Cision Nambihan Pangukuran Influencer Marketing Pikeun Awan Komunikasi Aranjeunna

Awan Komunikasi Cision

Hiji faktor penting anu anjeun kedah émut dina industri Martech nyaéta yén kaseueuran perusahaan dina siklus paningkatan anu teras-terasan pikeun ngabédakeun sareng mekarkeun usahana. Platform anu anjeun anggo sababaraha taun ka pengker bahkan henteu acan aya. Cision mangrupikeun salah sahiji perusahaan anu kuring leres-leres henteu merhatoskeun sakumaha mistina. Aranjeunna pasti pamimpin pangsa pasar nalika hubungan masarakat, tapi aranjeunna saprak parantos ngalegaan kamampuan dina pamasaran influencer industri substansi.

Ngalaporkeun Kampanye Cision

Nyatana, aranjeunna nembé ngumumkeun fitur anyar sareng paningkatan produk pikeun Awan Komunikasi Cision, kalebet integrasi sareng Google Analytics sareng Adobe Omniture kanggo ngukur balik pangaruh investasi. Pembaruan ieu ogé bakal ngenalkeun Cision Data Sambungkeun, kamampuan pikeun ngawas sareng nganalisis saluran média sosial anyar sareng dua fitur Grafik Cision Influencer anyar: "Anjeun Bisa ogé resep," sareng "Trending Influencers".

Saran Cision

Fitur Awan Komunikasi Cision Kalebet

  • Manajemén kampanye PR multi-kanal - ngamungkinkeun para pangguna ngarahkeun kampanye PR ngalangkungan saluran, influencers, siaran pers, pitching email sareng média sosial dina hiji dasbor interaktif.
  • Integrasi sareng Google Analytics sareng Adobe Omniture ngamungkinkeun komunikator pikeun nyambungkeun jangkauan influencer sareng liputan berita anu dihasilkeun pikeun kagiatan dina wéb perusahaan sareng pangalaman e-commerce. Ku ningali kasuksésan kampanye PR ngalangkungan lensa wéb analytics alat, komunikator tiasa nunjukkeun kumaha kampanye média anu dihasilkeun ngajalankeun pendapatan e-commerce atanapi penjualan ngarah kana pasipatanana.
  • Grafik Cision Influencer "Anjeun Bisa ogé resep" fitur nyayogikeun saran anu didorong data dumasar kana géografi pemirsa, demografi sareng minat pikeun ngabantosan ngaidentipikasi influencer dina Twitter anu tiasa ngahontal konsumén akhir anu dituju. "Trending Influencers" ngamungkinkeun pangguna pikeun mendakan influencers nalika aranjeunna ningkat dina kasohor dina topik anu tangtu, pikeun ngahontal aranjeunna sateuacan aranjeunna muncak dina popularitas.
  • The Cision Comms Cloud ayeuna kalebet Facebook, Instagram sareng Youtube eusi dina platform anu sami sareng bahan cetak, online sareng siaran, salian ti eusi Twitter anu parantos kalebet, ngamungkinkeun pangguna ngawaskeun carita lengkep dina sadaya saluran anu penting. Koméntar, sebutan, sareng tren ayeuna tiasa gampang diasingkeun ku perusahaan, pesen, éksékutip atanapi produk.

Cision Streams

Sékrési panganyarna tina Cision Comms Cloud alamat dua tantangan pangbadagna industri: nganapigasi komunikasi ngalangkungan rébuan influencer sareng puluhan saluran; sareng nyababkeun pangaruh bisnis nyata, garis handap pikeun usaha ieu. Perbaikan produk dinten ieu ngamungkinkeun para ahli komunikasi pamasaran pikeun méréskeun tantangan-tantangan ieu, dilengkepan ku hiji platform anu komprehensif sareng bermakna analytics sareng data. Kevin Akeroyd, CEO Cision

Wawasan Panongton Cision

Menta Demo a

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.