Entong ngantep Cigna kabur sareng Murder

Istirahat di Damai, Nataline.

Upami anjeun henteu pernah ditolak manpaat, ngaco dina pamukiman asuransi, atanapi ngadangu jalma anu ngagaduhan - anjeun jalma anu untung! Industri asuransi mangrupikeun salah sahiji anu paling nguntungkeun di Amérika Serikat. Matématika cukup saderhana, beuki seueur jalma anu ngantepkeun maot - kauntunganana langkung saé.

Naha urang tiasa ngarobih ieu sareng Internét sareng blogosfir? Naha urang tiasa sacara harfiah ngabom mesin pencari ku pesen tina Cigna Ngabandungan sareng ngadamel bedana? Aranjeunna ngaku aranjeunna dina bisnis paduli. Naha éta leres? Sanés miara saleresna hargana langkung artos tibatan teu paduli? Kuring yakin yén Dokter jaga, tapi perusahaan Asuransi gaduh insentif anu sabalikna.

Dina surat 11 Désémber, opat dokter nyungkeun asuransi kanggo nimbangkeun deui. Aranjeunna nyarios yén pasién dina kaayaan anu sami anu ngalaman cangkok gaduh tingkat salamet genep bulan sakitar 65 persén.

Cigna nyarios yén éta ékspérimén sareng henteu kalebetkeun ku kabijakan aranjeunna.

Nataline Sarkisyan ayeuna parantos maot saatos tilu taun merjuangkeun leukemia sareng nampik cangkok anu diperyogikeun ti perusahaan Asuransi na, Cigna.

Ieu aya pondok tina pembunuhan tingkat munggaran di panon kuring. Dunungan anu kaleungitan padamel kusabab kaayaan damel anu teu aman tiasa dituduh rajapati atanapi maot salah, naha Perusahaan Asuransi teu tiasa? Cigna henteu malire kana kaayaan éta, aranjeunna dianalisis éta sareng nyandak pilihan sadar pikeun ngantepkeun pasién kanggo maot.

Carita ieu duanana ambek sareng ngaheureuykeun kuring. Upami anjeun gaduh saham di Cigna atanapi bahkan Reksa Dana anu ngagaduhan Cigna di campuran, kuring bakal ngadesek anjeun pikeun henteu ngadukung perusahaan sapertos kitu. Waktosna perusahaan asuransi lirén ngalariskeun kantongna ku getih jalma-jalma anu mayar éta.

Langkung seueur ngeunaan perjuangan Nataline:

  1. Nataline tilar dunya, éra ka Cigna
  2. Cigna maéhan Nataline
  3. RIP, Nataline
  4. Nataline parantos maot

Tim Manajemén Eksekutif CIGNA - kumaha anjeun bobo wengi ?!

  • H. Edward Hanway, Pupuhu sareng Chief Executive Officer, CIGNA Corporation
  • Michael W. Bell, Wakil Présidén Eksekutif sareng Chief Officer Financial, CIGNA Corporation
  • David M. Cordani, Présidén, CIGNA HealthCare
  • Paul E. Hartley, Présidén, CIGNA Internasional
  • John M. Murabito, Wakil Présidén Eksekutif, Sumber Daya Manusa sareng Jasa, CIGNA Corporation
  • Carol Ann Petren, Wakil Présidén Eksekutif sareng Konseling Umum, CIGNA Corporation
  • Karen S. Rohan, Présidén, Asuransi Grup CIGNA sareng Présidén, CIGNA Dental & Vision Care
  • Michael D. Woeller, Wakil Présidén Eksekutif sareng Chief Information Officer, CIGNA Corporation

24 Komentar

  1. 1
    • 2

      Hai JHS,

      Bagéan anu pikasieuneun pikeun kuring mah ngan saukur ieu - perusahaan asuransi di nagara ieu ngagaduhan wewenang pikeun nolak klaim yén dokter keukeuh bakal manjangkeun atanapi ngajaga kahirupan.

      Usaha anu nyandak kaputusan hirup atanapi maot kedah haram. Polos sareng saderhana.

      Doug

      • 3

        Doug,

        Leres, éta pikasieuneun, tapi éta leres pikeun lila. Sakabeh kajadian rada ironis: Sababaraha urang kedah maot kusabab organ donor henteu sayogi. Di dieu kami tétéla ngagaduhan kasus anu aya, sareng anjeunna henteu tiasaeun.

        Atanapi langkung kamungkinan, anjeunna tiasa gaduh, tapi sésana kulawargana panginten kedah ngical pensil di jalan saatos sumberdaya nyalira kabakar. Kusabab kitu aranjeunna panginten aranjeunna ngagaduhan asuransi. Sesuatu anu pasti salah dina gambar ieu…

        • 4

          Hai Bob!

          Saé kanggo pendak sareng anjeun di dieu sareng mudah-mudahan aya hasilna.

          Nya nempatkeun.

          Kuring miharep kami tiasa nerapkeun tekanan anu diperyogikeun pikeun legislatif urang ngantunkeun perawatan pasién dimana tempatna - sareng dokter sareng sanés perusahaan asuransi.

          Doug

  2. 5

    Masalahna nyaéta garis handap perusahaan asuransi kaséhatan gumantung kana TEU mayar kauntungan. Ieu anu kuring sapatemon nalika nyobian kéngingkeun persetujuan pikeun pangobatan putra abdi. Anjeunna ngagaduhan persetujuan pikeun Zyrtec-D, anu mangrupikeun pangobatan non-formulér di 2004 nalika perang dimimitian. Abdi henteu. Kami duaan resep ubar anu sami pikeun ADHD. Tambang parantos disatujuan; milikna henteu. Éta henteu kénging disatujuan dugi ka taun ieu, nalika Zyrtec-D disatujuan pikeun penjualan OTC? Kabeneran? Anjeun mutuskeun.

