Paningkatan SameSite Google Nguatkeun Naha Penerbit Kedah Pindahkeun Cicih Cookies pikeun Target Audiens

Cookie Kurang Chrome

Peluncuran Google SameSite Ngaronjatkeun dina Chrome 80 on Salasa, 4 Pébruari sinyal ogé kuku anu sanés dina peti keur cookie browser pihak katilu. Nuturkeun tehel tina Firefox sareng Safari, anu parantos ngahalangan cookies pihak katilu sacara standar, sareng peringatan cookie Chrome anu aya, pamutahiran SameSite langkung ngajantenkeun pamakean cookies pihak katilu anu efektif pikeun nargétkeun pemirsa.

Pangaruh ka Penerbit

Parobihanana écés bakal mangaruhan vendor tech ad anu paling ngandelkeun cookies ti pihak katilu, tapi penerbit anu henteu nyaluyukeun setélan situsna pikeun matuh kana atribut énggal ogé bakal kapangaruhan. Éta henteu ngan ukur bakal ngahambat monetisasi kalayan jasa programmatis pihak katilu, tapi kagagalan pikeun nurut ogé bakal ngajantenkeun usaha pikeun ngalacak paripolah pangguna éta kalintang pentingna pikeun ngaladénan eusi anu dipersonalisasi. 

Ieu leres leres pikeun panerbit anu gaduh sababaraha situs — perusahaan anu sami henteu sami sareng situs anu sami. Éta hartosna, ku pamutahiran énggal, cookies anu dianggo di sababaraha sipat (lintas situs) bakal dianggap pihak katilu, sareng ku éta diblokir tanpa setélan anu ditangtoskeun. 

Ngarobih Inovasi Drive

Sedengkeun panerbit jelas bakal kedah mastikeun yén situsna diénggalan ku atribut anu saé, parobihan saderhana ieu ku Google ogé kedah ngajantenkeun panerbit mikir dua kali ngeunaan katergantunganana kana pamasaran pangguna dumasar cookie. Kunaon Kusabab dua alesan:

  1. Pamakéna beuki paduli kumaha perusahaan ngagunakeun data na.
  2. Aya cara anu langkung akurat pikeun ngawangun grafik idéntitas. 

Nalika ngeunaan privasi data, penerbit nyanghareupan pedang bermata dua. Data anyar nunjukkeun éta konsumén rongkah hoyong eusi pribadi rekomendasi anu ngan ukur tiasa ditepikeun ku cara ngumpulkeun sareng nganalisis data paripolahna. Acan, konsumén pisan skeptis ngeunaan ngabagi data éta. Tapi, sakumaha pamedal terang, aranjeunna moal tiasa ngagaduhan éta dua cara. bebas eusi aya biaya, sareng pondok tina paywall, hiji-hijina cara pikeun konsumén mayar nyaéta ku data-na. 

Aranjeunna daék ngalakukeun éta - 82% langkung resep ningali eusi anu didukung iklan tibatan mayar langganan. Éta hartosna tugasna aya dina penerbit janten langkung ati-ati sareng perhatian kalayan kumaha aranjeunna ngadamel data pangguna.

Alternatipna Langkung Hadé: Email

Tapi, tétéla, aya cara anu langkung épéktip, dipercaya sareng akurat pikeun ngawangun grafik idéntitas pangguna tibatan ngandelkeun cookies: alamat email. Daripada ngecorkeun cookies, anu masihan pangguna kesan aranjeunna nuju diintip, ngalacak pangguna anu kadaptar ngalangkungan alamat emailna, sareng ngaitkeun alamat éta ka spésipik anu pasti, dikenal mangrupikeun cara anu langkung dipercaya sareng dipercaya tina papacangan pemirsa. Kieu sababna:

  1. Surélék milih-milih - Pangguna parantos daptar pikeun nampi newsletter anjeun atanapi komunikasi anu sanés, masihan ijin pikeun anjeun komunikasi langsung sareng aranjeunna. Aranjeunna aya kendali sareng tiasa milih-milih iraha waé. 
  2. Email langkung akurat - Cookie ngan ukur tiasa masihan anjeun ide kasar tina persona pangguna dumasar kana paripolah — perkiraan umur, lokasi, milarian sareng klik paripolah. Sareng, aranjeunna ogé tiasa janten gampang bécék upami langkung ti hiji jalma nganggo panyungsi. Salaku conto, upami sakulawarga ngabagi laptop, indung, bapak sareng paripolah barudak sadayana digolongkeun kana hiji, anu mangrupikeun bencana anu nargétkeun. Tapi, alamat email dihijikeun langsung ka individu khusus, sareng éta tiasa dianggo dina alat-alatna. Upami anjeun nganggo langkung ti hiji alat, atanapi kéngingkeun alat énggal, email masih tiasa dianggo salaku idéntifikasi anu pengkuh. Éta kegigihan sareng kamampuan ngahubungkeun klik sareng paripolah milarian kana profil pangguna anu dikenal ngamungkinkeun panerbit ngawangun gambaran anu langkung jegud, langkung akurat ngeunaan karesep sareng minat pangguna. 
  3. Email dipercaya - Nalika pangguna daptar sareng alamat emailna, aranjeunna sadar pisan yén aranjeunna bakal ditambihan kana daptar anjeun. Teu terang-terang — aranjeunna sacara sadar masihan idin ka anjeun, teu sapertos cookies anu karaos langkung siga anjeun nyolongkrong tingkah paripolahna dina taktak. Sareng, panilitian nunjukkeun yén pangguna 2/3 langkung gampang pencét kana eusi — bahkan iklan — anu asalna tina panerbit anu aranjeunna percanten. Pindah ka nargétkeun dumasar email tiasa ngabantosan panerbit ngajaga kapercayaan éta, anu kalintang pentingna dina berita palsu ayeuna, lingkungan anu skeptis pisan.
  4. Email muka panto pikeun saluran hiji-ka-hiji anu sanés - Sakali anjeun parantos ngawangun hubungan anu kuat ku terang pangguna sareng nunjukkeun anjeun bakal nganteurkeun eusi anu aya hubunganana sareng dipersonalisasi pikeun kapentingan aranjeunna, langkung gampang pikeun ngalibetkeun aranjeunna kana saluran anu anyar, sapertos push notification. Sakali pangguna percanten kana kontén, cadence sareng rekomendasi anjeun, aranjeunna langkung pas pikeun ngajantenkeun hubunganana sareng anjeun, nyayogikeun kasempetan énggal pikeun papacangan sareng monetisasi.

Nalika ngamutahirkeun situs pikeun matuh ka parobihan SameSite panginten janten nyeri ayeuna, sareng tiasa langsung dipotong kana pendapatan penerbit, kaleresan ngirangan katergantungan ka cookies ti pihak katilu mangrupikeun hal anu saé. Henteu ngan ukur aranjeunna janten kirang berharga nalika ngeunaan nyukcruk preferensi pangguna masing-masing, tapi konsumén beuki nambahan teu skeptis. 

Transisi ayeuna kana metode anu langkung dipercaya, dipercaya sapertos email pikeun ngaidentipikasi sareng udagan pangguna nyayogikeun solusi siap-siap anu nempatkeun panerbit dina hubungan hubungan sareng patalimarga, tibatan ngandelkeun pisan ka pihak katilu.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.