CleverTap: Mobile Marketing Analytics sareng Platform Segmentasi

CleverTap ngamungkinkeun para pemasar mobile pikeun nganalisis, ngabagi, ngiringan, sareng ngukur usaha pamasaran sélulérna. Platform pamasaran sélulér ngagabungkeun wawasan palanggan real-time, mesin segmentasi canggih, sareng alat Dursasana anu kuat kana hiji platform pamasaran anu cerdas, sahingga gampang pikeun ngumpulkeun, nganalisis, sareng nimpah wawasan palanggan dina milidetik.

Aya lima bagéan platform CleverTap:

  • dasbor dimana anjeun tiasa ngabagi pangguna dumasar kana tindakan sareng sipat profilna, ngajalankeun kampanye anu ditargetkeun kana bagéan ieu, sareng nganalisis kinerja masing-masing kampanye.
  • SDKs anu ngamungkinkeun anjeun ngalacak kalakuan pangguna dina aplikasi sélulér sareng halaman wéb anjeun. SDKs kami ogé ngamungkinkeun anjeun ngatur aplikasi anjeun ku masihan aksés ka data profil pangguna.
  • API anu ngamungkinkeun anjeun nyorong profil pangguna atanapi data kajadian tina sumber naon waé ka CleverTap. API kami ogé ngamungkinkeun anjeun ngekspor data anjeun ti CleverTap pikeun analisa alat BI sareng ngeuyeuban inpormasi palanggan dina CRMs.
  • Integrations kalayan platform komunikasi sapertos SendGrid sareng Twilio, panyayogi atribut sapertos Cabang sareng Ngepaskeun, sareng platform pemasaran ulang sapertos Facebook Audience Network.
  • webhooks anu ngamungkinkeun anjeun memicu aliran dina sistem backend anjeun pas acara kualifikasi lumangsung.

Deeplinking CleverTap

Fitur Platform Ponsel Marketing CleverTap:

  • Funnels - Tunjukkeun persis dimana pangguna lungsur.
  • Ingetan Cohorts - Ukur sabaraha seueur pangguna énggal anjeun anu sumping deui.
  • Aliran - Visualize Kumaha Pamaké Napigasi Ngalangkungan Aplikasi Anjeun
  • Pivots - Fitur Industri-munggaran pikeun visualisasi data anu langkung saé sareng wawasan pelanggan.
  • Propil Pamakéan Beunghar - Propil pangguna anu beunghar pikeun ngartos pangguna anu langkung saé
  • Buka konci - Lacak sareng nganalisis aplikasi uninstalls.
  • Crossovers Alat - Kengingkeun pandangan tunggal pangguna nalika aranjeunna ngalih tina sélulér kana tablet kana desktop.
  • Ngalibetkeun Pamaké dina Saluran Anu Aranjeunna Pikaresep - Pangaruh konsumén ku nyiptakeun kampanye Dursasana anu dipersonalisasi anu nyambungkeun unggal saluran.
  • Lalampahan - Sacara visual ngawangun sareng nganteurkeun kampanye omnichannel dumasarkeun paripolah, lokasi, sareng tahap siklus hirup pangguna anjeun.
  • Kampanye Palinter - Ngajalankeun kampanye anu parantos ditangtoskeun pikeun nahan pangguna, ngajalankeun papacangan, sareng ngirangan churn.
  • Kampanye Dipicu & Dijadwalkeun - Jadwalkeun sakali-sakali, kampanye ulang, sareng dipicu dumasar kana paripolah pangguna sareng profil.
  • Personalization - Kirim pesen anu dipersonalisasi nganggo nami, lokasi, sareng kabiasaan kapungkur pikeun ngajalankeun papacangan.
  • A / B Tés - Bandingkeun salinan, aset kreatif, atanapi seruan pikeun olahtalatah anu langkung épéktip.
  • Segmentasi Pamaké - Pangguna kelompok dumasar kana kagiatanana, lokasi, sareng inpo profil pikeun ngalibetkeun aranjeunna sacara real-time.
  • nyorong Bewara - Kirim pesen anu dipersonalisasi sareng waktos langsung ka alat sélulér pangguna.
  • Pesen Surélék - Kalibetkeun pangguna di luar aplikasi anjeun nganggo pesen email anu dituju.
  • Bewara Dina-Aplikasi - Kirim bewara dina-aplikasi anu relevan dumasar kana idéntitas sareng paripolah pangguna.
  • Bewara SMS - Kirimkeun inpormasi sénsitip waktos ka pangguna ku pesen téks anu dipersonalisasi.
  • Bébas Dorong Wéb - Ngahontal pangguna langsung dina panyungsi wébna sanajan aranjeunna henteu aya dina halaman wéb anjeun.
  • Iklan Remarketing - Ngalibetkeun deui pangguna khusus ku nargétkeun Iklan Facebook ka kelompok pangguna éta.

Dursasana CleverTap

 

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.