    Carita urang leutik dibandingkeun ieu, tapi prinsipna tetep. Aranjeunna parantos ngaliput cangkok sungsum tulang sareng perawatan saatosna dina fikminna, aranjeunna parantos ngaleupaskeun kawajiban pikeun nyatujuan pangubaran anu mahal pikeun budak awéwé ieu. Kuring ragu paménta mimitina ngahontal batur knowledgable (tingali catetan kuring ngeunaan gastroenterologist nyatujuan pangobatan jiwa, contona), janten éta kawilang saderhana ngan ukur henteu. Bahkan saatos opat dokter banding, aranjeunna nolak.

    Michael Moore ngagaduhan hak ieu: Nempatkeun kaputusan médis dina panangan saha waé salain ti dokter sanés ngan ukur salah. Sareng pikeun anu disebat 'dokter' di Cigna, kuring ngan ukur naroskeun kumaha aranjeunna nyaluyukeun sumpah Hippokratik sareng panolakan anu aranjeunna tandatangan.

    • 6

      Numutkeun kana Forbes, Total kompensasi H Edward Hanway nyaéta $ 28.82 juta sareng 5 taun na $ 78.31 juta. Hanway parantos janten CEO Cigna (CI) salami 6 taun sareng parantos sareng perusahaan salami 28 taun.

      Éta kumaha anjeunna badé.

  3. 7

    Hanjakalna seuseueurna urang Amérika ngalangkungan kahirupan anu gendut, belet sareng bagja. Urang maca ngeunaan musibah sapertos kieu sareng mikir éta moal kajadian ka kuring atanapi kulawarga. Kami nyobian ngirangan pentingna sareng pamikiran sapertos "manehna murag kana retakan" atanapi "anjeunna bakal maot atoh". Pers kami gagal leres-leres nalungtik sareng ngalaporkeun kagiatan négatip sareng kriminal ku perusahaan asuransi sabab seueur perusahaan asuransi ogé mayar sponsor. Kami ngagaduhan wartawan sapertos John Stossel villefying pilem Michael Moores Sicko ngan sababaraha bulan pondok sateuacan Natalines Death.

    Bangun Amérika

    Dugi ka urang sadayana janten cekap amarah sareng leres-leres nelepon, nyerat serat sareng ngajantenkeun kasundaan urang, prakték-prakték ieu bakal teras-terasan. Ucapkeun ku pulpén, sungut anjeun sareng buku saku anjeun.
    Hubungi anggota kongrés anjeun. Kirim surélék ka wartawan warta anu teu leres. Ngahubungan sareng ngancem perusahaan boikot anu ngiklankeun dina acara berita ieu.

  4. 8

    Hal ieu nimbulkeun langkung seueur patarosan teras ngajawab pikeun kuring.

    Tina naon anu kuring baca, upami anjeunna ngagaduhan cangkok anjeunna MUNGSA hirup genep bulan deui. Anjeunna pastina moal hirup langkung lami tibatan éta. Anjeunna kaserang panyakit terminal.

    Kuring ngarasa pikeun kulawarga. Tapi éta henteu sakumaha motong sareng garing sakumaha sababaraha laporan média hoyong ngadamel. Upami éta masalah anjeunna kéngingkeun pangobatan ieu sareng hirup salami 20 taun langkung ... éta moal aya uteuk. Tapi kéngingkeun cangkok ieu, bakal nyayogikeun anjeunna kéngingkeun ubar anti panolakan ... anu bakal nyandak sistem imun na anu parantos lemah sareng ngajantenkeun langkung parah ... anu matak kanker bakal nyebar langkung gancang. JEUNG kanker éta terminal ti heula.

    Sareng kuring bakal ngalaman perang nyalira sareng perusahaan asuransi kasihatan ayeuna. Janten kuring terang aranjeunna tiasa turun leres teu munasabah. Sareng klaim kuring ngan ukur sababaraha ratus dolar ... dimana-mana caket genep inohong klaim ieu berkisar.

    • 9

      Hai ck,

      Kuring yakin aya seueur potongan anu teu aya, tapi garis handapna pikeun kuring nyaéta sababaraha dokter sareng perawat nyuhungkeun dirawat sareng aranjeunna dijaga ku perusahaan Asuransi. Urang kedah pastikeun yén PERNAH kajadian.

      Kabeneran ku perang anjeun! Abdi salah sahiji seueur 'teu diasuransikeun' di nagara ieu - kuring kaleuwihan beurat sareng henteu tiasa kéngingkeun nyalira. (Barudak kuring ditutupan ku kabijakan sorangan).

      Doug

  5. 10

    Kuring percanten ka dokter ngeunaan saloba kuring percanten ka perusahaan asuransi.

    Naha anjeun moal nyungkeun kamampuan pikeun ngalakukeun hiji hal anu bakal ngajajar kantong anjeun ku seueur artos parahu?

    Ieu sababna anjeun tiasa banding ka arbiter pihak katilu pikeun kaputusan anu ditolak. Janten jalma anu:
    A. Henteu kapangaruhan ku émosi kulawarga.
    B. Henteu dipangaruhan ku garis handapna (pikeun asuransi sareng dokter)

    Tiasa nyandak kaputusan akhir.

    Éta henteu kabeneran yén seueur dokter anu jutawan dina hakna nyalira.

    Janten tina topik, naha anjeun nyarios anjeun ngadukung kasihatan universal?

