ClearSlide: Platform Presentasi pikeun Penjualan Enablement

pangabisa penjualan clearslide

Numutkeun kana panilitian anu dilakukeun ku Forrester, 62 persén pamimpin penjualan hoyong langkung pisibilitas kana kagiatan penjualan, sareng tapi ngan 6 persén yakin yén aranjeunna nampi pandangan anu akurat. Akibatna, pamimpin penjualan bajoang ngartos mana reps, tim, sareng kontén anu saleresna épéktip dina siklus penjualan - sahenteuna dugi ka kasempetan meunang atanapi leungit.

ClearSlide, platform presentasi anu dijalankeun ku penjualan, parantos dileupaskeun papacangan jeung ngiringan, fitur-fitur anyar anu ngabantosan pamimpin penjualan ngawas, nganalisis, sareng nindak kana data kinerja penjualan.

Pamimpin penjualan nganggo ClearSlide Dursasana sareng Tuturkeun pikeun ngawaskeun bidang penjualan anu kritis:

  • Kegiatan Penjualan - Manajemén penjualan tiasa dibéjakeun nalika reps gaduh rapat penjualan sareng nalika aranjeunna ngirim email palanggan, kalayan pandangan naon matéri anu katutupan. Ieu tiasa ngabantosan asah aranjeunna ka manajer sareng perwakilan sareng ngabantosan ngaidentipikasi naon anu tiasa dianggo sareng dimana aranjeunna aya blokir jalan pikeun maju ka bisnis.
  • Dursasana Anu Mésér - Manajemén penjualan tiasa ningali kumaha akun ngaréspon eusi. Nalika aranjeunna nuturkeun akun, aranjeunna nampi bewara instan nalika eusi dibuka sareng sabaraha waktos palanggan ngalaksanakeun. Pikeun rapat online, ClearSlide ngitung kumaha aktipitas atanapi ngaganggu unggal hadirin dina tingkat slide-by-slide. Data ieu teras disusun kana peunteun Dursasana palanggan sacara umum, anu tiasa ditandaan dina kasempetan anu sanés juragan damel.
  • eusi - Manajemén Penjualan tiasa ningali anu jualan sareng eusi pamasaran aya hubunganana sareng tingkat Dursasana anu pangluhurna. Aranjeunna tiasa maréntahkeun reps penjualan nganggo kontén anu pangsaéna sareng koordinasi sareng pamasaran pikeun ngaoptimalkeun olahtalatah.

Dursasana sareng Tuturkeun bakal ngabantosan pamimpin penjualan ngahontal paningkatan anu teras-terasan sapanjang organisasi. Kami ngararancang alat ieu pikeun masihan pamimpin penjualan pisibilitas anu diperyogikeun pikeun mekar strategi penjualan dumasar kana data anu sesah. Ngagunakeun Dursasana sareng Tuturkeun, organisasi penjualan bakal tiasa ngamangpaatkeun waktos anu pangsaéna sareng waktos konsuménna. Raj Gossain, VP Produk, Clearslide.

Tinjauan Clearslide

Platform ClearSlide masihan pamimpin penjualan wawasan kana kagiatan real-time timna sareng nyayogikeun anu jero analytics ngeunaan jinis eusi anu pamustunganana paling mangaruhan ka konsumén. Pikeun propésional penjualan, ClearSlide ngamungkinkeun komunikasi anu gampang sareng konsumén sareng prospek, naha online atanapi langsung, nganggo aplikasi wéb atanapi mobile ClearSlide.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.