Cinegif: Desain Cinemagraphs sareng Animasi Gifs

logo cinegif

Sanaos pidéo henteu dimaénkeun ku palanggan email modéren, anjeun masih tiasa narik perhatian pemirsa ku gif animasi bergerak. GIF animasi anu dirancang kalayan saé tiasa ningkatkeun anjeun tarif klik-tés email ku angka dobel sareng aranjeunna katingali hebat dina halaman wéb anjeun rata tanpa ngusir pangunjung. Nu datang teu biasa ningali gerakan halus dina gambar dina atanapi sakitar eusi dina browser kecuali upami aranjeunna ngaklik tombol play.

cinemagraph cinegif

Patarosan pikeun désainer nyaéta kumaha carana batur ngadamel aranjeunna? Anjeun leres-leres tiasa nganggo alat sapertos Photoshop sareng ngahasilkeun animasi ku cara narik pigura tina pidéo ... tapi éta tiasa nyandak sakedik padamelan. Éta tempatna Cinegif - platform anu khusus diwangun pikeun nyiptakeun gif animasi.

Hijina watesan pikeun platform Cinegif (anu kuring ngarepkeun aranjeunna robih) nyaéta aranjeunna ngan ukur ngamungkinkeun dimensi dugi ka 600 piksel sareng jangkungna 600 piksel.

Sedengkeun pikeun wéb, gif animasi tiasa dianggo dina Média Sosial dina Twitter sareng Google+ (tapi sanés Facebook… booo). Google+ bahkan ngamungkinkeun éta pikeun acara sareng poto panutup. GIF animasi ogé dianggo dina PowerPoint sareng Keynote… nyambelkeun presentasi anjeun salajengna. Sareng nalika MMS janten langkung utama, gif animasi ogé tiasa dikirim ngalangkungan pesen téks ios sareng Android!

Anjeun tiasa ogé mésér saham Cinegifs.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.