    • 11

      Kuring resep pisan terang sababaraha dokter sareng duka ningali kumaha perusahaan asuransi mangaruhan aranjeunna. Salah sahiji réréncangan kuring kadorong pikeun 'nyéépkeun waktos kirang' kanggo unggal pasién pikeun ningkatkeun 'produktivitas' na. Kuring ogé ningali anjeunna nyéépkeun 1/3 tina gajihna pikeun asuransi palanggaran (industri anu nguntungkeun anu sanés).

      Anjeunna ogé KUDU gabung sareng grup Dokter tibatan ngagaduhan prakték nyalira kusabab teu aya jalan pikeun anjeunna tiasa ngajaga dokumen asuransi. Ieu mangrupikeun anu ngaganggu haté sabab anjeunna Dokter anu hebat sareng henteu pantes disayogikeun kana perawatan garis produksi.

      Saur anjeun anjeun bakal mendakan yén seuseueurna Dokter sanés jutawan komo deui anu ngantunkeun perawatan pasién kusabab sadaya omong kosong anu kedah diungkulan. Kacaturkeun.

      Re: Universal Kaséhatan

      Kuring cicing di Kanada salami 6 taun sareng kuring leres-leres ngadukung perawatan kaséhatan universal (anu matak pikasediheun tina dididik konservatif kuring). Alesanna saderhana - kuring yakin ubar mangrupikeun masalah sosial, sanés bisnis ... sanaon di Amérika Serikat kami parantos ngajantenkeun bisnis BOOMING.

      Kanada ngagaduhan tantangan, kuring bakal ngaku. Carita pikasieuneun anu urang déngékeun di dieu aya sababaraha sareng langkung seueur diantara, sanaos.

      Kuring yakin aya kaunggulan bisnis anu hébat pikeun perawatan kaséhatan universal ogé - jalma henteu sieun ngamimitian bisnisna sorangan nalika aranjeunna henteu kedah hariwang ngeunaan kasehatan pikeun kulawargana. Jalma-jalma henteu deui sieun kaluar tina padamelan goréng, boh, anu ningkat kana kaayaan damel.

      Kuring leres-leres pikir éta undak. Barina ogé, upami anjeun tiasa mayar CEO Asuransi $ 28 juta sataun, aya kasempetan pikeun sababaraha streamlining, leres?

  6. 12

    Henteu. Upami anjeun ningali masihan 33% Langkung tina pendapatan anjeun ka pamaréntah pikeun asuransi ... teraskeun. Tapi sakumaha ayeuna-ayeuna ... Kuring mayar sakitar $ 250 / bulan kanggo asuransi médis lengkep (saé pisan). Padahal dunungan kuring mayar seueur deui. Tapi éta mangrupikeun bagian tina padamel pengembang.

    • 13

      Anu ironisna nyaéta urang parantos mayar éta, sanaos, ck. Nalika jalma anu henteu diasuransikeun dirawat, anjeun mayar éta ngalangkungan pajak sareng tingkat kenaikan médis, sareng sajabana. Kami parantos mayar perawatan kaséhatan universal ... tapi éta ngan ukur pikeun pangubaran - sanés ubar pencegahan.

  7. 14

    ck -

    Ngeunaan koméntar anjeun yén Nataline bakal ngalaman genep bulan BERSAMA cangkok éta - lepat. Tanpa cangkok, aranjeunna bakal masihan anjeunna genep bulan di luar. Cangkok sungsum tulang parantos hasil dina ngabasmi leukemia tapi biayana nyaéta karusakan ati anu teu tiasa diropea. Upami anjeunna nampi transplantasi, anjeunna ngagaduhan prospek hirup sadidinten. Tanpa éta, anjeunna bakal ditumpes.

    Sistemna rusak pisan nalika dokter henteu ngagaduhan kamampuan janten dokter. Upami anjeun henteu percanten ka aranjeunna, éta panginten sabab aranjeunna kedah latihan ubar pertahanan dimana aranjeunna nyugemakeun perusahaan asuransi, sabar sareng milarian résiko tanggungan tanggungan asuransi ogé.

    Ngalereskeun sistem bakal hartosna ngawatesan panghargaan karuksakan ngalanggar hukum sareng alesan pikeun gugatan hukum tanggung jawab, ngabatesan kauntungan asuransi sareng nempatkeun prakték ubar deui di tangan jalma anu mayar langkung $ 100K pikeun pendidikanana salaku dokter. Anjeun kedah leres-leres maca séri Dr. Kirschenbaum ngeunaan Dokter, Duit sareng Kedokteran pikeun sudut pandang anu sanés. ngamimitian di dieu.

  8. 15

    Sagala anu kuring baca sigana nunjukkeun tujuan pikeun cangkok ati mangrupikeun kasempetan 65% hirup salami genep bulan deui.

    Ayeuna sakumaha tulisan awal kuring, upami ieu bakal ngajantenkeun hirup salami 20 taun deui tiasa… sadayana pikeun éta. Tapi upami genep bulan na ... Abdi moal luluncatan ka luhur pikeun kaputusan boh. Sareng bakal mikirkeun arbitrator pihak katilu mangrupikeun jalan kaluar anu sah.

    Sareng nalika masalahna aya, kuring henteu pikir ngalereskeunana nyaéta perawatan kaséhatan universal, anu ngan ukur mindahkeun beban ka pamaréntah urang sareng aranjeunna nguseup.

    Perbaikanna, sapertos anu disebatkeun ku… ngabatesan karuksakan palanggaran hukum sareng peraturan sanés. Tapi kuring pastina moal nempatkeun manajemen asuransi kasihatan sapertos Hillary Clinton. Terus terang, gaduh masalah anu cekap sareng dimana artos pajak kuring dibalanjakeun… henteu kedah éta mayar 'masalah kaséhatan' sapertos padamelan irung.

