Circleboom Publish: Rarancang, Rencana, Jadwal, sareng Otomatiskeun Pamasaran Media Sosial anjeun

Circleboom Nyebarkeun Platform Pemasaran Media Sosial

Upami anjeun merek, kamampuan pikeun ngapusat pamasaran média sosial anjeun dina hiji platform manajemén média sosial anu intuitif penting pisan pikeun ngahémat waktos sareng nyebarkeun strategi anjeun. Fitur sareng kauntungan kalebet:

  • Manajemén multi-akun - Manajer multi-akun Circleboom ngagampangkeun pikeun ngatur akun Twitter, Facebook, LinkedIn, Google My Business, Instagram, sareng Pinterest tina hiji platform.

Sambungkeun Twitter, Facebook LinkedIn, Google Usaha abdi, Instagram, Pinterest

  • Optimalkeun tulisan anjeun - Dursasana pos média sosial langsung dihubungkeun sareng desain eusi intuitif, sareng upami aya anu pikaresepeun, éta bakal ngagaduhan kasempetan suksés. Anjeun tiasa nyiptakeun desain pos khusus pikeun unggal platform anu cocog sareng ukuran gambar Instagram, ukuran gambar Facebook, ukuran gambar Linkin, ukuran gambar pos Twitter sareng Pinterest.

Optimalkeun ukuran gambar platform sosial

  • Integrasi Canva - Kalayan diwangun-di Circleboom Canva integrasi, anjeun boga aksés ka jutaan gambar grafik na template.

Desainer Média Sosial Canva

  • Jadwal atanapi Antrian - Unggah tulisan média sosial anjeun sacara massal sareng ngajadikeun otomatis tulisan anjeun dina akun sareng halaman Twitter, Facebook, Linkin, Instagram atanapi Google My Business anjeun.

Jadwal atanapi Antrian Tulisan Media Sosial

  • Integrasi RSS - Sambungkeun blog, podcast, atanapi feed pidéo anjeun ka Twitter, Linkin, Facebook, Google My Business, atanapi akun média sosial sanés iraha waé anjeun hoyong.

RSS Feed kana Social Media Post Automation

  • Curation eusi - kurasi tulisan atanapi gambar anu berkualitas sareng bagikeunana pikeun nyayogikeun aliran kontén anu berharga pikeun pengikut anjeun.

Curation Kandungan Media Sosial

Circleboom Nyebarkeun mangrupa platform affordable nu dimimitian haratis lajeng expands rojongan platform média sosial na, jumlah akun, sarta fitur desain mun anjeun mindahkeun up dina bungkusan.

Coba Circleboom Publikasikeun Gratis!

Panyingkepan: Kuring ngamangpaatkeun tautan afiliasi kuring sapanjang tulisan ieu.