Abdi Finalis I-Hadiah Cisco - Punten Pendukung Gagasan kami

cisco

Henteu sering yén kasempetan datang sapertos kieu - kasempetan meunang $ 250,000 sareng damel sareng perusahaan sapertos Cisco pikeun nyieun ideu anjeun jadi kanyataan!

Sateuacan maca, urang tiasa nganggo dukungan anjeun. Sanaon aplikasi kami parantos dugi ka Final, urang ningali lumayan enteng kana sora. Upami pamilihan umum masih kabuka, kami bakal ngahargaan upami anjeun ngadaptar sareng milih kami:

  1. Ngadaptar pikeun Wéb I-Prize Wéb
  2. Login teras pencét "Promosikeun" dina ideu The SaaS POS.

Naon Hadiah I?

Pencét kanggo I-Hadiah Cisco video

Kuring parantos damel di industri Rumah Makan cukup lami ayeuna pikeun nyadar yén salah sahiji masalah utama anu diungkulan ku Restaurateurs nyaéta kamampuan mendakan sareng ngadopsi téknologi kalayan gampang sareng murah. Kaleresan, industri ieu kuno ... Titik sistem Penjualan bakal hargana langkung ti 10% biaya perusahaan ngamimitian sareng kamampuan sistem diwatesan parah.

Perusahaan anu ayeuna damel kuring parantos janten pamimpin ngahijikeun Pesenan Online sareng sistem POS. Éta mangrupikeun tantangan anu luar biasa. Sistem POS, sahenteuna, dasawarsa katukang dina téknologi sareng henteu siap pisan pikeun ecommerce via wéb. Daripada muka sistemna kana integrasi online, perusahaan POS ayeuna meryogikeun biaya lisénsi tambihan ku fitur anu teu dipercaya sareng teu lengkep, nyababkeun nyeri sirah anu nyata pikeun perusahaan sapertos kuring ogé restaurateur.

Nalika aplikasi Kantor, Aplikasi Email sareng Sistem Manajemen Hubungan Palanggan parantos ngalih kana Software salaku Layanan, sistem POS henteu acan sareng éta mangrupikeun kasempetan prima ayeuna kusabab langkung seueur perusahaan anu nyandak masalah dina nyoko kana solusi anu dijantenkeun. Kalayan diémutan éta, kuring masangkeun ideu kuring dina halaman wéb Cisco, anu SaaS Pos. Ide na nyaéta nyandak parangkat lunak POS anu ayeuna sareng ngajalankeunana tina Internét tibatan tina hardware POS.

Kauntungannana seueur - integrasi sareng Pesenan Online janten lancar. Ogé, aya kasempetan énggal, sapertos gaji, perbankan, integrasi pamasaran email, integrasi sélulér, bahkan pasokan produk (kehabisan salmon ngahasilkeun peringatan nanyakeun ka manajer supaya langkung seueur. Anjeunna nyatujuan sareng pesenan dikirim sacara éléktronik).

Cisco leres-leres nyayogikeun kami kasempetan anu luar biasa di dieu sareng kuring resep ningali ide na janten hasil. Kuring henteu percanten aya perusahaan anu langkung cocog pikeun ngabantosan ngembangkeun sareng ngenalkeun ideu sapertos kieu ka pasar. Infrastruktur jaringan anu diperyogikeun, kaamanan, téknologi klien ipis ... ieu sadayana kaunggulan ku Cisco!

Tetep awas Blog I-Prize Cisco urang pikeun detil tambahan.

Sareng tong hilap promosikeun ideu urang !!! Tim diwangun ku kuring sorangan, Bill Dawson, Carla Ybarra-Dawson jeung Jason Carr.

10 Komentar

  1. 1
    • 2

      Hatur nuhun pisan kana pangrojongna, Shawn! Jigana urang ngagaduhan aplikasi anu réalistis sareng seueur kasempetan pikeun ngarobih bentang. Kami sigana henteu meunang seueur perhatian di luar hakim, sanaos, janten kuring nyobian ngadorong sababaraha sora.

      Kami ngahargaan anjeun!
      Doug

  2. 3

    Kuring parantos nyéépkeun 10 menit terakhir nyobian nyiptakeun akun dina situs éta sareng milih anjeun. Sakali kuring ngalangkungan persyaratan gélo pikeun kecap akses, kuring teras-terasan kéngingkeun layar kasalahan ASP nalika kuring nyobian ngalebetkeun.

    Kuring cobian deui engké sareng mudah-mudahan tiasa lebet! Hapunten!

  3. 4

    Kuring pikir ogé ideu na saé pisan. Intuit ngalakukeun ieu sareng perangkat lunak akuntansi sababaraha taun ka pengker sareng éta mangrupikeun alat anu saé pikeun réstoran.

    Hanjakalna, kuring henteu mikir anjeun anu pangpayunna ngamajukeun konsép sapertos kitu. Kuring terang ngeunaan sababaraha perusahaan anu damel dina konsép ayeuna. Kuring bakal, kumaha ogé, milih anjeun. Kakuatan sareng sumber daya ti Cisco jauh ngalangkungan sadaya sistem réstoran POS anu digabungkeun!

  4. 5
    • 6

      Mike - anjeun leres-leres, toko data lokal kedah janten hal upami konéktipitas turun. AIR saleresna janten inspirasi pikeun mutuskeun naha ieu henteu masuk akal. AIR pasti bakal ngalakukeun trikna, tapi upami Cisco ngembangkeun klien ipis, éta sigana bakal dianggo ogé!

  5. 7

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.