  9. 16

    CK -

    Per tulisan Associated Press di http://ap.google.com/article/ALeqM5hFp8DsNC_gJwb9q72kNfDiZCioSwD8TM2SAO1, dokter di UCLA dikutip nyatakeun "... pasién dina kaayaan anu sami sareng Nataline anu ngalaman cangkok gaduh tingkat salamet genep bulan sakitar 65 persén."

    Anu kuring ngartos hartosna nyaéta yén anjeunna bakal ngagaduhan kasempetan 65 persén salamet 6 bulan kahiji, sareng henteu, sakumaha anjeun parantos nyatet, yén anjeunna bakal maot dina 6 bulan. Anjeunna kaserang panyawat terminal kusabab kagagalan ati disababkeun ku perlakuan leukemia. Pangartos kuring nyaéta yén upami anjeunna dugi ka 6 bulan, anjeunna bakal ngagaduhan kasempetan pikeun ngajantenkeun sababaraha taun langkung lami.

    Jujur waé kuring ningali tina tulisan anjeun yén anjeun yakin yén kasehatan anu tiasa ngalaksanakeun sababaraha kabaikan kedahna ngan ukur sayogi pikeun anu mampu, sareng yén saha waé anu langkung saé maot. Kuring satuju sareng seueur poin sareng saran anjeun; Saur arbitrase pihak katilu mangrupikeun ide anu saé, utamina upami éta gancang, tapi pamanggih anjeun anu "mungkin ogé ngantepkeun anjeunna maot, anjeunna badé kamana waé" kaluar salaku rada sumanget. Éta masihan kesan yén anjeun ngan ukur resep kana diri sorangan sareng sanés anu sanés.

  10. 17

    Rob,
    Kuring hoyong sadayana hirup sareng ngagaduhan aksés ka asuransi kasihatan, tapi kuring henteu nyangka éta tempat pamaréntahan pikeun nyayogikeun éta ogé.

    Abdi langkung resep ningali kirang pamaréntahan (nyaéta, dikurangan IRS), henteu langkung ti éta.

    Kumaha saur anjeun bapa pendiri kami ngalaksanakeunana? Jawabna nyaéta nyieun beban ka dokter kirang (nyaéta gugatan hukum) sareng henteu mindahkeun beban éta ka unggal pamayar pajeg. Pamaréntah urang parantos kabuktosan nyalira henteu pantes sareng henteu kedah dipercaya ku umur médis urang ogé. Kalayan aranjeunna anu ngurus, kasus sapertos kieu bakal janten langkung umum, henteu kirang umum. Ngan tingali dina statistik gagal jantung sareng korban anu tahan kanker jalma anu ngagaduhan kanker. Obat swasta langkung épéktip.

    Tapi pikeun kasus anu aya, hayu atuh ucapkeun deui .. upami prognosis pikeun poténsial pikeun umur panjang saatos cangkok ... maka kuring sadayana pikeun éta. Tapi kuring maca pernyataan anu anjeun nunjukkeun ku cara négatip.

    Hoyong pisan ningali tulisan anu ditulis, ngan ukur tulisan gaya kanyataan na.

    Ieu sanés poko anu gampang sareng henteu kedah dipertanggungjawabkeun ku arguméntasi émosional. Ngan kanyataanna bu.

    • 18

      Kanyataanna saderhana, Cigna henteu kersa nyéépkeun panyawat panyakit, anu sami Cigna Glendale ngalakukeun ieu ka Kulawarga ieu, aranjeunna merjuangkeun sagala rupa anu aranjeunna tiasa, ngan ukur terang yén Agénsi Pamaréntah ngantepkeun jalma-jalma ieu nyiksa konsumen, sareng teu nanaon parantos réngsé. Éta katutupan.

      Anggota Kongrés ti Valencia, California Nulis

      Anggota Kongrés nyerat: Dina serat tanggal 30 Méi 1996 ka Dept of Corporations. Salinan serat anu disayogikeun ka Jo Joshua Godfrey.

      Dear Komisaris Bishop,
      Kuring nyerat nami nami konstituén kuring Josephine Joshua Godfrey anu ngalaman kasusah parna ku HKO anu dilisensikeun ku California, perawatan Kaséhatan CIGNA.

      Ny Godfrey calims CIGNA gagal pikeun leres diagnosa sareng ngubaran kanker paru-paru na ti bulan Maret 1993 dugi ka Agustus 1994. Tétéla sataun engké dokter non Cigna gampang ngaidéntifikasi tumor Carcinoid dina paru kénca na sareng ngawartoskeun Ny Godfrey Tumor kedahna didiagnosis dina mimiti taun 1993. Sanaos panolakan berulang tina ayana tumor ti CIGNA, tumor tungtungna dipiceun di ST. Rumah Sakit Josephs di Burbank California. Patologi post operative ngalaporkeun yén tumor parantos "tumuh pisan ... sepuh pisan.

      Nalika diperiksa ku GIGNA Ny Godfrey sababaraha kali naroskeun ka dokter spesialis pikeun perawatan médis. Kusabab sababaraha alesan anu teu bisa dijelaskeun GIGNA nolak konsultasi ka spesialis pikeun perawatan médis anu pantes. CIGNA ogé nampik ngaleupaskeun rékaman médis Bu Godfrey sahingga dokter sanésna tiasa marios riwayat médisna sareng urutan perawatan. Ngan saatos puluhan pamundut rékamanna dileupaskeun. Acan, Ny Godfrey percaya yén pikeun nangtayungan CIGNA tina palanggaran dokumén dirobah sacara jahat.

