Clearmob: Ningkatkeun Kinerja Kampanye Facebook dina Real-Time sareng AI

Clearmob

Clearmob fokus kana optimasi tawaran pikeun iklan Facebook sareng Instagram. Algoritma aranjeunna marios data kampanye Facebook anjeun sacara real-time sareng nyayogikeun saran anu sacara signifikan ningkatkeun kauntungan ku sakali klik. Anjeun tiasa milih métrik anu anjeun hoyong naekeun sareng tingali persis kumaha saranna tiasa ngabantosan anjeun pikeun ngahontal tujuan.

Sasarengan, kami parantos ngembangkeun algoritma anu diajar kumaha ngahasilkeun modél harga dinamis pikeun kampanye anjeun sareng nyayogikeun wawasan anu didorong data dipasangkeun sareng rekomendasi anu dipersonalisasi pikeun maksimalkeun pungsi kinerja anjeun. Dina tombol pencet, anjeun tiasa ngarobih wawasan kana peta anu leres dina platform éta sorangan.

Sophia Li, Filosofi kami

Fitur Clearmob

  • Algoritma anu diajar: Langkung seueur anjeun ngagunakeunana, beuki Clearmob ngabantosan anjeun kauntungan ku ngartos tren unik sareng khusus dina data anjeun.
  • Modél harga dinamis: Kalayan Clearmob, anjeun ngan bakal mayar nilaina tina panempatan anu sampurna dumasar kana tren nawar langsung.
  • Saran pikeun maksimalkeun pungsi kinerja: Iraha waé anjeun lebet, anjeun bakal kéngingkeun lengkep data anjeun ku pituduh kumaha ngamangpaatkeun kasempetan harga dinamis.
  • Ngarobih wawasan kana tindakan: Upami anjeun satuju sareng rekomendasi, anjeun tiasa ngalakukeun perobihan ku ngan ukur hiji klik - teu kedah setélan sareng saklar anu peryogi waktos.

Kalayan ampir teu aya usaha, penjualan urang naék ku 30% berkat Clearmob.

Andrew Jiang, CEO Sentio

Platformna saderhana:

  1. Sambungkeun akun Facebook anjeun
  2. Clearmob nganalisis data anjeun sareng milari kasempetan
  3. Larapkeun saran ku sakali klik

Ngamimitian sareng Clearmob

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.