CISPA Teu Paéh

CISPA

Iraha anjeun ningali tagihan anu jalan di Sénat sareng Kongrés anu ngagaduhan langkung ti satengah milyar dolar ti pelobi perusahaan di tukangeunana, anjeun panginten kedah ningali-tingali deui salaku warga nagara. Sakumaha parantos diserat, CISPA moal ngajagaan urang tina ancaman siber, tapi éta bakal ngalanggar hak amandemen ka 4 urang pikeun privasi.

  • Éta ngamungkinkeun pamaréntah nénjo anjeun tanpa nawaran.
  • Éta ngajantenkeun kitu anjeun malah moal tiasa mendakan ngeunaan éta saatos kanyataan.
  • Éta ngajantenkeun kitu perusahaan henteu tiasa dituntut nalika aranjeunna ngalakukeun hal anu haram sareng data anjeun.
  • It ngamungkinkeun korporasi serangan cyber silih sareng individu di luar hukum.
  • Éta ngajantenkeun unggal kawijakan privasi dina wéb mangrupikeun titik moot, sareng ngalanggar amandemen ka-4.

Parobihan Kaopat pikeun Konstitusi Amérika Serikat

Hak masarakat pikeun aman jalma-jalma, imah, kertas, sareng épékna, ngalawan pamilarian anu teu wajar sareng panyitaan, moal dilanggar, sareng henteu aya Waran anu dikaluarkeun, tapi ku sabab anu disababkeun, didukung ku Sumpah atanapi negeskeun, sareng khususna ngajelaskeun tempat anu kedah dipilarian, sareng jalmi-jalmi atanapi barang-barang anu kedah direbut.

cispa-henteu-maot

Punten teraskeun laksanakeun sareng nentang CISPA.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.