      Nagara California ngagaduhan tanggel waler pikeun nangtayungan konsumén anu didaptarkeun dina HMOS. Nagara diperyogikeun pikeun ngadidik sareng ngawartosan konsumén ngeunaan HMOS. Kalayan langkung ti 12 juta urang California dina HMOS ngadidik sareng ngawartosan konsumén ngeunaan kualitas sareng aksés ka kasihatan mangrupikeun padamelan anu penting. Hanjakalna, upami pangalaman Bu Godfreys aya indikasi kumaha kabutuhan médis konsumén dirawat ku HMOS, urang kedah nalungtik deui sistem perawatan anu dikokolakeun. Kongrés parantos ngamimitian nalungtik HMOS sareng kualitas perawatan médis anu disayogikeun. Seueur penderita yakin yén HMOS rutin nolak perawatan sareng inpormasi ka pasién pikeun ngirangan biaya. "Aturan gag" anu jelas anu ngalarang médis nunjukkeun saran perlakuan anu henteu diungkulan ku HMO ogé janten perhatian khusus.
      Konstituén kuring sanés sanés hiji-hijina jalma anu ngalaman kasusah dina hubungan HMO.
      (1) Ruth Macinnes ti San Diego maot nalika médis HMO gagal nyayogikeun tés médis pikeun nangtukeun jenis panyakitna sareng ngubaran panyakit jantung sareng ngaréspon épéktasi shock jantung; (2) Will Spense of Los Angeles gelut pikeun hirupna kusabab kanker non-Hodgkins limfoma éta salah -diagnosis langkung ti sataun. Kuring bébéja yén kawas jalma-jalma ieu aya rébuan batur ngalangkungan bangsa ku carita anu sami.

      Kuring hormat yén kantor anjeun nalungtik klaim ieu, sareng nalungtik naha HMOS Nagara urang leres-leres monitér sareng konsumén masihan inpormasi anu diperyogikeun pikeun mastikeun perawatan médis anu kualitas. Kuring yakin Ny Godfrey parantos parah dianiaya ku sistem anu kedah miara anjeunna. Upami palanggaran anu ditingali kuring nyungkeun tindakan panerapan anu dilakukeun ngalawan lembaga anu jawab pikeun nyiksa konsumen. Panilitian anu komprehensif bakal ngabantosan yén nagara éta nyumponan kawajiban pikeun langkung ti 12 juta palanggan HMO. Punten réspon ka Diretor kabupatén kuring, Armando E. Araloza dina bantosan anjeun anu pangpayunna.
      Balesan Corp.
      Los Angeles, CA Bales »

      JO JOSHUA GODFREY NGASAR JEUNG RAKYAT KALIFORNIA JEUNG BANGSA ieu:
      JABATAN KORPORASI RESPONSI KA KONGRESMAN HURU HATE HARI 2 JULAI, 1996
      RE: Berkas Henteu ALPHA
      Dear Congressman,
      Kuring nampi surat anjeun 30 Méi 1996, ditampi dina 4 Juni 1996, ngeunaan jalma-jalma anu kasohor di luhur sareng rencana jasa kasihatanna, Cigna Healthcare of California.
      Departemen Korporasi (? Dinas?) Ngatur rencana perawatan Podomoro Cigna sareng rencana layanan kasehatan sanésna dina Undang-Undang Rencana Pelayanan Kaséhatan Knox-Keene (Kodeu Kaséhatan sareng Kasalametan 1340 dkk.) Sareng peraturan Komisaris (Bagian CCR 1300.40 dkk. .). Jurusan nyandak unggal unggal bantosan bantosan (? RFA?) Kami nampi serius pisan. RFA anu ditampi ku Dinas ditinjau henteu ngan ukur ngeunaan masalah masing-masing, tapi ku panon ogé pikeun masalah sistemik anu poténsial. Tinjauan RFA mangrupikeun elemen penting tina upaya pangaturan Departemen sacara umum.
      Departemen parantos marios atanapi ngulas sadaya RFA anu dikintunkeun ku kulawarga Godfrey. Kasus Josephine Godfrey diulas ku Divisi Penegak Departemen. Tinjauan ieu kalebet, tapi henteu diwatesan ku, ngaliwatan ujian rékaman médis anu aya hubunganana, wawancara sareng tanaga rencana, sareng diskusi anu lega sareng kulawarga Godfrey. Salaku hasil tina ulasan ieu, Divisi Penegak netepkeun yén Cigna parantos nyugemakeun keluhan khusus Ibu Godfrey sareng parantos ngembangkeun stratégi pikeun méréskeun masalah-masalah ieu.
      Ngeunaan RFA Christopher Godfrey, Cigna sapuk pikeun gaduh (Nami IndividuL Disingkirkeun) RN sayogi pikeun Mr. sareng Ibu Godfrey pikeun ngabantosan aranjeunna dina koordinasi perawatan anu ayeuna sareng ngabéréskeun masalah naon anu aranjeunna tiasa pendakan. Duanana basa sunda ieu ayeuna ditutup. Nanging, inpormasi dina ieu sareng sadayana RFA dilebetkeun kana régulasi Departemen anu tetep pikeun mastikeun rencana kasehatan kana Undang-Undang Knox-Keene.
      Departemen ngabahas masalah anjeun ngeunaan naon anu disebut? Gag? klausa dina kontrak panyadia. Departemen nembé meryogikeun rencana pikeun mupus klausa dina kontrak panyadia na anu wajib nyayogikeun nempatkeun rencana éta dina "lampu anu saé." Dina komunikasi anu anyar pikeun sadaya anu ngagaduhan lisénsi, Departemen nyatakeun:? Masing-masing dokter anu ngontrak sareng ahli perawatan kaséhatan sanésna kedah tiasa nyarios kalayan jujur ​​ngeunaan hal-hal anu tiasa mangaruhan kasihatan sareng karidhoan pasién pikeun piara hubungan tradisional kapercayaan kapercayaan antara sabar sareng ahli perawatan kaséhatan.?
      Dina panutupanana, kuring hoyong deui nekenkeun komitmen Departemen kana jutaan urang California anu didaptarkeun dina rencana jasa perawatan kasihatan. Upami anjeun gaduh patarosan tambihan, punten tong ragu ngahubungi Asistén Khusus (Nami Ditinggalkeun) Tulus,
      KEith PAUL BISHOP
      Komisaris Perusahaan

