi sélulér urang dimana urang ngumpulkeun alamat emailna (dibarengan ku gagang Twitterna). Tien Juara dipilih sareng dibéjaan saacanna dimimitian akting utama - sareng aranjeunna (sareng rerencangan) diulem turun ka tempat VIP.

Chirpify ogé parantos ngagabung analytics pikeun nyayogikeun nasabah sareng hasilna:

chirpify-analitik

Kami damel sareng klien dina per-kampanyeu sareng basis anu lumangsung. Ilaharna, mérek atanapi agénsi na ngadeukeutan ka kami ku prakarsa pamasaran anu aranjeunna hoyong pake Chirpify pikeun ngaktipkeun - sareng urang damel sareng aranjeunna pikeun ngonpigurasikeun platform pikeun kabutuhan khususna.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.