Final I-Hadiah Cisco!

cisco

Tim babaturan kuring anu saé, Jason, Bill, Carla sareng kuring nyetir ka Cincinnati kamari kanggo urang presentasi I-Hadiah akhir kalayan Cisco. Fasilitas Carmel jauh langkung caket tapi Cisco peryogi mindahkeun kami pikeun ngaktipkeun tim Inovasi lengkep na kanggo aya.

Finalna!

Kalayan langkung ti 1100 éntri internasional kana kontes éta, kami dipilih sareng ngajantenkeun 32 semi finalis. Ayeuna kami mangrupikeun salah sahiji 12 ideu akhir anu ditepikeun di payuneun dewan anu ngagagas kontes. Teu aya tekanan, hah?

Urang kana Final I-Prize!

Abdi henteu tiasa mikirkeun campuran anu langkung saé pikeun pasangan babaturan pikeun damel sareng proyék ieu. Anu ironisna, tangtosna, nyaéta nalika anjeun milih tim kuli ... sadayana urang parantos gaduh padamelan anu nangtang. I-Prize leres-leres nambihan beban padamelan urang sareng kuring bersyukur kuring ngagaduhan babaturan anu bakal ningkat nalika kuring henteu tiasa. Anjeun tiasa ningali galurna ningalkeun awak urang sareng imut deui saatos kami réngsé presentasi.

Pangalaman Telepresence

IMG 0140 2

Hiji sampel video tina Telepresence aya dina Youtube tapi leres-leres henteu nyayogikeun pangalaman lengkep.

Kamar mangrupikeun méja oval parsial anu langsung nyanghareupan 3 layar ageung pisan sareng kaméra pidéo internal. Nalika anjeun nyéépkeun laptop pikeun ngalaksanakeun presentasi anjeun, éta diproyeksikeun sacara lokal di handapeun layar ogé jarak jauh dina handapeun layar janten sadayana anggota tiasa ningali éta.
img 0144

Kami ngagaduhan pésta di 3 lokasi telepresence fisik dina pasamoan kami ogé anu ngagero anu ngan saukur mencétan. Sistem sacara otomatis nyabak gambar dumasar kana tempat anu nyarios. Tapi éta henteu némbak sadaya layar - éta ngan saukur ngaluncurkeun layar anu nuju diomongkeun ku batur. Ieu gambar anu saé dimana téknologi damel di kénca grup San Jose - anjeun tiasa ningali satengahna.
img 0145

Dina sababaraha menit saatos ngagunakeun sistem, anjeun leres-leres hilap yén anjeun leres-leres aya di tungtung bumi sabalikna. éta pangalaman anu luar biasa raoseun. Kami pasti kagum.

Tim Cisco

Kalayan haté berdebar-debar sareng seueur éksékutip ti Cisco, kuring nyobian nyerat nami sadayana tapi ngan saukur leungiteun lacak. Éta pikagumbiraeun janten nyanghareupan Marthin De Beer, sanajan! Tim Cisco saderhana, marahmay, ngundang sareng ngadukung. Sagala kasieunan Randy, Paula sareng Simon gancang ngejat sareng tim kapamimpinan anu aya di payuneun kami!
img 0146

Cekap! Kumaha presentasi éta?

Nyobian ngajual ideu samilyar dolar dina 60 menit pasti pangalaman anyar. Bill mangrupikeun juru carios kami sareng jalma anu ngajaga tempo rapat. Kuring chimed dina sakumaha data industri jeung pangalaman kuring bisa. Kami terang halangan anu paling hese sigana tina tim pikeun mikawanoh solusi sareng kasempetan. Carla ngagambarkeun dek slide kami pikeun néwak visual ngeunaan gundukan data anu kami rangkep kana unggal slide.

POS? Leres?

Nalika anjeun nyarios sistem "Point of Sales", jalma-jalma langsung mikir ngeunaan scanner barkod, database inventaris, sareng kamampuan pikeun nyetak resi sareng ngeusi kartu kiridit. Éta paradigma anu urang kedah ngalihkeun dina 30 menit munggaran!