  11. 19

    Kuring nyerat carita ieu ka anggota DPRD nalika umur 14 taun, sareng kuring hoyong ngabagikeunana ka anjeun.

    Abdi umur 14 taun sareng kuring korban palanggaran médis. Kuring nyerat ka Kongrés sareng Sénat kusabab anjeun kedah ngabantosan korban palanggaran médis. Abdi gering, sirah kuring nyeri sareng indung kuring nyandak kuring ka dokter. Kuring sering getihan getih sareng nyeri sirah. Sigana mah ieu dimimitian dina akhir taun 1992 atanapi mimiti taun 1993. Aranjeunna nyarios kuring henteu kunanaon, sareng kuring émut salah saurang dokter éta jahat pisan ka indung kuring sareng kuring; anjeunna henteu ogé hoyong nyarioskeun perkawis éta. Cenah éta sadayana aya dina sirah kuring, yén kuring henteu kunanaon. 1993 sareng 1994 sanés taun anu saé dina kahirupan kuring. Abdi henteu bahagia. Indung kuring sok gering, sok dina ranjang batuk, sok badé ka CIGNA kénging ubar, sok capé teuing. Ibu kuring sanés indung anu sami deui; sirah kuring nyeri sareng mareuman, sareng kuring capé teu ngaganggu indung kuring sabab kuring ningali kumaha geringna. Anjeunna teras-terasan depresi, teras nangis, sareng teras moody sareng batuk. Kuring bakal ngagorowok ka anjeunna supados bobo dina wengi sareng anjeunna ngajaga urang sadayana supaya hudang, ayeuna kuring asa parah.

    Dina Pébruari 1994, kuring depresi, sirah kuring nyeri, sareng kuring nyandak pil tina kabinet ubar, sanés pertama kalina kuring ngalakukeun ieu, tapi indung kuring gering teu terangeunana. Unggal-unggal kuring nyandak deui sareng hiji dinten indung kuring sumping pikeun ngahudangkeun kuring sareng kuring henteu bakal hudang, kuring capé teuing. Indung kuring nyarios kitu?, Pakean; urang badé ka CIGNA. Abdi angkat ka dinya sareng dokter CIGNA ningali kuring. Aranjeunna ngirim kuring ka tempat kaséhatan méntal sareng dua tempat ieu bahkan henteu terang naon anu kuring parantos lakukeun. Ibu kuring milampah kuring ngeunaan sareng kuring bébéja naon anu kuring laksanakeun. Engké dinten éta anjeunna nyarios kumaha anjeunna hirup upami kuring maot. Ibu kuring ceurik kusabab anjeunna capé pisan anjeunna nyalahkeun nyalira kusabab anjeunna henteu ngalakukeun cukup. Abdi ngajantenkeun indung kuring janji moal ngalakukeun ieu deui. Ibu kuring nyauran CIGNA sareng janten kesel ngeunaan kumaha aranjeunna gagal ningali kuring parantos nyobian bunuh diri, naroskeun aranjeunna naon jinis dokter. Ibu kuring ngajerit pisan aranjeunna sapuk pikeun masihan kuring fisik lengkep. Dina fisik di awal Maret, kami humandeuar pisan ngeunaan sirah kuring aranjeunna sapuk pikeun ngalakukeun scan tina sirah kuring. Ieu lumangsung salami dua satengah bulan, hiji scan demi scan anu sanésna, sareng akhirna dokter nyarios yén kuring kedahna sinus abdi dikumbah, nyaéta dina akhir Mei. Indung kuring naroskeun naha ieu mendesak, naha éta kedah dilakukeun langsung, dokter ngajawab éta henteu ngadesek. Indung kuring nyarios yén kami bakal ngalakukeun éta dina liburan usum panas.

    Ti bulan Méi dugi ka Agustus, indung kuring gering parna. Anjeunna angkat ka dokter sareng aranjeunna nempatkeun dirina cacad salami 6 minggu. Di tengah Juli, kuring ngagaduhan impian yén indung kuring kaserang kanker paru-paru sareng anjeunna badé maot. Indung kuring janten kesel pisan nalika kuring ngawartosan ieu. Dina awal Agustus, indung kuring ngutus kuring ka Irlandia salami sasasih kanggo nganjang ka nini-nini kuring. Nalika kuring balik ti Irlandia dina akhir Agustus, bumi kami geuleuyeung, salami 2 minggu CIGNA nolak masihan indung kuring sadaya sinar-X nya nyarios yén aranjeunna leungit. Anjeunna nembé ngagaduhan aranjeunna sareng nunjukkeun yén anjeunna ngalaman kanker paru-paru ampir 2 taun. Indung abdi parantos dioperasikeun sareng 20% ​​paru-paru na dikaluarkeun. Anjeunna ngagaduhan tumor carcinoid. Nalika indung kuring di rumah sakit, ahli bedah nyarios ka bapak-bapak kuring anjeunna ogé henteu damang. Tungtungna CIGNA nolak ngaleupaskeun rékaman bapak-bapak kuring salami 2 minggu. Nalika aranjeunna angkat ka dokter di luar, CIGNA parantos ngubaran anjeunna kanggo asma; anjeunna leres-leres gaduh kasus COPD anu canggih pisan sareng ngagaduhan hal di paru-paru kenca na sapertos indung kuring.

