Intrusi Pamaréntah AS Mulih di CISPA

cispa

Theyrrrr baaaack… upami aya hiji hal anu pamaréntah henteu pernah gagal, éta lalaunan ngalanggar kabébasan masarakatna. Cyber ​​Intelligence Sharing and Protection Act (CISPA) mangrupikeun pengulangan salajengna tina SOUP. Hanjakalna, tagihan ieu henteu ngagaduhan bantahan sapihak sadayana.

Alesan naha sababaraha perusahaan sapertos Facebook tiasa ningali tagihan ieu kalayan kirang bantahan nyaéta saleresna aya hal pikeun aranjeunna. Numutkeun ka Yayasan demarkasi éléktronik:

ieu cybersecurity tagihanana bakal masihan perusahaan pas gratis pikeun ngawas sareng ngumpulkeun komunikasi, kalebet data pribadi anu ageung sapertos pesen téks sareng email anjeun. Perusahaan tiasa ngirim data anu borongan ka pamaréntah atanapi saha waé upami aranjeunna nyatakeun yén éta pikeun "tujuan kaamanan siber.

Dina pendapat abdi, éta anu ngajantenkeun tagihan ieu langkung nyimpang tibatan SOPA. Nalika SOPA janten publik, sadaya jelema benci sareng perusahaan ngahiji sareng konsumén pikeun ngeureunkeunana. Anceman anu dihasilkeun pikeun virtual ngeureunkeun Internét ngajantenkeun pamaréntah mundur. Nanging, waktos ieu, para pelobi ngadidik dirina nyalira sareng nyerat deui verbiage pikeun narik perusahaan sareng ngabagi keberatan. Konsumén bakal ngagaduhan waktos anu langkung kasar pikeun ngeureunkeun tagihan ieu ... atanapi anu salajengna… atanapi anu salajengna. Kakuatan anu aya moal lirén.

cispa 1

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.