10 Bedana Palasik sareng Pamasaran Média Sosial

Dina anjeunna pamasaran blog, Robert Weller nyimpulkeun 10 bédana utama antara pamasaran média klasik sareng sosial tina buku Thomas Schenke Pamasaran Media Sosial und Recht dina ieu infographic.

Daptarna komprehensif, nyayogikeun kaunggulan kagancangan, struktur, kalanggengan, platform, légalitas, arah, sareng sipat komunikatif. Aya seueur diréktur pamasaran tradisional anu damel di perusahaan ayeuna-ayeuna anu henteu kénéh mikawanoh bédana atanapi henteu ngartos kaunggulanana - mugia infographic ieu ngabantosan nunjukkeun aspek konci.

klasik-vs-digital-pamasaran

6 Komentar

  1. 1

    Halo Douglas,
    mimiti sadayana hatur nuhun pisan pikeun ngabagi infographic kuring, kuring bungah anjeun nampi éta mangpaat!

    Kadua, kuring nembé nganyarkeun janten sakedik pikaresepeun. Hapunten anu kirang merenah 😉 Anjeun bakal mendakan vérsi 2 dina blog kuring (tautan anu sami anu anjeun anggo dina tulisan anjeun).

  2. 4

    10 Bedana antara Palasik sareng Pamasaran Média Sosial- ieu saéstuna mangrupikeun tulisan anu saé. Kami sababaraha kali milari Bédana Antara Palasik sareng Pamasaran Media Sosial, sareng di dieu kuring ngagaduhan jawaban. Hatur nuhun

  3. 5
  4. 6

    Babandingan anu pikaresepeun pisan ngeunaan pamasaran klasik sareng pamasaran digital. Kalayan internét, urang tiasa nganggo anggaran anu langkung handap sareng kéngingkeun hasil anu sami. Nuhun kana pangageungna.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.