    Kami angkat sareng kéngingkeun rékor kanggo sadayana kulawarga kami. Nalika urang ningali milik kuring, sareng kami angkat ka dokter di luar, saatos angkat ka dokter di luar kuring terang ayeuna naon bedana antara dokter asli sareng dokter CIGNA, sareng kuring miharep meureun hiji poé kuring bakal nyarioskeun sadayana ngeunaan éta . Kuring ngagaduhan masalah dimana tulangna ancur, dimana tulang na ngadorong kana orbit, sareng dokter nyarios yén panon kuring bakal kadorong kaluar. Abdi dioperasi di Cedar-Sinai. 1995 henteu langkung saé pisan yén taun 1993 sabab sigana moal aya kaadilan pikeun sadaya hal anu dilakukeun ku CIGNA ka urang. Kami hoyong parobihan hukum janten teu aya anu kedah sangsara sapertos kieu deui. CIGNA nyiksa kulawarga urang dugi ka ayeuna. Aranjeunna ngajantenkeun indung kuring nangis sababaraha jam sareng kuring miharep anjeun bakal ngantep kuring ngawartosan anjeun sadayana ngeunaan ieu ogé. CIGNA ogé kedah terang upami sepuh kuring maot, kamana kuring bakal angkat, sareng naon anu bakal kajadian ka adi sareng adi kuring? Kuring urang Amérika, sareng nalika kuring dewasa, kuring henteu hoyong cicing di dieu. Abdi hoyong ngalih ka tempat jalma anu saé sareng alus. Kuring bakal ngalih ka Irlandia.

    Ayeuna kuring umur 27 taun. Nanging éta pikasediheun pisan yén kulawarga naon waé anu kedah ngalaman sapertos kieu, sareng penjahat sareng penipu ieu kabur hukuman di Nagara California.

    HATUR NUHUN CIGNA GLENDALE

  12. 20

    Kasaksian Sénat Aturan Komite Ngadangu Nagara California Senén 12 Méi 1997 jam 2.03PM
    Kuring parantos sumping pikeun ngabagi pangalaman kuring sareng anjeun. Departemen Korporasi gagal dina fungsi pangaturanna, sareng pangalaman kulawarga kuring ngagambarkeun éta. Sareng pangalaman pribadi kuring nyalira sareng Cigna Podomoro bakal ngagambarkeun kumaha konsumén disiksa, sareng kumaha Jurusan Korporasi anu panon.
    Pangalaman kuring sareng Cigna dimimitian ku panyiksa kolot kuring, sareng dina gilirannana aranjeunna ngalaksanakeun panyalahgunaan éta ka unggal anggota kulawarga kuring. Nalika kuring gering sareng peryogi dokter aranjeunna bakal ngirim kuring kaluar dina janji, sareng kuring bakal dihina sabab paling sering dokter dimana aranjeunna ngirim kuring henteu ngarepkeun kuring. Hasilna Cigna ngirim kuring serat nyarios yén kuring tiasa milih dokter kuring nyalira sareng aranjeunna bakal mayar perawatan médis. Aranjeunna ngalakukeun ieu sakali teras aranjeunna henteu mayar perawatan médis, sareng kuring kaancam ku agénsi pengumpulan yén kuring bakal dituntut upami kuring henteu mayar tagihan. Cigna ogé nyarios yén kuring tiasa milih dokter pilihan kuring di tempat cicing Santa Barbara, sareng ieu henteu pernah kajantenan. Cigna nunjuk kuring ka dostor di Santa Barbara tapi nalika kuring gering sareng hoyong janji sareng kuring nelepon dokter anjeunna henteu kantos nampi telepon kuring. Nalika kami ngahubungi kantor dokter aranjeunna nyarios yén aranjeunna henteu damel sareng Cigna deui, kusabab Cigna moal masihan rujukan nalika diperyogikeun spesialis.
    Taun kamari kuring peryogi perawatan khusus, sareng salami prosedur éta dokter nyarios yén kuring peryogi Biopsi. Anjeunna kedah lirén di tengah sareng kéngingkeun otorisasina ti CIGNA kanggo teraskeun. Dokter nyarios yén dua prosedur éta dikaitkeun sareng anjeunna henteu kantos ngarep-ngarep ngalakukeun Ubar ku cara ieu sateuacan. Saatos prosedur ieu nalika kuring humandeuar ka Departemen Perusahaan ngeunaan Cigna ieu nolak tuduhan éta sareng ngaréspon yén dokter salahna. Saprak waktos éta dokter sumping ka Anggota Gubernur di Santa Barbara anjeunna nyatakeun yén anjeunna ngalakukeun Biopsy tanpa otorisasi aranjeunna, sareng akun kuring ngeunaan kajadian éta leres. Dokter nyarios yén kuring kedah nuturkeun unggal 90 dinten sabab ieu kaayaan pra kanker. Cigna nyarios upami kuring peryogi perawatan khusus ieu kuring kedah ngaliwat dokter perawatan primér pikeun mastikeun yén kuring peryogi, sareng aranjeunna dina gilirannana masihan kuring Dokter perawatan primér di Santa Maria, bahkan di County anu sami, sareng langkung anu sajam ti padumukan kuring.
    Abdi murid anu angkat ka UC Santa Barbara, sareng kuring henteu ngagaduhan transportasi. Éta sanés pilihan anu cocog., Sareng Departemen Perusahaan tibatan ngabantosan kuring, kagungan jalma di Cigna anu tanggel waler pikeun ngahalangan kuring sareng ngahalangan perlakuan kuring nelepon deui