We kungsi pikeun meunangkeun tim pikeun mikawanoh yén POS gaduh langkung poténsial pikeun janten pusat bisnis kalayan kasempetan pikeun ngahijikeun kana sadaya prosés bisnis anu sanés - kontrol inventarisasi, pasokan katuangan, padamelan, akuntansi, pamasaran, hadiah, pemesanan online, kios mesen, mesen nirkabel, ngalaporkeun, manajemén perusahaan, jst.

Alesan naha jalma ningali POS salaku 'cash register' nyaéta yén ieu pisan anu janten 50 taun terakhir kalayan sakedik parobihan. Inti tina ideu kami pikeun final nyaéta ngajantenkeun POS HUB réstoran, kalayan jaringan anu aman sareng dipercaya pikeun ngadukung komunikasi naon waé.

Mungkin bagian anu paling hadé dina presentasi éta nyaéta, nalika urang nyarios, urang sacara fisik tiasa ningali ekspresi dina wajahna robih sareng bohlam lampu hurung. Patarosan robih tina 'saha, naon, sabaraha' janten 'kumaha, anjeun gambar, naha henteu'. Kalayan industri $ 17B, prospek anu kuciwa kalayan tawaran ayeuna, sareng henteu aya anu nginghak kana piring - industri réstoran langkung siap pikeun gangguan ku perusahaan anu ngagaduhan sumberdaya Cisco.

Naon salajengna?

Ku nutup rapat, kami parantos nyarioskeun palanggan ipis-netel dikintunkeun sareng ideu "Régina dina Kotak" sareng aliansi sareng vendor hardware POS agnostik vendor. Leres !!!! Éta gambar anu urang hoyong cét sapanjang waktos. Kami ngagaduhan réspon anu positip pisan ti tim, sababaraha kimia anu saé sepanjang waktos, sareng kami nutup rapat. Jason ngagosok rapat nalika ngantepkeun tim terang naha sistem bakal penting pisan pikeun kasuksésanna salaku restauratur.

Kuring henteu percanten éta bakal janten langkung saé! Aya analisa biaya / benefit tambahan anu tiasa kacapai sareng urang ngaidentifikasi sumber daya pikeun kéngingkeun inpormasi éta pikeun nyaring kasus bisnis urang. Sababaraha rebu dolar dina laporan industri kedah dicukur ku analis anu saé pikeun ngahasilkeun perkiraan anu akurat.

Ayeuna urang antosan! Marthin nutup rapat sareng pernyataan kumaha pikaresepeun pikeun ngadangukeun persepsi batur ngeunaan naon anu "atanapi" dilakukeun ku Cisco. Kami arepkeun aranjeunna tiasa ngabayangkeun diri kana rohangan ieu. Ieu bakal nguatkeun Cisco salaku tulang tonggong data perdagangan, mimiti dina ruas jasa katuangan, sareng sajabina pikeun industri ritel.

Tim kasebut ngeureunkeun telepon sareng ngalakukeun debriefing 30 menit. Urang ngantosan dugi Juni kanggo ngupingkeun hasilna! Keletik ... keletik ... keletik…

Upami Cisco henteu milih kami, kami parantos ngabahas ideu sareng sababaraha pangusaha, investor bidadari sareng kapitalis ventura di dieu sacara régional. Tanpa jaringan sareng jangkauan Cisco, ieu panginten mangrupikeun ide anu sesah pikeun dijual. Nyaéta, kecuali lamun urang kéngingkeun waragad sareng janten nasabahna!

One comment

  1. 1

    Kami untung pisan tiasa nampilkeun ka sakumpulan seueur eksekutif Cisco sareng Geoffrey Moore. (Panulis "Meuntas Chasm: Pamasaran sareng Ngajual Produk bertéknologi Tinggi ka Palanggan Utama" sareng anu ngagaduhan Grup Chasm.)

    Éta mangrupikeun pangalaman anu unik, sareng kuring reueus ku padamelan anu diciptakeun ku tim kami. Nuhun, Carla, Doug sareng Jason !!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.