10 Bedana Palasik sareng Pamasaran Média Sosial

Dina anjeunna pamasaran blog, Robert Weller nyimpulkeun 10 bédana utama antara pamasaran média klasik sareng média sosial tina buku Thomas Schenke Pamasaran Media Sosial und Recht dina ieu infographic.

Daptarna komprehensif, nyayogikeun kaunggulan kagancangan, struktur, kalanggengan, platform, légalitas, arah, sareng sipat komunikatif. Aya seueur diréktur pamasaran tradisional anu damel di perusahaan ayeuna-ayeuna anu henteu kénéh mikawanoh bédana atanapi henteu ngartos kaunggulanana - mugia infographic ieu ngabantosan nunjukkeun aspek-aspek konci.

klasik-vs-digital-pamasaran

6 Komentar

  1. 1

    Hello Douglas,
    Anu mimiti, hatur nuhun pisan pikeun ngabagi infographic kuring, kuring bungah anjeun mendakan éta mangpaat!

    Bréh, kuring ngan ngamutahirkeun eta sangkan eta saeutik leuwih pikaresepeun. Hapunten anu kasuhun 😉 Anjeun bakal mendakan versi 2 dina blog abdi (tumbu anu sami anu anjeun anggo dina tulisan anjeun).

  2. 4

    10 Bedana Antara Klasik sareng Pemasaran Media Sosial- ieu mangrupikeun tulisan anu saé. Kami sababaraha kali milarian Bedana Antara Pemasaran Media Klasik sareng Sosial, sareng di dieu kuring ngagaduhan jawaban. hatur nuhun

  3. 5
  4. 6

    Perbandingan anu pikaresepeun pisan ngeunaan pamasaran klasik sareng pamasaran digital. Kalayan internét, urang tiasa nganggo anggaran anu langkung handap sareng nampi hasil anu sami. Hatur nuhun pikeun babagi.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.