  13. 21

    Saatos nembé gaduh Serikat salami sababaraha taun perusahaan kuring parantos ngalih kana CIGNA. Kuring nembe kedah gaduh MRI dina tonggong kuring sareng dicarioskeun ku DR.s SEcretary CIGNA kalintang goréngna dina ngawasa nanaon. Butuh 5 dinten pikeun nyatujuan éta, tapi ngan ukur saatos dokter kuring kedah sacara literal nyuhungkeun. Kuring ogé bébéja sanajan aranjeunna nyatujuan prosedur, aranjeunna sakapeung malik sareng nolak éta nyarios yén éta henteu diidinan pikeun spésifikasi na, sareng anjeun teras-terasan tagihan. sauran ti tonite CIGNA pikeun ningali naha kuring bakal resep nelepon "JURURATNA" kanggo masalah paru-paru, jantung, punggung, atanapi tulang ka hareup tibatan angkat ka PCP kuring !! Kuring bébéja aranjeunna yén kuring moal betah "ditingali" ngalangkungan telepon sareng hatur nuhun atoh. Anjeunna pisan kesel disada kuring henteu luncat dina tawaran.

    Kuring sieun pisan kana masalah médis ka hareup anu kuring kedah ditujukeun khususna yén kuring parantos yuswa 7 taun, sareng CIGNA siga perusahaan anu henteu paduli saatos maca koméntar. Kuring ngan ukur tiasa ngadoa urang sadayana tetep séhat, sabab CIGNA kaluar pikeun artos sanés sanésna sabar !!!! Ieu parantos jelas ka kuring ngan dina 1 minggu !!!!!!!!!!!

  14. 22

    abdi damel pikeun maskapai utama sareng cigna salaku in kuring. abdi narekahan tonggong kuring di tempat damel, dina padamelan, jam dina. manajer gantungan ieu ngawartosan yén ieu "TEU DINA KASORAAN KERJA" !!
    abdi kaleungitan ins "cacat jangka panjang" ku cigna. ogé, aranjeunna - cigna ngintun kuring ka palacuran ieu terapi fisik anu ngawartoskeun ka cigna naon anu aranjeunna hoyong ngupingkeun. janten, kuring ngagoler dina tonggong kuring tanpa pitulung sareng nyeri sareng teu gaduh penghasilan. saha anu gaduh jawaban na upami aya anu hoyong nomer foném pikeun disauran, sabab kuring jalma anu ngalirkeun duit sareng kuring kedah ngagaduhan gambar nomer kanggo nelepon, sadayana henteu ngabantuan tapi budak lalaki aranjeunna gaduh nomer telepon !!
    dina panutupanana, cium burit kuring pikeun anu berlaku, pikeun anu henteu éta, kuring punten pikeun nyeri anjeun sareng kaleungitan kahirupan

  15. 23

    Indung kuring parantos pupus salami 11 taun sareng Cigna mangrupikeun asuransi anu anjeuna nalika di rumah sakit pikeun Flu. Saatos waktos anu pondok, anjeunna janten parah nalika di rumah sakit tapi tibatan kéngingkeun pangobatan anu langkung saé kami nampi kunjungan ti awéwé anu damel di rumah sakit sareng ngawartoskeun ka indung kuring sareng kuring yén kuring kedah balik ka bumi kusabab Cigna moal mayar. deui nya cicing. Indung abdi yuswa mung 55 taun nalika Cigna ngusir anjeunna kaluar ti rumah sakit. Kami henteu terang tapi Cigna anu kedah terang kusabab rékaman médis kedah dikirim ka aranjeunna pikeun naon-naon jinis pembayaran ka rumah sakit anu indung kuring ngagaduhan usus nyangkut dina peujitna nyaéta naha anjeunna pendarahan tina réktum sareng henteu tiasa nangtung nyalira nalika anjeunna ngawartoskeun Cigna nyarios yén aranjeunna moal mayar kanggo pangobatan deui. Indung kuring bakal balik dina saminggu éta ka ER janten sakit pisan yén aranjeunna henteu tiasa nyandak getihna kusabab anjeunna bakal maot langsung maka anjeunna dilebetkeun kana ICU teras nalika kami mendakan yén anjeunna ngagaduhan usus anu nyangkut dina usus na anjeunna bakal butuh operasi tapi kusabab éta henteu dilakukeun gancang anjeunna dibuka janten katépaan ampir sadaya peujit na tina peujit ngan linggih di dinya kusabab indung kuring henteu terang yén anjeunna ngagaduhan ieu tapi Cigna ngalakukeun nalika aranjeunna dialungkeun anjeunna kaluar ti rumah sakit. Anjeunna teras nahan dukungan hirup sareng kirang ti 7 dinten saurna 18 dinten sateuacan kuring umur 21 taun kuring kedah asup ka indung kuring dicabut dukungan hirup kusabab teu aya harepan kusabab gancangna inféksi nyebarkeun nalika anjeunna masih kaluar ti rumah sakit. Sebut éta naon anu anjeun resep tapi éta rajapati nalika artos atanapi asuransi anu leres bakal ngajaga indung kuring tetep hirup kusabab anjeunna ngalaman CIGNA HMO aranjeunna mutuskeun anjeunna henteu pantes mayar. Masih 11 taun ka tukang kuring masih panasaran sabaraha batur anu maot dina panangan aranjeunna.

  16. 24

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.