Citation sareng Co-Citation pikeun SEO Lokal

peta jalan

Algoritma pagerank kalolobaan dimaénkeun kusabab anu diperyogikeun nyaéta jalma hideung-hat SEO ngawangun gedong-euyeub tautan deui kana situs. Kana waktosna, henteu paduli dimana tautanana diwangun, situs éta bakal naék pangkat. Google terang yén hasil mesin pencari na nuju dimainkeun sareng teras nguatkeun algoritma maranéhna pikeun milarian antrian kualitas anu sanés. Kualitas situs ngahubungkeun sareng patalina eusi anu ngagaduhan peran ogé kumaha populérna situs pangambung sareng situs tujuan dina média sosial.

Naon ari cutatanana? Co-cutatan?

Nalika ngeunaan hasil mesin pencari lokal sareng peringkat pikeun bisnis anjeun, backlinks sareng sebutan sanés ngan ukur hiji-hijina kaulinan. Kutipan terus tumuh popularitasna ku Google pikeun nangtoskeun kaabsahan sareng wewenang bisnis dina hasil teangan lokal. Kutipan henteu aya tautan, aranjeunna téks anu tiasa dibédakeun antara téks sanés dina hiji halaman. Hiji conto nyaéta alamat lengkep sareng nomer telepon tina bisnis anjeun.

Kalayan henteu aya tautan, Google tiasa nangtoskeun popularitas bisnis lokal anjeun ku sabaraha situs kualitas luhur daptar alamat bisnis anjeun sareng / atanapi nomer telepon. Ieu katelah cutatan. Sareng situs-situs sanés anu ngadaptarkeun kutipan anu sami anu nyambung ngalangkungan situs nyaéta ko-citation. Pikirkeun hal éta… alamat anu didaptarkeun dina situs naon waé tiasa ngahasilkeun hubungan anu diperyogikeun Google pikeun nangtoskeun hubungan antara kontén sareng bisnis lokal.

Daptar alamat bisnis sareng nomer telepon anjeun dina halaman anu ngagaduhan kecap konci anu aya hubunganana sareng bisnis anjeun ayeuna tiasa kéngingkeun anjeun peringkat pikeun kombinasi kecap konci dina hasil pamilarian lokal.

Naha ieu hartosna anjeun kedah kaluar sareng mésér pakét kintunan diréktori pikeun bisnis anjeun? Leres pisan henteu. Google mimiti diskriminasi kana diréktori kualitas rendah anu ngan ukur kebon link pikeun usaha. Nanging, aranjeunna merhatoskeun langkung seueur kana cutatan dina situs kualitas luhur anu ngadaptar inpormasi bisnis anjeun. Tugas anjeun pikeun mastikeun yén inpormasi anu disayogikeun éta mutahir sareng akurat!

Naon anu anjeun tiasa laksanakeun?

  • Pastikeun kaasup anjeun nami bisnis, alamat sareng nomer telepon sapanjang situs anjeun. Pastikeun inpormasi anu didaptarkeun anjeun konsisten dina sadaya situs. Kami ngarékoméndasikeun yén palanggan kami nyebarkeun inpormasi ieu sacara jelas dina unggal halaman.
  • Daptar sareng jaga usaha anjeun sareng Google sareng Bing.
  • Ngamangpaatkeun corétan euyeub pikeun usaha lokal dina situs anjeun supados mesin pencari tiasa kéngingkeun inpormasi géografis anu diperyogikeun.
  • Nalika aya kasempetan pikeun bisnis anjeun disebatkeun dina tulisan, pencét release atanapi postingan blog - pastikeun kalebet alamat surat lengkep sareng nomer telepon anjeun. Kutipan ieu dina eusi kecap konci anu anjeun pikahoyong pikeun janten relevan pikeun anjeun pisan ngabantuan.

Kumaha anjeun tiasa mendakan situs Citation?

lokal-citation-finder

Whitespark ngagaduhan anu mendakan cutatan lokal. Alatna ngamungkinkeun anjeun ngalebetkeun keyphrases sareng ngaidéntifikasi variasi sanés kecap konci. Alatna ngahasilkeun daptar situs rujukan pikeun situs peringkat luhur. Ogé, sistem ngamungkinkeun anjeun ngalacak cutatan anu parantos anjeun ngagaduhan janten anjeun henteu nyéépkeun waktos anjeun.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.