CircuPress: Email pikeun WordPress Akhirna Di dieu!

spanduk sirineu

Kira-kira tilu taun ka pengker, Adam Small sareng kuring linggih di warung kopi karesep urang sareng anjeunna nyebatkeun kumaha sesah panyayogi layanan email kanggo diintegrasikeun. Kuring kantos damel di ExactTarget salaku konsultan integrasi janten kuring sadar pisan kana tantangan. Adam sareng istrina ngadirikeun Saos Agén, platform pamasaran perumahan anu parantos dipelak sareng ngirim puluhan rébu email saminggu. Masalahna nyaéta panyadia ladénan email (ESPs) sapertos-seringna ngawangun fitur integrasiana dumasar paménta atanapi salaku pamikiran anu pas ka antarbeungeut pangguna.

Kami ngamimitian ngagali sareng ngalakukeun panilitian sareng mendakan yén aya sababaraha panyadia email anu seueur di sana, bahkan Amazon parantos ngamimitian hiji, tapi harga sareng pajeulitna ngan saukur henteu pantes. Nalika pamasaran email janten prioritas pikeun pangguna anu dipiboga ku Adam, anjeunna janten beuki gumantung, méakkeun langkung seueur, sareng janten langkung asa. Janten anjeunna mutuskeun badé ngawangun sorangan! Kira-kira sataun saterusna, platform Adam ngirimkeun MTA-Na sorangan (Agen Transfer Surat). Adam ngawangun manajemén mumbulna nyalira teras pencét pelacak di luhurna ogé! Sareng pangirimanna tara aya sareng platform anu saacanna damel sareng anjeunna.

Dina waktos éta, urang mimitian brainstorming kumaha urang tiasa ngamangpaatkeun infrastruktur anu anjeunna rancang pikeun panggunaan anu langkung lega. Kalayan Martech ZoneTumuh palanggan naék janten 100,000 palanggan, kami nyéépkeun sakedik artos ka anu ngical email urang sareng henteu ogé bagja. Urang kedah ngatur dua sistem, hiji kanggo nyerat eusi sareng hiji pikeun ngatur palanggan sareng kontén. Naha urang henteu tiasa ngajalankeun éta sadayana ti WordPress?

Urang tiasa… sareng WordPress parantos jauh dina mangtaun-taun éta. Konci pikeun kasempetan éta nyaéta tambihan jinis tulisan khusus. Jenis tulisan khusus ngamungkinkeun urang ngadamel jinis anu disebat email sareng nganggo manajemén eusi standar sareng sistem templating pikeun ngawangun email. Adam nyandak infrastruktur na anu ayeuna dioptimalkeun pikeun skalabilitas, sareng kami ngerjakeun plugin na! Janten, pangguna tiasa nganggo plugin pikeun nyiptakeun sareng ngatur konténna, sareng CircuPress tiasa ngatur pangiriman, pelacakan, manajemén mumbul, manajemén langganan, sareng tugas sanésna.

Kusabab urang duanana ngagaduhan padamelan sadidinten, plugin na ngagaduhan jalan tol. Adam ngerjakeunana, kuring ngerjakeunana, Stephen nulis ulang éta, sareng kami diuji, diuji, diuji sareng diuji langkung seueur. Kami ngalebetkeun plugin kana WordPress minggu kamari sareng aranjeunna nyayogikeun sababaraha nasihat anu saé. Minggu kamari, Adam nyerat deui sababaraha bagian konci templating na urang dikintunkeun deui dina dinten Jumaah. Teu lami sateuacan urang nampi beja anu dipikahoyong ... WordPress disatujuan CircuPress. Kami yakin kami hiji-hijina panyadia layanan email anu diwangun khusus pikeun WordPress!

Kami parantos nambihan sababaraha fitur anu unik pisan. Plugin na parantos ngagabungkeun widget bentuk langganan, kode pondok sareng fungsi. Plugin na sacara otomatis nyebarkeun email anjeun dina situs anjeun - janten tampilan online anjeun leres dina situs anjeun nyalira! Email poean sareng mingguan otomatis sareng kaluar iraha waé anjeun ngagaduhan kontén anyar. Fitur anu bener-bener keren nyaéta video anu disisipkeun diganti ku screenshot sareng tombol play janten sapalih klién email anu henteu maénkeun gambar tetep ngamungkinkeun pamaca pikeun ngeklik pidéo pikeun maénkeun éta. Langkung seueur fitur anu datang di juru éta!

Bosen ngaco sareng vendor email anu mahal sareng hoyong leres ngungkit eusi anjeun? Ngadaptarkeun CircuPress dinten ayeuna! Kami parantos ngarobih palanggan dina blog ieu kana CircuPress ... pastikeun pikeun ngalanggan sareng anjeun bakal ningali kumaha hébatna rupana.

5 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Hai Douglas,

    Salamet. Éta katingalina pisan, pikabitaeun ... Tapi naon anu bakal kajadian dina basa AWeber kuring anu sabenerna? Naha kuring tiasa ngalih kana platform anjeun?

    Ngomong-ngomong. DI halaman hareup CircuPress aya bos téks anu judulna “CircuPress Dingaranan Plugin WordPress Bisnis Anu Kedah Kedah Miboga pikeun Email!” sareng didinya nyebatkeun "WordPress parantos dingaranan di luhur 6 plugins WordPress anu kedah aya". Kuring yakin anjeun badé nyarios "CircuPress parantos dingaranan ..."

    Kabeneran ku proyek anjeun!

    • 3

      Nuhun @guillermoziegler: disqus! Gumantung kana kumaha anjeun nganggo AWeber. Upami anjeun ngan ukur ngagunakeun AWeber pikeun ngirim email sadidinten atanapi mingguan anjeun, maka enya - anjeun tiasa ngimpor palanggan anjeun (5,000 unggal email). Sareng hatur nuhun kana koréksi - Kuring parantos ngamutahirkeun situs!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.